היי בנות שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הרופא נתן לי לעשות בדיקת דם של cmv והיא יצאה חיובית לאחר שלפני כחודשיים הבדיקה הייתה שלילית. אני יודעת שזה מסוכן לעובר ואני בלחץ
    למי יש ניסיון בנושא???

אני מודאגת מאוד ואין למי לפנות
12 תגובות
עמוד 1
  • לא מכירה את זה אז בדקתי בגוגל
    http://www.mako.co.il/ninemonth-pregnancy/healthcare/Article-841d27b5a205431006.htm
    את מוזמנת לקרוא.

בכל מקרה - מאחלת לך שיצא לך פולס פוזיטיב (שלילי שקרי) כמו שקרה לי בתחילת ההריון עם אדמת....

המון בריאות
  • היי קראתי את זה, תודה בכל מקרה.

קשה לי להאמין שייטעו בבדיקה כי מה הסיכוי לכך?? זה בכל זאת בדיקת דם ונראה לי שדיי נדיר לטעות.
    איך גילית שיצאה לך תשובה שיקרית??

• עשיתי בדיקת דם לפני שנכנסתי להריון בשביל לדעת אם להתחסן או לא ויצא לי שלילי.
    אחרי מספר חודשים שנכנסתי להריון הרופאה שלחה אותי שוב לעשות בדיקת דם ויצאה תשובה חיובית. חיפשתי את הפנקס חיסונים שלי ולא מצאתי אותו אז הרופאה ביקשה ממני תוך שבוע לעשות שוב בדיקת דם שיצא בה עדין חיובי אבל חלש יותר מהפעם הקודמת. הם אמרו שכנראה שאני מחוסנת וזה מצב של הדבקות חוזרת ולכן אין שום תסמין בגוף
    היא העבירה את התוצאות שלי לזיהומולוג בכיר שעובד עם מישהו ממשרד הבריאות ואל תשאלי איזה סרט היה לי במשך חודש וחצי...
    בסופו של דבר מצאתי את פנקס החיסונים שהראה שאני מחוסנת פעמיים - על פי הוראות משרד הבריאות.
    הזיהומולוג אמר שזו כנראה תוצאה של פולס פוזיטיב - חיובי שיקרי - ושבכלל לא היו צריכים להפנות אותי לעשות את הבדיקה הזו

אבל שוב, פה מדובר על אדמת ואני לא יודעת איך זה עובד עם ההרפס הזה
  • ניסית להתקשר לרופא שלך ולהתייעץ איתו?
  • הבנתי את מה שאת אומרת אבל קשה לי להאמין שזה הסיפור אצלי.
    התקשרתי לרופא שלי הוא אמר לבוא אליו ביום שני על הבוקר כי מחר הוא לא עובד..
    בינתיים אני ובעלי לא ישנים בלילה מהלחץ.
    פשוט סיוט!
    לפי מה שקראתי עד 2% מהנשים נדבקות בזה במהלך ההריון ואני לא מאמינה שאני נפלתי בסטטיסטיקה המחורבנת הזאת! וזה לא משנה כמה שמרתי על עצמי.
    בשורות טובות.. ותודה

• בס"ד

לי היה חיובי חלש ויש לזה כמה פרמטרים הרופא שלי אמר שהיה לי את זה בעבר וזה לא יכול לפגוע בעובר ותודה לאל הגדול נולדה לי ילדה מקסימה לא להכנס לסרטים
    בעה הכל יהיה בסדר תעדכני

• לי היה את זה בהריון על בני . הדבקה פעם ראשונה בשליש הראשון . מה שכן שגילינו את זה היתי בשבוע 10 למיטב זכרוני . אני בזמנו עברתי כל הבדיקות כולל מי שפיר שיצאו שבני לא נידבק, רחרי שבני נולד עשו גם לו בדיקות שמיעה ושטן לברר שהוא לא נידבק . לא נעים אבל לחשוב חיובי .
    המצחיק הוא שלפני שנה וחצי הוא חלה במחלת הנשיקה ואז עשינו בדיקות דם בCMV הוא עדיין לא נדבק אלא בוירוס השני.
    ממי אני זוכרת הדבקה בשליש השני הרבה פחות מסוכנת משליש הראשון .
    http://www.holdthatpic.com/
  • היי יקירות,
    תודה ששיתפתן זה קצת הרגיע אותי.
    אני כבר בשבוע 26 וקצת מפחיד אותי לעשות מי שפיר בשלב הזה אבל נראה לי שאין יותר מדי ברירות.
    כבר עשיתי מי שפיר בהריון הזה אבל לא היה לי את הווירוס אז לא בדקו את זה..

בעזרת ה אעדכן בבשורות טובות
  • היי בנות אני רוצה לציין שזו הידבקות ראשונית כנראה בשבוע 20
    יש פה עוד בנות שיכולות להרגיע אותי מאז שקיבלתי את התוצאות יום שישי אני ובעלי לא מצליחים לא לחשוב על זה ולא מצליחים לתפקד
  • ב"ה

אני גם הייתי עם CMV בתחילת ההריון הקודם ( בשבוע 8 קיבלתי תשובה חיובית ) הייתי מה זה לחוצה,, לא ממש יודעת מה ההשלכות באמצע הריון,
    הייתי מטופלת בהריון בסיכון ,המליצו לי על מי שפיר ולא הסכמתי ממש פחדתי מהבדיקה! עשיתי סקירת מערכת מכוונות שב"ה הכל יצא תקין, כמובן שעד הלידה לא יכלנו לדעת כלום במאה אחוז! אבל ב"ה נולד לנו בן בריא שובב ומדהים!!!!
    אחרי הלידה גם הוא עבר סידרת בדיקות שכולם יצאו תקינות!!
    (שוב אני לא יודעת מה ההשלכות של אמצע ההריון ) כי לי הרופא אמר שנדבקתי בערך 5 חודשים לפני הלידה ( הייתי אצל יועץ גנטי )

מקווה שאצלך גם כך יהיה
    תתפללי לטוב , מחזיקה אצבעות....
  • גם לי היה CMV בהריון וחפרתי הרבה בנושא, הסיכון שהעובר ידבק הוא בעיקר אם חלית לפני הריון או בחודשים ראשונים של הריון, אם נדבקת לאחרונה רוב הסיכויים שהכל בסדר, בכל מקרה כדאי לפנות לייעוץ אצל זיהומולוג, יכול להיות שהוא גם יגיד שאין טעם לעשות מי שפיר, כמה שידוע לי מי שפיר לבדיקת CMV מבצעים בשבוע 24, יכול להיות שדווקא מהסיבה הזאת שהדבקות בשבוע שלך פחות מסוכן לתינוק. אולי את זוכרת מתי חלית?בדרך כלל זו מחלה שמלווה בחום.
  • כמו שזה נראה זה קרה בחודש וחצי האחרונים כי הבדיקה הראשונה שהייתה באוגוסט הראתה תוצאה שלילית שאומרת שגם לא חליתי בעבר. זו הדבקה ראשונה שקרתה בשליש השני להריון.
    אני הבנתי שאם חולים לפני ההריון אז הסיכון שהעובר ייחשף נמוך וככל שנדבקים בשלב מוקדם יותר של ההריון, במקרה ומדובר בהדבקות ראשונית ולא בהדבקות חוזרת, הסיכון שהעובר ייחשף עולה ויחד עם זא, ככה שהדבקות הראשונית מתרחשת בשלב מאוחר יותר, גם אם העובר נחשף, התופעות הן פחות חמורות.

בקיצור.. רק בריאות .. זו לא סתם אמירה היא הבקשה הכי אמיתית שיש!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה