שאלה על קיסרי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד״ר,
    העוברית שלי התגלתה כעקשנית ובשבוע 36 החליטה להתהפך למצג עכוז. ניסיתי לעשות היפוך חיצוני אבל היא מתעקשת כך שנראה שאאלץ ללדת אותה בקיסרי למרות כל החלמות על לידה טבעית.

קראתי מאמר כלשהו שדיבר על הסיכון להידבקות איברים לאחר ניתוח קיסרי והעניין הכניס אותי קצת לחרדות. הבנתי שבשביל להקטין סיכון, ניתן להשתמש בחומר כלשהו, אבל הרופאים לא משתמשים בו בשגרה. ניתן להביא אותו בעצמך ולבקש מהרופא המנתח שישתמש. האמנם יש סיכון גבוה כל כך להידבקות איברים (היה כתוב שכל אישה שניה בקיסרי ראשון), והאם קיימות דרכים למזער את הסיכון? אם אכן קיים חומר כזה, תוכל להנחות אותי כיצד הוא נקרא ואיפה ניתן לרכוש?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

יש חומרים שונים - אינטרסיד או אינטרקוט
    את יכולה להביא אותם ולבקש מן המנתח להשתמש
    יש בתי חולים שבהם כבר זה קיים ונעשה בהם שימוש יחסית רוטיני (בלינסון למשל)
    אינני יודע איפה רוכשים אותם לבד

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה