קצת מבולבלת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, אני בשבוע 7+0, עד כה נטלתי חומצה פולית 400 מק׳ג , כעת לאחר תוצאות בדיקות דם נמצא שיש לי מחסור בברזל (המינימום בסקאלה היה 60 ויש לי40) ואנמיה קלה, רופא המשפחה המליץ על פריפול, לפי מיטב הבנתי הוא מכיל חומצה פולית. מה לעשות להמשיך לקחת חומצה פולית במקביל לפריפול? כמו כן רופא אחר המליץ גם על פרנטאל.. מה כדאי לקחת? אני חוששת לחרוג מהמינון הרצוי. תודה
5 תגובות
עמוד 1
  • בחומצה פולית אין בעיה של חריגה ,בוא נגיד שאפילו בלחם מוסיפים חומצה פולית וגם בדגני בוקר . כך שאין שום בעיה שתקחי פריפול ,תראי אם זה מכיל כמות של 400 מ"ג אז אין צורך גם בכדור נוסף שאת לוקחת . פרנטאל -אני אישית הקאתי ממנו בלי סוף ומברזל +חומצה פולית לא הקאתי .
  • לדעתי מספיק לקחת את הפריפול

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• תיקחי ברזל ופרנטל. לקחת חומצה פולית 3 חודשים לפני ההריון?
  • אני לוקחת פרנטל כבר 4 חודשים כשלפני כן לקחתי רק חומצה פולית. לא עושה לי שום תופעות לוואי, ממש נוח חוץ מהגודל של הכדור שבהתחלה קצת מפחיד (אבל מתרגלים מהר מאוד)
    בתוך הפרנטל יש חומצה פולית כך שאין צורך בכדור נוסף
    מבחינת חוסר ברזל, לא משנה איזה מולטי-ויטמין תקחי, תוך חודשיים שלושה יגידו לך להוסיף עוד תוסף ברזל בשביל למנוע חוסר
    מעבר לכדורים תשתדלי לאכול מזון עשיר בברזל כמו טחינה גולמית או גרגרי חומוס, אגוזים, שקדים ,אבוקדו שתכף מגיעה העונה שלו...

והעיקר הבריאות
  • כעיקרון התחלתי לקחת חומצה פולית מרגע שנכנסתי להריון. בדקתי ובפריפול יש את הכמות שאני לוקחת בכדור של החומצה פולית אז כנראה שבאמת אוותר על הכחומצה פולית. ובנוסף לפריפול אקח פרנטל שהוא מכיל כמות מאוד קטנה של ברזל וחומצה פולית אך יש בו המון ויטמנים חשובים. אין לי בעיה של תופעות לוואי למינהן מהכדורים (בלי לפתוח פה) אז נראה לי שזה יהיה השילוב הנכון. תודה לכן על הייעוץ.

מישהי שמעה על כך שפריפול הוא רק לשליש השני של ההריון? ולא טוב לקחת אותו בשליש הראשון (למרות שאצלי כן נמצא מחסור בברזל)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה