היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי בנות! מה שלומכן? אני כרגע בדילמה ואני רוצה את עצתכן. אזכיר מי יודע כבר איזה פעם שחוויתי הפלה לפני כשלושה חודשים. מאז המחזור היה סדיר יותר ממה שהיה לי אי פעם - היה כבר פעמיים. אני אמורה לקבל מחזור עוד ימים ספורים - יומיים או שלושה ככה, אם כמובן התסמונת לא תחזור לי. עכשיו, החודש כבר התחלנו לנסות - השתמשתי בבדיקת ביוץ בערך 14 ימים לפני המחזור כל יום... לא הראתה שום ביוץ כך שהגעתי למסקנה שפספסתי החודש ויצא ביוץ מוקדם יותר. עכשיו - הקטע כזה אני התחלתי להרגיש בחילה היום בבוקר מה שמעולם לא קרה לי לפני מחזור. אין לי גם כמאט אף פעם כאבים בחזה לפני - רק מצבי רוח משוגעים ואכילה מוגזמת מה שאני כרגע לא מרגישה. עשיתי לפני כמה דקות בדיקת הריון שהייתה מצורפת חינם לקופסת הביוץ. כמובן אני יודעת שעדיף בשלב מוקדם לעשות על השתן הראשון אבל מילא. תוך 2 דקות אני רואה שני פסים - אחד ממש חלש. עכשיו אני מודעת לכך שלאחר הפלה יכול להיות שאריות הורמון הריון וזו הדילמה שלי - לא יצא לי לעשות בדיקת דם לאחר הפלה לבדוק את העניין - אבל כן היו לי מחזורים - מה שלדעתי אומר שלא אמור להיות הורמון הריון מאז - וזה אומר שהבדיקה שעשיתי רגע כנראה מראה על הריון... אבל אני ממש לא בטוחה... ולא יודעת מה לחשוב? לחכות עוד כמה ימים לראות אם יש מחזור או אין ואז לעשות בדיקת דם? או מה?
וויי אני ממש מבולבלת מעצמי...
12 תגובות
עמוד 1
היי יש לי חברה שנכנסה להריון ובחודשיים בהראשונים היה לה מיזור רגיל!!
לא רוצה לפתח ציפיןת לחינם אבל זה סיפור אמיתי..
שמעתי גם שאןמרים שאחריי הריון גם אם הוא ההסתיים כמו שצריך וכם אם לא- יהגוף נמצא במצב פורה יותר
אז המלצה שלי- לכי יום ראשון על הבוקר לעשות בדיקות דם...
בהצלחה (:
ליטלילי
אני הייתי מציעה לך בלי שום קשר אם את בהריון או לא פשוט לבצע בדיקת דם ביום ראשון בעזרת ה׳ ולא להתבלבל פשוט להבין איפה את עומדת אני מאחלת לך בטא אמיתית ביותר !!! :-)
היי, אני לא חושבת שזה שאריות, הבנתי מחברה שעברה הפלות שאחרי שהבטא מתאפסת מקבלים מחזור, ואת קיבלת כבר כמה פעמים.. בהצלחה מאמי!!
התור הקרוב לבדיקה ביום שלישי. עשיתי עוד בדיקה היום שגם יצאה חיובית. אז אני מניחה שזה באמת זה. פשוט מוזר לי כי בפעם אחרונה לא הרגשתי עד לשבוע שביעי - או לפחות הרגשתי אבל לא ייחסתי להריון והפעם שבועיים ואני עם בחילות.
אני מאוד מאוד מקווה ! נראה מה יהיה!
הלוואי!! בהצלחה...
תעדכני (:
ליטלילי
הלוואי!!! מחזיקה לך אצבעות
בהצלחה!!! נשמע מעולה :)
היי השערה שלי שנכנת להריון קודם ואת בשבוע 6-7 ולא 2-3
הי יוליה את חושבת? כשאני אומרת שבועיים אני אומרת בעצם לפי ספירה מהפריה עצמה ולא ספירה רפואית. לפי ספירה רפואית אני 4 שבועות... אלא אם כן חוויתי ווסת בזמן שכבר הייתי בהריון.
היי, כן התכוונתי שהיה לך מחזור או משהו דמוי מחזור בתחילת הריון. למרות שבכל הריון התסמינים שונים ומופיעים בשלבים שונים. יש כבר תוצאות של בדיקת דם ?
עשיתי ונקווה שיהיה אחרי הצהריים. אני חייבת אבל לספר משהו - כן היה לי ממש מחזור אבל הצבע היה שונה אז וגם לפניו הרגשתי מוזר עשיתי בדיקה ביתית ושכחתי ממנה - חזרתי לאחר שעה והיה איזה פס שם אבל היות שלא קוראים את הבדיקות אחרי שעה וגם למחרת קיבלתי מחזור כך שזהו.