חברה שלי ילדה וקבלה פיצויים מבי"ח - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חברה שלי ילדה ואל תשאלו אותי איך, כי גם אני לא יודעת... אבל שתפרו אותה בסוף הלידה, תפרו לה את הגיד של הרגל למעלה עם המקום שאותו היו צריכים לתפור... הא לא ידעה מזה בכלל, אבל כשהיא ניסתה לקום אחרי הלידה, היא התחילה לצלוע וזה ממש כאב לה.
    מה מסתבר? שעשו לה 2 תפרים קטנים על הגיד של הרגל וזהו... הבחורה צולעת... אומנם לא באופן רציני, אבל עדיין?! איך מגיעים למצב כזה?!
    עכשיו יש להם משפטים וכו' וכו' והבי"ח התחייב לשלם פיצויים ואני לא אגיד איזה בי"ח זה!!!!!!!!!

l]
10 תגובות
עמוד 1
  • למה לא? תגידי...זה לא אשמת בי"ח ספציפית בטח נתנו לאיזה מתמחה לעשות
    והוא תפר לא נכון! איזה פחד לקום ולצלוע ואת לא מבינה למהההה!!!
    קודם כל מזל שעלו על זה, ושתרגיש טוב!!

• למה " שם רע" זה לא שהיא המציא את זה ,זה קרה באמת. להגיד באיזה בית חולים עשו את הפשלה זה שירות לציבור -וזכות הציבור לדעת.
  • ה׳ ישמור איזה פחד!!!

• לא פעם ראשונה שבי"ח מקצועי מעסיק סנדלרים!

• מימילנד , אבל לפחות ניתן לתקן את המצב מבחינה בריאותית ?? בלי קשר לפיצויים ...
  • אמרו לה שזה יעבור עם הזמן ע"י פיזיותרפיה והליכה עם מדרסים שאמורים לייצב את ההליכה במשך שלושה חודשים.
    נקווה לטוב

l]
  • יואו איזה סרט רע...
    העיקר שתהיה בריאה
  • וואי !!! מסכנה שתרגיש טוב
    לפחות תגידי איזור בארץ

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • איזה מפחיד זה..בלידה הראשונה לא תפרו אותי למזלי ועכשיו בהריון הנוכחי הבייבי קצת יותר גדול ואני מתה מפחד רק בגלל זה..אוף
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה