העוברינה לא מפסיקה להכאיב לי! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מאתמול בערב כאבי תופת בעיקר כלפי מטה
    היום בבוקר שקלתי אם לבוא לעבודה
    בידיעה שאם אני באה -אני מצטערת על כך (כמו תמיד....)
    כמובן שהגעתי לעבודה על ארבע כמעט........
    לא יודעת איך שרדתי את ההליכה מהתחנת אוטובוס למשרד!
    והיא לא מפסיקה להכאיב לי.
    מדי פעם יש תנועות כלפי מעלה שזה סביר
    אבל אני כבר מותשת מעוצמת הכאבים!
    כאילו חס ושלום היא לוחצת על צוואר הרחם.

4 תגובות
עמוד 1
  • איפה יש לך כאבים? בבטן התחתונה או במפשעה מאחורי העצם? אם הכאבים שלך באים מאחורי המפשעה ואת מרגישה כאבים אחרי הליכה קצרה ויש כאבי אגן אז רוב הסיכויים שמדובר בסימפיזיוליזיס ולא כאבים שהעוברית עושה..
    לצערי גם לכאבים של הסימפיזיוליזוס אין הרבה פתרון חוץ מכדורים נגד כאבים ופיזיאוטראפיה במיקרים קשים אבל לי האורטופד הציע זריקת סטרואידים והבטיח שזה יוריד את הכאבים לחלוטין..לא הסכמתי מתוך פחד ממזרקים אבל יש כאלו שיעדיפו זריקה על כאבים מתמשכים לאורך כל ההריון..
  • תודה
    כנראה לא מה שתארת
    כי הכאב הוא מבפנים........
    אבל מעניין לברר!

• אוי!!! מוכר לי דווקא!!
    זה אמור לעבור - העניין הוא שזה כואב/מציק, ה' יודע מה
  • ב"ה

מוכר גם מוכר,,,

אני שונאת את התנועות בימים האחרונים,אין לו מקום והוא דוחף כ"כ חזק שנראה לי שעוד מעט הוא יצליח להשחיל איזה איבר החוצה מהבטן עצמה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה