ב ע ד או נ ג ד ?????? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • להביא ילדים בהפרשים קטנים ולסיים עם זה מהר
    או לעשות הפסקה בין ילד לילד?

29 תגובות
עמוד 1
  • לכל אחת ההפרשים האופטימליים שמתאימים לה.

ובואי הנה, מה "לסיים" עם זה מהר"?? מה זה תרופה שצריך לשתות?

• לכל אחת ההפרשים האופטימליים שמתאימים לה.

ובואי הנה, מה "לסיים" עם זה מהר"?? מה זה תרופה שצריך לשתות?

• לי יש ילדה בת 10 חודשים ועכשיו אני בהריון שני..אח"כ נעשה קצת הפסקה....

מיכל
  • אין נוסחא לזה . כל אחת מה שמתאים לה
    לי התאים הפרש של 5 שנים למישהי אחרת יתאים הפרש של שנה .
    אין בעד ונגד
    יש כאן המון שיקולים .
    כלכליים ,נפשיים,פיזיים ...ילדים זה לא משהו שיאללה לתקתק וזהו ,צריך גם לחנך ולגדל אותם ולזה צריך סבלנות ,הם לא עשבים שגדלים לבד . צריכים לכל ילד משאבים,תשומת לב .
  • אחותו של בעלי נכנסה להריון ישר אחרי הלידה. היא שקלה אפילו להפיל מההלם. ועוד שניהם היו פגים. היא סבלה מאוד. וגם עכשיו אין לה דקה מנוחה הם שני שובבים. היא ממש משתגעת. אבל היא אוהבת אותם והם מקסימים וכן בסוף כנראה זה ישתלם שהם יהיו באותו הגיל. אבל אחרי מה שאני רואה שהיא עוברת בחיים אני לא יעשה את זה. למרות שכרגע בכלל אני לא רוצה יותר מילדה אחת
  • דיאנה- אני מכירה מישהי עם ילדה אחת וגם היא עוברת איתה הרבה ולא נחה לרגע. אני חושבת שכאן זה משתנה ממשפחה למשפחה וזה תלוי בגורמים שונים כמו- אופי הילד וכו. אני ממכירה מישהי עם 3 בנות רצופות- שנה ביניהן, מלאכיות, משחקות וחברות אחת של השניה, ולה נשאר רק להביט מהצד. אני מכירה גם מישהי עם 2 בנים רצופים שמסתדרת יופי ולילדים כיף וגם לה.
    כך שזה מאוד משתנה.
    ותגידי, את לא רוצה לילדה שלך אח או אחות? חבר/ה לחיים? זה מעניין אותי למה, מוכנה לשתף?

• דיאנה- אני מכירה מישהי עם ילדה אחת וגם היא עוברת איתה הרבה ולא נחה לרגע. אני חושבת שכאן זה משתנה ממשפחה למשפחה וזה תלוי בגורמים שונים כמו- אופי הילד וכו. אני ממכירה מישהי עם 3 בנות רצופות- שנה ביניהן, מלאכיות, משחקות וחברות אחת של השניה, ולה נשאר רק להביט מהצד. אני מכירה גם מישהי עם 2 בנים רצופים שמסתדרת יופי ולילדים כיף וגם לה.
    כך שזה מאוד משתנה.
    ותגידי, את לא רוצה לילדה שלך אח או אחות? חבר/ה לחיים? זה מעניין אותי למה, מוכנה לשתף?

• אני בעד הפרשים קטנים אבל שוב - כל אחת וההפרשים הקטנים שלה
    מבחינתי הפרשים קטנים זה שנתיים
  • אני בעד הפסקה....
    זה גם ככה טירוף...
  • לבריאות גם 5 ילדים רצופים מי שיכול. סיפרתי סיפור אישי שאני רואה מהצד. וכן כרגע אני רוצה רק את העוברית שלי. אין הרבה סיבות. אולי אני ישנה את דעתי. בנתיים זאת דעתי :)
  • אני בעד הפרשים גדולים

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• זו שאלה שאני לא יכולה לענות עליה..
    לפני כמה שנים הייתי אומרת שנתיים הפרש
    אבל היום אחרי טיפולים מה שיבוא ברוך הבא
    מתי שזה יהיה נכון!

• לכל אחד מה שמתאים לו..
  • מסכימה עם אסקי

• מסכימה עם אסקי

• כל אחד ומה שמתאים לו ילדים לא עושים כמו מטרה של מהר מהר ולסיים כל ילד זה עולם ומלאו שדורש אין סוף כל אחד בזמנו המתאים ....
    אביבית
  • זה מאוד אינדיבידואלי
    וזה גם קשור למצב/סיטואציה שאת נמצאת בחיים...
    העיקר הבריאות

• אני כמו סושי אותו דבר תלויה בטיפולים והצלחתם.. כרגע אני חושבת שזהו אני מביאה את השניים האלה וזהו אין מצב אני לסיוט הזה שניקרא הפרייה לא חוזרת יותר עברתי מספיק..
  • שאלה טובה..... מצד אחד זה טוב הפרשים גדולים כדי להעניק לכל ילד את תשומת הלב שהוא זקוק לו.
    מצד שני, אין כמו הפרש קטן!!! הילדים גדלים ביחד ויש להם תחומי עניין דומים ולא משעמם להם לשחק יחד, למרות שהגידול שלהם בהתחלה מאוד מאוד קשה..

• אני בעד הפרשים גדולים בלבד.

טליה

ליעד אתה התכשיט של אימו'ש..

• צוצית את באותו הראש שלי
  • טוב, אז לגבי הבחירה האישית שלי אני לא צריכה לפרט...
    אבל אני באמת חושבת שזה אינדבידואלי למרות שנראה לי שהפרשים קטנים הרבה יותר טוב מכיוון שהם גדלים יחד וחווים הרבה חויות משותפות ומביאים אותם כשעוד יחסית צעירים.
    תארו לכם פתאום להתחיל עם תינוק קטן שוב כשכבר עוברים הרבה שנים ואת כבר לא זוכרת איך זה וכבר לא צעירה ונרגשת ופתאום שוב להתחיל הכל מההתחלה? לא יודעת, נראה לי יותר קשה מאשר לגדל ילדים צפופים.
    אבל זו דעה אישית שלי וברור לי שיש גם דעות לכיוון השני.

מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!
  • אני בעד הפרש סביר של 2-3
    אצלי ההפרש שנתיים וחצי אני מרוצה ברוך ה׳
    אני רוצה מתישהו שלישי אם בכלל
    כרגע אני די מותשת אז אין מצב בשנתיים הקרובות
    אני אוהבת לראות משפחות עם כמה ילדים בהפרשים קטנים השאלה אם היתי יכולה להתמודד עם זה בעצמי
  • לי יש הפרש של 3 שנים בין ילד לילד...
    אריאל 2007
    אליאן 2010
    בוטן 2013

אני בעד הפרשים קטנים יחסית...

• ב"ה

מאמי זה נראה לי ממש אינדווידואלי!!
    לי ההפרש בין הראשון לשני שנתיים וארבע חודשים
    ובין השני לעכשיו ( כשיחליט לצאת כבר.... ) שנה וחמישה חודשים.....

בין הראשון לשני נראה לי הפרש
  • אני אעשה סדר בדעה שלי

כשילדתי את הקטן, הבכור היה בן שנה ותשעה חודשים... אז עוד איכשהו היה לי "כוח" כי עדיין לא יצאתי ממוצקים, מטרנות וכו'....
    נכון שהיה מאוד קשה לגדל אותם כשניים פיציים, כי עדיין, זה כמעט כמו לגדל תאומים... טיטולים כפולים, מטרנות וכד'...
    אבל עכשיו, כששניהם ממש גדולים (הגדול בן 6 וחצי והקטן ממש אוטוטו בן 5) זה תענוג שאין לתאר!!! הם משחקים ביחד, רבים ביחד והכל עושים רק ביחד!! אני זוכה לנוח בצהריים, ומתעסקת בדברים שלי, והם בשלהם
  • זה אחלה של הפרשים בננות...
    מקווה שבעזרת השם גם לי יצא לגדל את הילדים ביחד
    עם כל הקושי אני רואה שאתן מדברות מניסיון ושזה משתלם :)

• לי יש הפרש של 4 שנים בין חני ואלעזר.

לפי דעתי זה ההפרש גילאים הכי מקסים

שיכול להיות!

תחשבו רק בגיל 3 סיימתי עם הטיטולים

והכל, ואז בכיף שלי נכנסתי להריון..

לפעמים אני מה זה מרחמת על אלה

שההפרשים בין הילדים שלהם כאלה קטנים

שכשניהם צורחים הם לא יודעים למי לגשת ראשון..

שוב, אבל זה עניין של יכולות

• שירשור מעניין ביותר
    אצלי אין יותר מידי אופציות
    אני בת 30
    אהיה בת 31 כשאהיה אמא לראשונה בעזרת השם
    ותמיד רציתי משפחה גדולה של 4-5 ילדים
    אז כנראה שמחכים לי הפרשים קטנים
    אבל אין לדעת מה יוליד יום כי איני יודעת דבר על אמהות
    וזה הילד הראשון כאמור
    וכרגע אני זוכרת היטב את הבחילות של ההתחלה בהריון ואת הצרבת (שיש לי בשנייה זו) שלא עושה חשק לעבור את זה שוב מיד..... אבל נראה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה