הזרעה ראשונה [--] - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות, הזרעה ראשונה לא צלחה ואחרי איחור של יומים קיבלתי מחזור רציני כואב ומדכא :-\ יצאנו לשבוע חופש במטרה לחזור ולקבל בדיקה חיובית, היינו כל כך אופטימים ונחנו כמו שלא נחתי מעולם! אבל בסוף קיבלתי....
    אחרי ההזרעה הראשונה שלי, שכן כאבה לי מאוד למרות שאמרו שלא יכאב אני ממש מפחדת!
    מאוכזבת מאוד! בחודש הבא יש לבעלי יומולדת - שנה שעברה אמא שלו אמרה לו שבעזרת ה' יומולדת הבא נחגוג עם ילד :(
    אנחנו מנסים כבר שנה ו11 חודשים, אני מריגשה שהניסיונות האלה הורסות לנו את הקשר! מה עושים? :(
14 תגובות
עמוד 1
  • נשארים חזקים.. ואופטימיים
    בסוף הכל מסתדר...

הרגשת האכזבה הזו היא כלכך קשה אבל חייב לאסוף כוחות ולהמשיך..
    שנה ו 11 חודשים ורק עכשיו הזרעה ראשון....?

ליטלילי

• יפה שלי שולחת לך חיבוק , אל תסתכלי על זה כמה זמן אתם נשואים , ומתי לבעלך יש יום הולדת, את לא יכולה להיות עם סטופר על חיים שלך , לצערי זה לא בידיים שלנו , אני גם חשבתי שזהו אנחנו מאושרים והשגנו הריון כה יקר ,אבל עוברי שלנו כבר לא איתנו. תהיה חזקה ,אל תתייחסי למה שאומרים לך , את לא בתחרות לרצות אנשים. להמשיך לנסות ולא לוותר.

/]
  • מה עושים ? אין לזה תשובה .
    אנחנו עושות מה שאנחנו יכולות אבל לצערנו זה לא בידיים שלנו .
    אני בתקופת הטיפולים דווקא הרגשתי שהקשר שלי עם בעלי מתחזק .
    אסור לשקוע בדיכאונות צריך לצאת לדבר על זה אחד עם השני ובעיקר לשתף כול אחד בכאב שלו ( הכוונה שאת ובעלך תשתפו אחד את השני)
    מאחלת לך המון המון בהצלחה
  • תהיי חזקה!
    אני בדיוק באותו המצב כמוך
    רק אחרי שנתיים של נסיונות ואמונה שזה יצליח באופן טבעי התחלתי טיפולים.
    עשיתי הזרעה ראשונה עם הורמונים שלא צלחה.
    כרגע אנחנו בהזרעה שנייה.
    ביום שקיבלתי תשובה שלילית היה לי מאוד קשה כי גם אני פיתחתי מלא תקוות בטיפול.
    הבנות פה עודדו אותי שכשאתחיל את הטיפול הבא זה ינחם ויעודד וזה אכן כך.
    אז בהצלחה בטיפול הבא ושהלוואי שהוא יהיה הטיפול האחרון והמנצח.
    שולחת לך נשיחיבוקים
  • היי :)
    התחלתי טיפול רק עכשיו כי פחדתי, אני עדין מפחדת..
    בהתחלה פשוט הפסקתי עם הגלולות וככול שעבר הזמן ראיתי שלא קורה כלום והתחלתי לדאוג, הרופאה שלי לא נתנה לי הפנייה למומחה וככה יצא שהמשכנו לנסות עד שביקשתי ממנה להתחיל טיפול, היא נתנה לי חודשים איקקלמין בלי טיפול כלשהו ואז במקרה קבעתי מעקב ופגשתי את המומחה שאמר לי להגיע אליו בלי הפנייה.. עשינו בדיקות ועכשיו נתחיל טיפול חדש בתקוה שיהיה אחרון!!
    יש רגעים שאני מרגישה שהקשר התחזק אבל אני הרבה יותר חסרת סבלנות ועצבנית בתקופה הזו ובעלי לא קולט למה ויוצא לנו לריב המון!!!! בעיקר באשמתי ובעיקר משטויות.
    אתמול דיברנו והסברתי לו... אני מקווה שישתפר :) הוא ממש משתדל אני המשוגעת (בשבת רבתי איתו, סגרתי ממש חזק את הארון וניפצתי את המראה שהייתה על הדלת :( )
    ברור שאנחנו לא בתחרות אבל קשה ומעצבן שכולן סביבי בהריון שני אחרי שהתחתנו לפניי ואני תקועה במקום. קשה לי עם ההערות מכל כיוון - אף אחד לא יודע מה אנחנו עוברים ואולי זו הסיבה שזורקים לנו הערות...
    תודה :-* מקווה לבשר בשורות טובות בקרוב!!

עוד משהו... כואב לי ממש החודש, ממש ממש, גם הגב, גם הבטן ביום השלישי למחזור עוד הורגת אותי... זה קשור אביטרל אולי? אני משתגעת :(
  • מאמי לא נראה לי שזה לאוביטרל , לפעמים יש חודשים שבהם כואב יותר ,גם לי יוצא לריב אם בעלי בגלל הנושא הזה, עכשיו במיוחד שאיבדנו את הריון יקר שלנו , הוא מנסה לרצות אותי בכל דרך אפשרית(הוא מרוסק לגמרי אפיל בכה שקיבלנו את בשורה המרה) ואני רק כועסת עליו , ובכלל על כל עולם , למרות שאני יודעת שאף אחד לא אשם במה שקרה לנו עם העובר. אני בן אדם מאמין ,אבל אני אגיד את אמת אחרי שקרה לי את זה שוב , אחרי שכל חיכיתי לזה ושכולם מסביבי בהריון במשפחה , שחזרתי הביתה אחרי הפלה לא הצלחתי להדליק נרות שבת (היה לי מחנק בגרון ), אפילו בעלי היה בשוק ,אני יודעת שאלוקים נותן לנו נסיונות רק כאלו שאנחנו מסוגלים לעמוד בהם אבל שזה קרה לי שוב אני כל זמן שואלת למה אלוקים ? למה אתה שוב מנסה אותי? מה אני עושה לא בסדר שאתה כועס עלי? מאד מבינה אותך , תהיה חזקה.

/]
  • היי מאמי
    הקשר עובר הרבה תהפוכות בתקופה זאת, גם אצלנו....לפעמיים אני מרגישה שכל הנושא הזה מחזק ויותר מקרב בנינו ולפעמיים יותר ריבים מכל התסכול של הכשלונות

בסוף יהיה בסדר וכולנו נהיה אימהות ב״ה
    וגם אני מרגישה שהמחזור הרבה יותר כואב אחרי טיפולים של הורמונים..

איה
  • היי בנות,
    אנחנו בהחלט עוברות תקופה קשה ולאף אחד מבחוץ אין מושג למה אנחנו בלחץ או בלי מצב רוח או לא מרוכזות- זה קשה! אנשים שופטים ואם רק היו יודעים מה קורה.. היו סותמים במקום!

מה שחשוב בכל התקופה הזו, לזכור שגם לצד השני קשה, גם הבעלים היקרים שלנו סובלים לא פחות, אומנם לרוב את הכאב הפיזי אנו עוברות, אבל הכאב הנפשי בהחלט משותף, לפעמים הבעל לא משתף כי מנסה להיות חזק בשבילך, לפעמים בכלל מרגיש אשם, זה בטח קשה לראות מה שאנחנו עוברות ועצם העובדה שהם לא יכולים לעשות כלום,

לפעמים אני כועסת על בעלי כי לא זכר שהייתי במעקב היום ולא התעניין.. הבעיה שאני במעקב כל יומיים
    אסור, אסור לקחת מובן מאליו את התמיכה שהם כן נותנים, רגע לפני שרוצים לכעוס על מה שהוא לא עשה, תזכרו מה הוא כן עשה, בכלל בכל התהליך הזה, הבעל דיי נבלע וברקע כי אנחנו אלא ש״עוברות״ משהו, וחשוב להזכיר לו שזה חשוב ומורגש מה שהוא כן עושה,
    ובהחלט מגיע להם איזה מחווה קטנה כאות הוקרה.. מכתב.. שוקולד.. תחשבו על כך..
    עכשיו כשחושבים על זה, לא צריך רק לצפות.. לפעמים צריך לתת..
    מקווה לבשורות טובות לכולנו בקרוב!
  • סאל- את מקסימה!!!!

איה
  • סאל את כלכך צודקת!!!!
    חיוכים חיוכים חיוכים!
    כלכך קח להגיד ולפעמים קשה ליישם... אבל חשוב להשתדל לזכור
    שגם להם לא פשוט .

ואגב, אצלי יש לא מעט אנשים שיודעים על הטיפולים ועדיין- ההערות לא מפסיקות להגיע ולעצבן.

צריך פשוט לנסות עם כל הקושי- לנטרל עד עמה שאפשר..

בנות יפות ומדהימות, התהליך שאנחנו עוברות מלווה בהמון תסכול, ציפיות, אכזבות..
    תשתדלו לפנק את עצמכן, לשמוע שירים שאתן אוהבות, תרשו לעצמכן לנוח, לאעות שוקולד!!

תאהבו את הבקרים ותברכו על מה שכן יש
    תאהבו את הערבים המיטה עם הבעלים

ותזכרו תמיד תמיד תמיד- שבסוף.... בסוף הכל יסתדר!

ליטלילי

• לאכול שוקולד *

ליטלילי

• איזה מעודדות אתן וכמה כיף לקרוא את החיזוקים שלכן
    אמן וכולנו נעבור לפורום ההריוניות בקרוב ונמשיך לתמוך אחת בשניה

איה
  • אין לכן מושג איך עודדתן אותי!! אתן מקסימות אחת אחת!!!
    אני אאמץ את העצות שלך סאל כבר היום ואנסה לפנק את בעלי :)
    אתן צודקות, זה לא ברור מאליו שהוא בא איתי כמעט לכל הבדיקות והפגישות עם הרופא (גם אם זה אומר לצאת מוקדם או לאחר לעבודה) אני באמת חייבת חייבת להירגע ולהעריך יותר! מבטיחה שבכל פעם שארגיש קצת מתוסתכלת אכנס לשרשור הזה, כמה כוחות נתתן לי אין לכן מושג!!
    ובנימה אופטימית משהו.. אני ביום 3 למחזור, אתמול עשיתי מעקב בשביל לבדוק אם אין ציסטות...מסתבר שאין ציסטות אבללל יש זקיק שהוא 15 כבר (?!) ממש מוזר! אני מקווה לא לבייץ לפני המקווה! למרות שזה גם ככה לא משנה עם ההזרעה! החלטתי לעשות יומים רצוף בלי לשאול את הד"ר הנחמד והחלטתי שנעשה את הימים האלה ימי כייף בלי עבודה (לפחות הראשון) עכשיו כשאני יודעת לאן אני הולכת ומה בדיוק הולך להיות אני מפוחדת אבל אופטימית מאי פעם בזכותכן! תודה רבה!!

בקרוב מאוד בעז"ה כולנו ניקלט להריון תקין ובריא ונציף את הפורום בתאומים ושלישיות עד שנצטרך לשנות את השם של הפורום!!!
  • חסרת סבלנות יקרה שלי, אני שולחת לך נשיקות וחיבוקים!
    אני יודעת כמה זה קשה, בעצם כולנו יודעות כמה זה קשה ולפעמים הבעלים לא מבינים אותנו...
    אני יכולה לומר שהיום אמרתי לבעלי שאני מאוד אשמח אם הוא יבצע בדיקה והוא אמר שכרגע לא לדבר איתו על זה, מאוד כעסתי שאני עושה את ההשתדלות שלי ובדיקוץ וכו׳ והוא אדיש, אבל החלטתי כרגע להשאיר את זה על אש נמוכה לחודשיים ולאחר מכן לדבר על זה שוב...
    זה קשה את צודקת, זה מסתכל ובאסה רצח, אבל יפה שלי את אשה חזקה מאוד ואת תעמדי בהכל כמו שצריך בלי נדר ובעזרת ה׳ את תיקלטי בפעם הבאה!!

אוהבת אותך מאמי שלי, שולחת לך מלאאאא חיבוקים!!!
    לא לשכוח, את חזקה ותעברי את מה שצריך כמו גדולה !!

"להתחיל הכל מהתחלה כמו לנשום בפעם הראשונה..."
    [url=http://www.desiglitters.com/smile/glittering-mickey-smile-graphic/]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה