חדר תינוקות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,

אני בחודש שביעי ומתחילה להתארגן לקראת הלידה הצפויה. התחלתי לעצב את החדר של התינוק אבל אני לא לגמרי בטוחה לגבי איך שזה יצא. מה דעתכם על צבע אפרסק בהיר? ועל מדבקות קיר? קניתי כאלה ממש פשוטות של תפוח אבל אני לא בטוחה שזה מספיק. אני ממש רוצה שזה יצא יפה אבל אני די אבודה בעניינים האלה. למישהי יש רעיונות לדברים שיכולים להיות יפים?
11 תגובות
עמוד 1
  • אני בעד צבע לבן או גווני השמנת פנינה בקירות ומדבקות קיר
    קנינו מדבקות קיר בצורות של חיות כמו אריה, היפופוטם ג'ירפה ודברים כאלו
    ועוד סט מדבקות שזה נראה כמו ציפורים שעומדות על חבל כזה
    הכל מאוד צבעוני וילדותי כזה,לדעתי זה מאוד יפה.
  • לאייל יש חדר כחול ועם מדבקות של פו הדוב ועוד חיות למיניהן
    מציעה חיות כי הוא לפחות מרגיש שהן שומרות עליו חחחחח

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• קודם כל, שיהיה בשעה טובה!!
    את מזכירה לי את עצמי... בחודש שמיני החלטתי לצבוע לבד את החדר של הצוציק שעוד לא נולד, וזה היה מרגש להפליא (וקצת לא פשוט, צריך עזרה). אם אתם גרים במרכז, שווה לגשת לבית טמבור ולקבל יעוץ בצבע, זה חינמי וממש כדאי. ראינו מלאן גוונים ואפקטים מהממים, וגם קנינו משם מדבקות קיר (שלא פוגעות בצבע בעת הסרתן). גם כדאי להגיע עם מידות של החדר, כי הם עוזרים לחשב כמויות. בשבת אחת צבענו את החדר בשמנת + קיר אחד באפקט סוויד, הדבקנו מדבקות קיר מדליקות וזה היה מאוד מרגש. תהני!!
  • תודה רבה על העזרה!

אני באמת הולכת להתייעצות בטמבור בימים הקרובים ואחריה אני מקווה לסיים את הארגונים תוך כמה ימים כי אין לי עוד הרבה זמן. חברה שלי המליצה לי ללכת על צבע נייטרלי שיהיה טוב גם לבנים וגם לבנות. אני לא יודעת לגבי זה. אני מעדיפה לתת לכל ילד את תשומת הלב שלו. מה דעתכן, או שבעצם בילד השני, כבר לא ישאר לי כוח להתעסק בדברים האלה?
  • תעשי משהו ניטרלי שיתאים גם לילד הבא במקרה ויהיה במין השני
    לא בגלל שאת לא מייחסת חשיבות לכך בילד השני, אלחא מכיוון שאולי לא יהיה זמן או תקציב
    אם ניתן לחדש אז תחדשי למה לא, כולה דלי צבע שעולה 150 ש"ח...
  • אני אוהבת צבעים פסטליים. לבת שלי שמנו גם ברודר פסטלי של ינשופים
  • צריך לקחת בחשבון שחדר ילדים הופך מהר מאוד לצבעוני (עם כל הצעצועים שמקבלים וקונים :-)), לכן אפשר ללכת על גוון סולידי עם קיר אחד באפקט כמו פנטזיה/ ספארי וכיו"ב. או ללכת על שני גוונים שמתאים לבנים ולבנות כמו פיסטוק כתום/ ירוק ולילך וכיו"ב. אנחנו צבענו בצבע רחיץ מאוד (סופרקריל קלין) שניתן להוריד את כל סימני הבימבות והקשקושים עם סמרטוט לח, מאוד מוצלח לטעמי. איזה כייף זה! עשית לי חשק לשדרג שוב :-)
  • כנסי בגוגל - תחת תמונות - יש דברים מדהימים שיתנו לך השראה

את יכולה וגם כדאי לך - ללכת לאיקאה לראות את העיצובים שהם עשו לחדרים

יש להם דברים מקסימים!! וגם פתרונות אחסון מעולים (קניתי שם ארגז אחסון לצעצועים ב-95 ש"ח

[email protected]
    פייס: ortal_hori

• בנות איפה קניתם את המדבקות ובאיזה גודל
    אשמח אם תוכלו לעלות תמונות

• היי, אני באמת מחפשת כיוונים כאלה של השראה. נראה לי שאני באמת אלך על צבע נייטרלי ואנסה לשדרג אותו עם ווילונות, שטיח ומדפים. נראה מה יהיה כשיבוא השני, אם עוד בכלל יהיה לי כוח.. בינתיים זה הכל כל כך כיף! הנה עוד שני אתרים שאפשר למצוא בהם מלא רעיונות:

פינטרסט

רעיונות לעיצוב

גם מצאתי מדבקות קיר ממש יפות כאן. אני עוד מתלבטת בין כל המבחר...
    כל מיני אופציות למדבקות
  • בנות שמתן לב שעבדו עליכן נכון?!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה