כרית שינה/הנקה - כן או לא? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי לכולן,

בימים האחרונים ממש קשה לי למצוא תנוחה נוחה לשינה... הכרית הנוספת (רגילה) שעזרה עד עכשיו פתאום לא אפקטיבית. כואב הגב, משהו לוחץ או סתם לא נוח.

נשאלת השאלה - האם כדאי להשקיע 200-300 ש"ח בכרית שינה/הנקה?? או שזה סתם עוד גד'ט הריון יקר ומיותר?

ראיתי באינט' כרית של שרון דרור. האמת עושה לי חשק להתכרבל איתה במיידי
6 תגובות
עמוד 1
  • אני לא הייתי קונה
  • אני משתמשת בכרית הנקה בזמן ההנקה אז יכול להיות לך שימושי לאחרי הלידה יש מחירים זולים יותר מ200-300
    אביבית
  • אני גם חשבתי לקנות כרית הנקה לשינה בהריון אבל המחיר הפריע לי - מינימום 150 ₪.
    התייעצתי עם המון חברות הריוניות וכאלו שגם ילדו והן אמרו שזה בזבוז כסף, יותר נוח להן עם כריות רגילות וחלקן אפילו לא השתמשו בזה להנקה בטענה שזה סתם תופס מקום בכיסא/כורסא/ספה.
    אני ישנה עם כריות רגילות שקניתי ובינתיים נוח לי (חודש 7)
    ואחרי הלידה (המטרה להניק) אני פשוט אשאיל מגיסתי את הכרית שלה שסתם מונחת לה ליופי בבית חסרת שימוש....

• אני קיבלתי ללידה כרית הנקה של מילגה.
    המתנה הכי שווה והכי שימושית שקיבלתי.
    השתמשתי בכל תקופת ההנקה וגם אם לא מניקים זה פשוט נוח לשכב עם הבייבי בזרועות... וגם שימש אותי לאחר הלידה בתור כרית נוחה לצפיה מול הטלויזיה וכיום ככרית שנוח לישון בזמן ההריון.
    בקיצור אני מאוד ממליצה. מאוד נוח גם בהריון וגם לאחר הלידה.
    של מילגה היא אמנם יקרה אך מאוד מאוד נוחה!
  • גם אני מתלבטת...חברה אמרה לי שיהיה לי נוח לישון עם כרית הנקה בזמן ההריון . איך ישנים איתה? היא בצורת נחש כזאת?

ואיך משתמשים בה בהנקה? לפי מה שאני רואה בסופו של דבר היא משמשת כמגן מיטה או לול....

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • לי זה היה מאוד שימושי בתקופת ההנקה ואפילו הכרחי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה