גירושין לאחר לידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    אני מכאן בפורום כותבת כחסויה בגלל המצב הלא נעים

החלטתי להתגרש מבעלי, יש לנו תינוק בן 3 חודשים
    לפני כשבוע וחצי היינו אצל הוריו בבית (הם היו בחול) ועשינו אמבטיה לתינוק, אין שם אמבטיה מתאימה אז בעלי ישב באמבטיה והושבתי עליו את התינוק
    תוך כדי הרחצה אני שמה לב שבעלי קיבל זיקפה- בזמן שהתינוק יושב/שוכב על האזור הזה, הוצאתי את התינוק מיד מהמים ולקחתי אותו לחדר.
    זה נראה לכם הגיוני שקורה דבר כזה??!!??

זה מחריד זה ממש מחריד, בעלי מתאר את עצמו כטיפוס לא מיני וכמעט ואין ביננו סקס, כל הזמן חשדתי שהוא מסתיר משהו בגלל הפחד שלו מההורים, שהוא בכלל חד מיני
    אני מפחדת שבגירושין הוא יקבל זכויות לראות את הילד ואין לי אף דרך להוכיח את מה שהיה.
    על פניו אנו נראים שנינו אנשים נורמטיבים ושופט שלא מכיר- לא ישלול ממנו את בנו.

יש לי תמונות שצילמתי אותו מכה אותי, חונק אותי וכד׳ - אני ממש חושבת לקחת את זה למשטרה ולפתוח לו תיק על אלימות במשפחה, הבעיה שאני יודעת שזה יהרוס לו את החיים ולא בא לי לעשות לו את זה- מצד שני אני ממש חוששת לבן שלי ולא רוצה שהוא יקבל חזקה. השאלה אם תיק במשטרה ומעצר ימנעו ממנו לקבל את בני.

בכלל הוא מתעקש לזכויות על הילד רק בשביל ההורים שלו, כי הוא בכלל לא מסתכל לכיוון של הילד

19 תגובות
עמוד 1
  • היי,

צרי איתי קשר במייל שבפרופיל שלי בבקשה
  • בלי קשר לענין הגירושין, לא סביר שגבר מבוגר יתגרה מינית מתינוק בן שבוע...

יותר סביר שהוא התגרה מאיך שטיפלת בתינוק. וזה עשה לו חשק אליך!!

• ובכל אופן שולחת לך חיבוק על האומץ
  • היי.סיטואציה מורכבת מאוד.קודם כל אני לא מאמינה שהוא חש גירוי מהילד.אולי נהיה נבוך ממשהו כמו תנוחה בה ישב מולך או כל דבר אחר אבל ממש לא מהילד.קשה לי להאמין שדבר כזה הגיוני ואני מקווה שאני צודקת.לגבי אלימות..תעצרי את זה מיידית עוד לפני שתעלי בפניו את עניין הגירושים כי אין לדעת מה תהיה תגובתו כשישמע שזה הכיוון שלך ולא היינו רוצים שיתקוף אותך מעצבים.אני בעד לנסות למשוך מאט את הזמן עד שתחליטי סופית ותתארגני לזה מכל הבחינות ועד אז תבדקי את השטח ואם יש משהו אז תאספי מידה.תבדקי אפשרויות למחייה ואיפה תהיי במידה ותיאלצי לעזוב את הבית.תתארגני מבחינה כלכלית וכל מה שאת רק יכולה בשביל להיות בטוחה לפחות בתקופה הראשונית לאחר הפרידה .
    אין לך הוכחות חותכות על אלימות או נטייה מינית או הטרדה כלשהי כלפיי הילד אז רוב הסיכויים שאחרי הגירושים בעלך יקבל זכויות מינימליים להסדרי ראיה שכוללים לפחות שני מפגשים שבועיים ושבת אצלו שבת אצלך בשלב שהבן יגדל קצת.אז תבדקי טוב לפני כל החלטה.והעיקר לא להיות פזיזה אלא לחשב כל מהלך כי זה הליך ארוך ומעייף.ואם את אומרת שהוא לא מיני ואת יכולה להתנתק ממנו מבחינה מינית אז יהיה לך גם יותר נוח..
    בהצלחה יקירה
  • תודה לכן,
    השכרנו את הדירה שלנו ואנחנו אצל אמא שלי בבית עכשיו
    הוא כבר יומיים אצל ההורים שלו.
    בגיל הזה האבא עדיין לא מקבל את הילד ללילה?
  • עצוב מאוד לקרוא
    אני מחזקת אותך ושולחת לך תמיכה מרחוק

אני מעוניינת לשאול אם זה בסדר מצידך
    כמה זמן נמשכה האלימות?
    האם היה אלים כלפייך לפני החתונה, כשהייתם זוג?
    האם הלכתם לטיפול זוגי? האם הוא הלך לטיפול באלימות?
    מדוע לא נפרדת ממנו בעקבות אותה אלימות?
    והאם את באמת חושבת שניתן להתגרות מתינוק בן 3 חודשים?
    כי לי נדמה שבעיית האלימות בסיפור שלך הרבה יותר גדולה
    אב שמכה את אשתו יכול בקלות להכות את ילדיו
    וכבר ראינו שאנשים מסוגלים לגרוע מכל ולבלתי יתואר
    יום נעים לכולם
  • היתה אלימות כבר מלפני החתונה. והיינו נפרדים ואחרי כמה ימים הוא היה רודף אחרי, שהוא אוהב אותי ושנדבר ונפתור את הבעיות שלנו.
    לא חושבת שיש מראה לבעל אלים אבל כשמסתכלים עליו למראית עין, הוא לא נראה כזה, בחור חנון כזה של בית....
    בן אדם מאוד ממורמר מכל דבר. היינו יוצאים עם חברים שלי והןא היה מקטר על זאת ועל ההיא והחבר של זו וכו... עד שבסוף הפסקנו לצאת עם החברים שלי
    מרוקן אותי מהאנרגיות, תמיד מתבכיין על כל דבר, אפילו אבא שלו אומר לו כל הזמן שהוא פולניה זקנה... שמנתי מאוד במהלך הקשר שלנו- גם הניתוק מהחברים, השליליות שלו שנדבקת בי, להיות עם מישהו שעושה טובה שהוא נוגע בי... (גם כשהייתי רזה... לא רק עכשיו בגלל השומן)
    תמיד היו לי יחסים עם בני זוג שנראו ממש טוב חיצונית וזה לא הוביל לכלום בסוף, ואיתו סוג של ״התפשרתי״ על מראה כי חשבתי שיש ביננו מעבר- ברמת השיחה וכו. ובסוף התאהבתי בו, הכל התגלה כשקר ונפרדתי ממנו מלא פעמים ועדיין היה קשה לי להתנתק מזה לגמרי. לא יודעת להסביר את זה- מבחינת ההגיון זה ממש לא ברור לי
  • אני המומה! מהאלימות כלפייך!
    מעבר לכך מהבחינה של זיקפה, זיקפה יכולה להיות לגבר גם בלי חשק למין באותו רגע.
    לא הייתי חושבת שיש לו עניין מיני בתינוק.
    מהבחינה של האלימות זה יכול להיות גם כלפי התינוק. אדם אלים הוא אלים לכל סובביו שמרגיזים אותו.
    מבחינת הסדרי ראיה יאפשרו לו כי זו טובת הילד. אם מוכח שמדובר באדם אלים יש מרכזי קשר עם עובדת סוציאלית צמודה שהילד זוכה לראות את אביו ולשחק עימו כמה שעות פעם בשבוע.
    משמורת על התינוק אין מצב שיקבל, לא מקבלים בכזו קלות. רק אם האמא נרקומנית או לא שפויה אז הבעל מקבל משמורת בלעדית.
    הסדרי ראיה זה משהו אחר.
  • תודה ששיתפת
    ואולי זה גם יעזור לאחרות בפורום או למכרות של הבנות בפורום
    אלימות במשפחה מתרחשת יותר ממה שחושבים ואני גאה בך שאת קמה ועושה צעד
    מחזקת אותך
    מאמינה שתקבלי משמורת מלאה
    והאב יקבל זכויות ביקור
    הבנתי שגם יש ביקורים בהשגחה במקרה של אלימות
    כאמור, אם הייתה אלימות כלפייך, בהמשך זה יכול לפנות כלפי הבן ואף גרוע מכך
    אני הייתי ממליצה לא להפוך את הגירושין לריב גדול אלא לנסות ולהתפשר ולהתכונן כלכלית
    בעקבות המקרים בשנים האחרונות, אישה צריכה להיזהר מפני מצב של אלימות נגדה כאשר יש בקשה לגירושין
    תחשבי על טובת הילד וטובתך שלך ונסי בכל הכוח שהגירושין לא יהיו מכוערים
    למרות הסיפור הקשה, וודאי לא יהיה קל
    תעזרי באנשי מקצוע ובמשפחתך
    ואני מצפה לעדכונים ממך בהמשך
    זה טוב שאת עכשיו אצל אמא שלך
    התינוק שלך ממש קטן וזקוק לך במאת האחוזים
    מאחלת לך בעתיד שתמצאי זוגיות תומכת ואוהבת שתגדל יחד איתך
    הרבה הצלחה בהמשך
    קבלי חיבוקים
  • רק בגיל שנה וחצי מתחיל הילד לישון אצלו שישי עד מוצש.
    עדיף לנסות לסיים עם זה כמה שיותר רגוע ככה יהיו פחות משחקי אגו
    ותוכלי להמשיך את הדרך.
    ילד צריך את אביו ולראותו בהסדרי ראיה זה עוזר להתפתחות שלו. אל תרחיקי מאביו זה יגרום לכך שהילד ירגיש שונה מחבריו. בהתחלה שבמפגשים יהיה בצמוד למישהי שאת סומכת עליה ושהוא מסתדר איתה. לדעתי אסור שיהיה לו רצון לנקמה בך, עדיף לסיים הכל יפה. ראינו מקרים שגרמו לאנשים להשתגע מיצר הנקמה בגרושה.
    אולי כרגע זה נראה רחוק, אבל יש הרבה שהתגרשו עם תינוק והמשיכו ונשואים באושר לבחור אחר עם ילדים משלהם. מאחלת לך שתסיימו הכל במהירות ותמשיכי הלאה.
  • בבקשה תפני לעזרה ! אל תרחמי על בעלך כמו שהוא לא ריחם עלייך שהיכה אותך
    אל תתני למצב הזה להמשיך
    בהתחלה יהיה קשה אבל בסופו של דבר זה ישתלם
    עצוב לי לקרוא דברים כאלה
    תפני לעזרה מתחננת אלייך !!!

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • אני לא מאמינה למה שאני קוראת!

• אל תפחדי להתגרש עם כל הקשיים! לא מגיע לך לחיות חיים כאלה..
    את לא סמרטוט של אף אחד, ואלוהים יתן לך כח ותסתדרי גם בלעדיו
    אסור לך להישאר איתו עוד דקה! על אלימות אין סליחה ומחילה!!!
    יש לך משפחה את בריאה והכל בסדר, את תעבדי והכל יהיה בסדר אל תדאגי!!!
    בהצלחה מאמי
  • ב"ה
  • עשית את ההחלטה הנכונה!
    אני כן הייתי מתייעצת עם עו"ד לגבי התלונות על אלימות ואם יש לך הוכחות אז זה הכי טוב.

לגבי הזיקפה, כדאי לבדוק, אבל סביר להניח שהתכופפת ואולי ראו לך את החזה והוא התגרה מזה...

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• גם לדעתי לא התגרה מתינוק בן 3 חודשים. גם פדופילים למיטב ידיעתי לא נמשכים לתינוקות בני 3 חודשים. מצד שני, למה בכלל את חושדת שיש דברים בגו? כנראה שיש שם משהו אבל על זה רק את יכולה לענות.
    לגבי האלימות - אין דרך אחרת אא"כ להתגרש כי זה לא ישתנה. עם כל הקושי, הפיתרון היחיד זה לקום וללכת ולא להישאר ולסבול.
    ממש קשה לשמוע באיזה סיטואציה את נמצאת ועוד אחרי לידה! קבלי ממני חיבוק גדול ואם תרצי אוזן קשבת או עזרה כלשהי אשמח.
    המון בהצלחה!!
  • תודה לכן מקסימות
    אני מודעת למה שאתן אומרות ואני עדיין בשלי- לא מדברת איתו ומתכוננת לגירושין
    אז למה זה כואב??
    משהו לא שפוי אצלי אם הלב שלי מתהפך לי בחזה מכאב??
  • אם לא היה כואב לך זה היה מוזר
    זה שכואב לך זה טבעי לחלוטין
    איני מכירה את כל המקרה ורק ממה שסיפרת
    איני מבינה כאמור כיצד נשארים עם גבר מכה
    כפי שכתבת, זה קרה גם לפני החתונה
    אבל עכשיו את צריכה את הטוב ביותר לך ולתינוקך
    ממליצה לא להיכנס לריבים מכוערים מידי כי ראינו מה אנשים מטורפים מסוגלים לעשות
    תשמרי על עצמך ועל התינוק שלך
    ואני מחזקת אותך מרחוק

יום נעים לכולם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה