סקר.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • 1.האם בכל ההריונות רציתן לדעת את מין התינוק?
    2.האם יש לכן רופא או רופאה?
    3.איזה בית חולים ילדתן?
    מיכל
20 תגובות
עמוד 1

• 1.בהריון הראשון שנגמר בהפלה בשבוע 8 הייתי נעולה על לא לדעת. ואם ההריון לא היה מסתיים אין לי ספק שלא הייתי מבררת. יש לי דחיית סיפוקים מדהימה. בהריון השני היו דימומים ובעיות ופתאום הרגשתי צורך גדול לדעת מה יש לי שם, כנראה מהמקום של להתחבר ולדעת למי אני פונה. 2. כמי שמטופלת באילת אין אופציות. יש רק רופאה אחת שהיא מזעזעת ולכן עברתי לרופא שהתגלה כקסם. פשוט מדהים. 3. אלד ביוספטל, גם פה אין בחירה.

• 1. כן, תמיד ארצה

l]
  • 1. - ברור!!! הימים והשבועות עד הסקירה מתסכלים בגלל המתח לדעת מה מין העובר!!!
  • אף פעם לא ידעתי לפני הלידה את מין התינוק.
    יש לי את אותה רופאה מההריון הראשון והיא מקסימה!!!
    ילדתי את כולם במעיני הישועה.

מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!
  • 1. כן, תמיד ארצה לדעת את מין העובר
    2. בהריון הקודם היה לי רופא גבר, היום אישה (אין הבדל ביחס)
    3.בליניאדו
  • 1. ברור

• כן
    רופא
    ליס איכילוב
  • ברורררר שרציתי לדעת ישר...

אין על זה!!!

יש לי רופא- תותח!! אותו רופא ב2 ההריונות...

ואני לא מחליפה אותו.. הוא סוג של סקסולוג ככה שכיף לדבר איתו-אפילו בעלי מת עליו.

ווילדתי את הראשון בנהריה :)

לצערי ניתוח קיסרי :(
  • 1. כן

כן
    2.האם יש לכן רופא או רופאה?
    בהריון ראשון רופאה
    בהריון הנוכחי רופא
    3.איזה בית חולים ילדתן?
    לניאדו

• ב"ה

1. כן אני לא מסוגלת לחכות כ"כ הרבה זמן אני בן אדם סקרן!!!!
    2. רופאה מאז שהתחתנתי, אחרי הבדיקה הבאה ( 6 שבועות אחרי לידה ) אעבור לרופאה אחרת, כי הרופאת נשים שלי באלעד ואני גרה בפ"ת וקשה לי עם הטירטור הזה....
    3. בלינסון-חוויה מהסרטים, צוות מעולה ואוכל משובח!!
  • בראשון לא רצינו לדעת לקראת שבוע 25 בבדיקת תלת מימד התגלה הבולבולון אביבית
  • טוב אז ככה:
    1. כן, אני בעד להיות מוכנה.... וידעתי את מין העובר בשני ההריונות (בנים בנים ושוב בנים חחחחח כפרה על שניהם)
    2. יש לי את אותו הרופא מכל ההריונות
    3. את אייל ילדתי (בקיסרי) בתל השומר ואת "אגוזי" כנראה שאלד(שוב בקיסרי) בברזילי

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• אני מבאר שבע ולא שמעתי לפני על השם מעייני הישועה
  • אני מבאר שבע ולא שמעתי לפני על השם מעייני הישועה
  • האמת הייתי רוצה שתהיה לי הפתעה, אך בעלי תמיד רוצה לדעת את מין העובר
    יש לי רופא
    ילדתי פעמים במאיר

• 1. ברור שכן. אבל בשני ההריונות לא היתה העדפה מוחלטת לבן או לבת.
    2. רופא.
    3. ליס - איכילוב.
  • 1)כן ברור שארצה לדעת מה המין רק כדיי לדעת למי לצפות ואיזה דברים לבחור צבע וכו... עם הבת שלי נודע לי בסקירה מוקדמת וכרגע עדייןמוקדם ולא ממש משנה לי מה יש שם בפנים בנים או בנות או זה וזה לא מזיז לי אבל כן מעניין לדעת..

2) רופא..אותו אחד שהיה בהריון עם הבת שלי בחרתי באותו אחד כי הוא עובד עם יחידת ivf אז זה יותר נוח..

3)בית חולים סורוקה ילדתי (קיסרי) ואלד גם שם אני מאזור באר שבע אין הרבה ברירות..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה