איך ממשיכים הלאה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כל כך שמחתי אחרי שקיבלתי בשורה משמחת שאני בהריון מטיפול ראשון (ivf) אחרי תקופה של נסיונות לא פשוטה עשיתי 4 הזרעות עם איקאקלומין ועם גונל אף,אנחנו לא מוסברים , לפני שנתיים נקלטתי להריון טבעי וספונטני , אך הריון היה לא תקין ועברתי גרידה בשבוע 7 ומאז ניסיתי וניסיתי , לא ישר פניתי לטיפול פריון ,חשבתי שדברים הסתדרו מעצמם, אך אחר כך באה היסטרוסקופיה שבה שוחררו הדבקויות עדינות (מסתבר בגלל זה הייתה לי וסת מוזרה , אחרי זה הזרעות ללא הצלחה , צילום רחם תקין לגמרי, ושוב כלום החלפתי עוד רופא והוא אמר שצריך כבר לעלות כתה , פניתי לפרטי והכל עבר טוב שאיבה והחזרה ,החזירו לי שניים, אך יום לפני בטא יצא עובר אחד(חשבתי שהריון נפל לגמרי) אך קיבלתי בטא חיובית , ואחרי זה הכפילה את עצמה עובר שנשאר המשיך להתפתח ושמענו דופק , כבר קבעתי תור לשקיפות עורפית , אך בשבוע שעבר הרגשתי קצת לחצים והלכתי לבדוק ,לא דיממתי כלום , חשבתי בטח יגידו שהרחם מתרחב ,אך
14 תגובות
עמוד 1
  • ואו מלחיץ ומבאס מה שקורה לך... עוד הרופאה שלי בהלם ממני שכול שבוע אני חייבת לעשות אולט'..ואו תהיי חזקה מאמי אני מתארת לעצמי מה שאת עוברת כרגעזה ה-סיוט לאבד הריון כה יקר..שולחת לך המון חיבוקים

• תודה רבה מתוקה , תבדקי זאת זכותך, אם לא הייתי בודקת הייתי ממשיכה לסתובב עם עובר ללא דופק (הרופא אמר שלבד הוא לא היה נופל נתנו לי המון תמיכה וזה מחזיק אותו חזק)
  • נסיכה יפה אני כל כך כואבת אותך! :(
    שולחת אלפי חיבוקים ונשיקות מלאות אהבה ותמיכה!
    תמיד פה בשבילך!!!
    בעז"ה בקרוב כולנו ניקלט להריון תקין בידים מלאות!
  • אוי מתוקה...... זה כלכך כואב ועצוב!!
    אני בטוחה שבסוף הכל יסתדר...
    תיהי חזקה
    תעשי דברים שאת אוהבת ושעושים לך טוב!!!

חיבוקים....

ליטלילי

• תודה רבה יקירות , מנסה להיות אופטימית עד כמה שאני יכולה. אבל אני צריכה זמן הלב קרוע לחתיכות.
  • היי מרגו,
    אני חסרת מילים!
    בהלם!
    תיהי חזקה ותסתכלי קדימה
    תנסי לפתור את הבעיה שחוזרת על עצמה. ניסית לפנות למומחה בתחום?
    שמעתי על נשים שלא החזיק ובסופו של דבר כשעלו על הבעיה זה הצליח. קראתי על אחת שסיפרה שזו היתה בעיית קרישיות, קראתי באינטרנט באחת הכתבות. ואחת עשתה קשירת רחם לאחר כמה פעמים שלא החזיק ולאחר מכן הצליחה.
    בהצלחה!
  • אין מילים ...
    אני מתארת לעצמי שהכאב עצום ...
    אבל אל תפסיקי להתפלל ולהאמין שיהיה טוב כי יהיה טוב בע"ה !!!
    אין מילים שיכולות להעביר את הכאב ומותר לבכות אבל חייבים להמשיך הלאה !
    העצבות גורמת רק לדברים לא טובים והשמחה פותחת שערי שמיים .
    אני יודעת שקל לדבר אבל באמת שהעצבות והדיכאון לא מובילים לשום דבר טוב .
    מקווה בשבילך שהכול יהיה בסדר בקרוב ושדמעותייך יהפכו לדמעות של שמחה .
    מאחלת לך שתתבשרי רק בבשורות טובות ושתמיד תהיי מאושרת .
    ותמיד תזכרי " ישועת ה' כהרף עין "
    ואני על בשרי יכולה להעיד .
    ה' לא שוכח אף אחת ובע"ה הוא יימלא את ליבך בשמחה .
    בהצלחה
  • כואב מאוד מאוד לקרוא את מה שעברת גם אני אחרי הפלה בעקבות שק הריון ללא עובר אחרי נסיונות של מעל שנתיים והריון שהושג בעזרת הזרעה עם גונל f מה שאני יכולה להגיד לך שלי עוזר הוא שלפחות תראי את ההצלחה שלך בהפריה הראשונה!!! תאספי את השברים תני לגוף להתחזק ולעבור את זה ובקרוב מאוד תזכי שוב להריון שהפעם יהיה תקין ובריא!!! אותי תסכל מאוד שלא ידעתי איפה יהיה סוף המסע המפרך הזה ועד לאן נגיע כמה חודשים שךא הגבתי כלכך וכל פעם העלו לי את המינון ועכשיו אני לפחות יודעת שזה עובד ומקווה מאוד לשחזר את ההצלחה בקרוב...
    מקווה שהצלחתי להסביר את מה שרציתי תהיי חזקה מתוקה!!!!

• מרגו היקרה!!!
    מאוד כואב לשמוע
    תהיי חזקה תנוחי ושמרי על עצמך, מקווה שתאספי כוחות במהרה
    אני בטוחה שכשתחזרי לעצמך תחזרי להיות בהריון אמן!!!
    בנתיים תתני מנוחה לעצמך לגוף ולנפש שלך
    נשיקות
  • בנות יקרות מאד ריגשתם אותי כל אחת במילים החמות , לגבי קרישיות יתר אני בספק , הבנתי שזה עניין גנטי בהרבה מקרים , אבל אני אשאל את רופא ,עכשיו לא נותר כלום אלא לתת לגוף ולנפש לחזור לעצמו למרות כל קושי שבדבר (יש לי עדיין כאבים מהפלה , חולשה וכמובן לב שבור) . תודה לכן על התגובות ומאחלת מכל לכל המצפות ומנסות הריון תקין ובריא ולחזור הביתה בידיים מלאות , הבנתי כבר על בשרי ותשובה חיובית לא מספיקה , הגעתי עד שבוע 9 כל כך מאושרת ורגועה אך קרה מה שקרה.

/]
  • שולחת לך חיבוקים וחיזוקים

איה
  • היי מותק

שולחת לך ים של חיבוקים
    את חייבת לאסוף את עצמך
    בכוחות מחודשים
    תבדקי קרישיות גם כן .
    אם נקלטת בהפריה ראשונה
    לא תהיה לך בעיה בפעם הבאה
    המון בהצלחה

• תודה רבה אורטל היקרה (אם אני זוכרת נכון את שם ) מהפה שלך לאלוקים שפעם הבאה , הריון יהיה איתי במשך 9 חודשים ואני אחזור הביתה בידיים מלאות.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה