-
תקשיבי- התינוקת עוד לא בת חודש אפילו ורופא אמר לך להאכיל אותה על השעון כל 3 שעות??? צריך לראות כל ילד לפי הצרכים שלו, ובהתחלה האכילה עוד לא מסודרת בכלל
כשתינוק רעב הוא קודם כל מתחיל לעשות תנועות עם הפה והלשון ואז שם יד בפה ואחרי זה - מתחיל בכי... ככל שהרעב מתגבר, אם התינוקת רעבה- תאכילו אותה!!! עם ההמשך תדאגו לסדר לה את הארוחות, כרגע זה ממש לא הזמן
לפעמים אצלי הוא רעב אחרי שעתיים ולפעמים הוא ישן מעל ארבע שעות ולא אוכל, לפעמים הוא אוכל פחות ממה ש״כתוב״ ולפעמים יותר, הכי חשוב זה להקשיב לצרכי התינוק כרגע
-
אגב, איזה אוכל היא אוכלת? חלב אם או סוג של תמ״ל?
-
גם הבת שלי הייתה ככה ואני עשיתי טעות ונתתי לה לאכול כל שעה וחצי כי חשבתי שהיא רעבה
בעקרון לפעמים הם פשוט רוצים למצוץ, תתני לה לאכול לדעתי 60 זה קצת מידי ואחרי שהיא אוכלת תנסי לתת לה מוצץ תחזיקי אותה בידיים עם מוצץ אחרי כמה פעמים ככה אולי זה יסתדר לה
-
אולי תנסי תמל אחר
או מוצץ
תנסי גם עיסוי נעים בטוחה שהיא תרגע
תזכרי שזו תקופה שעוברת
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
[
[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
[URL=http://www.babynamestext.com]
-
בנות תודה
בהתחלה היא היתה על מטרנה רגילה ואתמול בהמלצת הרופא עברנו למטרה .ללא גלוקוז
אני נותנת לה 60 בנתיים היא מסיימת הכל, ועוד שאלה מה עוזר שאני נותנת לה אחרי האוכל מוצץ?
-
בנות תודה
בהתחלה היא היתה על מטרנה רגילה ואתמול בהמלצת הרופא עברנו למטרה .ללא גלוקוז
אני נותנת לה 60 בנתיים היא מסיימת הכל, ועוד שאלה מה עוזר שאני נותנת לה אחרי האוכל מוצץ?
-
שלי אני כבר השתגעתיי אני ובעלי מתוסכלים אנחנו כבר לא יודעים בכי של רעב או גזים אבל כל הסימנים מראים שזה רעב כי היא מוצצת לנו את הצוואר ואת הבגדים שלה ואני מרגישה שאני מרעיבה אותה אז יוצא שאנחנו נותנים לה כל שעה וחצי שעתיים
-
שלי אני כבר השתגעתיי אני ובעלי מתוסכלים אנחנו כבר לא יודעים בכי של רעב או גזים אבל כל הסימנים מראים שזה רעב כי היא מוצצת לנו את הצוואר ואת הבגדים שלה ואני מרגישה שאני מרעיבה אותה אז יוצא שאנחנו נותנים לה כל שעה וחצי שעתיים
-
-
-
כל שלוש שעות זה בסדר גמור עדיף שתתרגל לארוחה מלאה ולא למרווחים קצרים וארוחות לא מלאות.הבכי שלה זה מכאבי בטן.תעטפי לה את הבטן עם חיתול ותחממי לה אותה. עיסויים והמון הצמדה לגופך יקלו עליה מאוד.