מי אמר שצריך לעשות חבילת לידה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • באמת??????????
    להוציא 5000-10000 רק בגלל שנולד ילד?
    אני לא אומרת ,
    זה כיף, זה נחמד, זה נעים בעין שהכול חדש
    אבל באמת שאפשר להסתדר גם עם יד שניה או חפצים שמקבלים ממשפחה וחברים.
    ולקנות באמת רק מה שחייב חדש.
    אני לא הוצאתי בלידות שלי יותר מ-2000 ש"ח.
    קנינו עגלה לא יקרה, והסתדרנו עם המתנות, מה שלא היה עשינו השלמות
    ובמקומות הכי זולים....
    איך אמרה לי אישה חכמה ויקרה ללבי:
    הילדים שלכם לא יגדלו עם שום חסכים גם אם הם יישנו במיטה יד שניה....
    וזה נכון לגבי הכול!
10 תגובות
עמוד 1
  • מסכימה איתך לגמרי! הדבר היחיד שאנחנו קונים חדש זה טיולון טוב, כדי שישמש אותנו גם בילדים הבאים (אגב, פג בוק ב1800 שח). מיטה לוקחים ממישהו מהמשפחה שסיים להשתמש, שידה נראה לי לא קריטי, מקסימום נקנה יד2, בגדים מקבלים מלא מתנות, ובכל מקרה כל בגד מתאים רק לתקופה קצרה.. חיתולים, מוצצים וכזה כן נקנה כמובן, אבל זה לא מתקרב לסכומים ההזויים האלה שאין שום מצב שנעמוד בהם... אולי בגלל שגדלתי עם 8 אחים, זה נראה לי כל כך הזוי..

• אתן ממש מממש צודקות.

הרבה חשובות כמוכן אבל בכ"א קונות ביקר.....כי החברה משפיעה כאן המון וגם כי יש הרבה אנשים ואני בתוכם שאוהבת דברים יפים......
    אני לא יקנה מה שאני לא יכולה להרשות לעצמי.ולא יכנס לחובות בעקבות זה אבל בהחלט ישקיע נניח בבגדים יפים....(דברים קצת יותר זולים מעגלה ב4000 ש"ח) גם אם הילד לא מרגיש ויודע איזה בגד הוא לובש.........
    מה אני יעשה אני אוהבת שהילדים שלי יראו יפה......

אני אוהבת שהבית שלי מסודר ויפה אבל לא ברמה של פאר.....

אני בעד לא לקנות הכול הכי יקר כי לפעמים בילדים הבאים אוהבים להתחדש.......

עגלה לא קניתי יקרה ואני כן מצטערת על זה...כי היא לא משהו בכלל.וכבר 3ילדים השתמשו בה.ובעז"ה יהיו עוד אז מה עשיתי בזה ???????שעכשיו אולי ללידה הבאה אני יצטרך לקנות חדשה.או שעדיף לקנות חדשה טובה בהתחלה.
    וכאן בא השיקול של נניח כמה ילדים רוצים.

ויש כול מיני צדדים..
    אפשר לקנות דברים מעולים ביד 2.
  • בגדול, אני ממש ממש בדעה שלך!
    מצד שני, אני גם יכולה להבין את ההריניות שזה ההריון הראשון שלהן - שרוצות חדש לילד... גם אני הייתי מאלו
  • בעלי הצליח לשכנע אותי לקנות הכל חדש
  • שושי חחח תגידי לבעלך נו נו
  • שני, כל מילה כסלע!!!
    אני בהריון ראשון שחיכינו לו הרבה ועשינו בשבילו לא מעט, וזה עדיין לא גורם לי לאבד שפיאות. בינתיים לפחות...:)
    יש לי חברה מאוד טובה שמביאה לי המוווון דברים, וגם בת משפחה. אני סופר בסדר עם זה. אם דברים טובים ועוד מאנשים קרובים, אז למה לא??
    מהדברים הגדולים נצטרך לקנות עגלה. וכמובן דברים קטנים,השעוד לי מושג בדיוק מה הם...:))
    אז אני איתך!
    ושלא יהיו ספקות - אני מתה על "ריח של חדש". ואנחנו גם די יכולים להרשות לעצמנו. אבל... זה יותר עניין של עקרון ו/או הגיון כלכלי.

~~ענת~~
  • זה מאוד תלוי במצב הכספי ובהרגשה הפרטית של כל אחת (ואחד..).
    אני בהריון הראשון רציתי הכל חדש ונהניתי מזה, היום בהריון הזה הרבה דברים כבר יש לנו מהילדה הקודמת כולל עגלה אז מן הסתם לא יהיה הכל חדש.
  • מאיה גם בעלי תימני....כנראה לא מהזן המוכר.
    :)

• כן ,שמעתי שיש כמה שיצאו מהזן הבזבזני ,יש לי חברה שבעלה גם בזבזן !!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה