מה הסיבה שמחכים עד גיל 10 חודשים עם החלבי? - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מעניין אותי לדעת כי היום שמעתי מאמא שהילד שלה בגיל של מאור והיא נותת לו מעדנים חופשי היא אומרת שבזמנו לא היה את כל השטויות האלה של לתת או לא לתת היו נותנים אחרי 6 חודש חופשי..
8 תגובות
עמוד 1
ההמלצות ממתי לתת חלבי נובעות מכך שחוששים מאלרגיות או אי סבילות לחלב בגיל צעיר, לי נתנו חלב מגיל צעיר מאוד ואני יצאתי בסדר גמור -פעם לא היו כל ההנחיות האלו, וממה שאני שמעתי המחקרים החדשים טוענים שעדיף להתחיל עם מוצרי חלב בסיסים מוקדם כבר מ3 חודשים במנות קטנות -כפית אחת ביום באופן קבוע ואז לעלות משם.
אלרגיות לחלב. , הגדול שלי אלרגי לחלב ורק לקראת גיל שנה גיליתי את זה הוא לא אכל תחליפי חלב רק הנקות אז לא ידענו כלל שאסור לו חלב הוא אוטוטו בן 7 ועדין אלרגי ... אלרגיה זה מאודדד מסוכן !
אביבית
החלב מכיל סוכר לקטוז שקשה לעיכול ונחשב אלרגן. האנזים הדרוש לעיכול הלקטוז נקרא לקטאז ועדיין לא מפותח דיו בתינוקות ולכן מחכים עד גיל 9 חודשים עם מוצרי חלב ושנה עם חלב ניגר. ביוגורט טבעי ובקוטג' יש הכי פחות לקטוז.
לבנדר - אם תשימי לב, בכל תחליפי החלב למיניהם יש לקטוז - זו יחידת סוכר(סוג של) הנמצאת בחלב פרה. רוב תחליפי החלב מיוצרים מחלב פרה
גם בחלב אם יש לאקטוז . באמת מעניין אותי לברר לגבי ההמלצה הזו ,האם יש משהו מעבר לאלרגיה , אני לאיתמר נתתי גבינות הרבה לפני 9-10 חודשים .אבל גם טעימות בזמנו נתתי לו מוקדם ביחס להמלצה
lost החלב הוא אלרגן וזאת הסיבה שנזהרים עם תינוקות. האלרגיה לחלב נובעת מסוכר הלקטוז ויש כאלה שגם החלבון של החלב (קזאין) קשה להם לעיכול. חוצמזה יש גם אי סבילות ללקטוז שזה קושי לעכל את הלקטוז על אף שזאת לא אלרגיה. לגבי תחליפי החלב אני לא יודעת מה יש שם, יכול להיות שאלה שמכילים לקטוז אז זה לקטוז מפורק!! או בכמות קטנה.
זה לא שטויות
יש רופאים שעומדים מאחרוי זה
חלב בגיל מבוגר גם לא מי יודע מה מומלץ
יש בזה כל מיני דבריפ שלא כל כך בריאים לגוף, לא כל אחד יכול לפרק אותו כמו שצריך.
כל אחד חכם גדול. שהיא תיתן מתי שבא לה, יאללה כולם נהיו רופאים פייס: ortal_hori
אני נתתי לאייל מעדנים וגבינות באיזור גיל 7 חודשים וחלב ממש מערך בגיל שנה