אמצעי מניעה טבעיים - ביוץ במקום גלולות ? - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני מעוניינת להפסיק ליטול גלולות, אחרי כמעט 20 שנה (מלבד תקופות הריון)... מישהי משתמשת באמצעים אחרים ? די פוחדת מהתקן... עוד יותר פוחדת מהריון... מישהי מחשבת ימי ביוץ ? איפה אפשר למצוא מידע על השיטה ?
8 תגובות
עמוד 1
לא להסתמך עליהן בשום פנים ואופן! למה לא להשתמש בקונדומים?
אם את באמת לא רוצה הריון אז רק אמצעי כמו קונדום, אני יכולה להמליץ גם על טבעת הורמונים, בסוף לא יצא לי להשתמש בה אבל הומצץ לי ע"י רופאת הנשים כי גם אני לא יכולה גלולות. למען שקיפות אני צריכה להתוודות שבמשך 4 שנים הצלחתי להימנע מהריון לא מתוכנן ללא שום אמצעי מניעה אבל גם לקחתי סיכון שגם במקרה שכן אז לא נורה.
בגדול, שמעתי שיש איזו זריקה שעושים אותה פעם בחצי שנה והיא מונעת הריון (כלומר, אין מחזור במשך כל תקופה שאת עושה את הזריקה).. כששאלתי את הרופא שלי, הוא אמר שהוא לא ממליץ למי שמתכננת עוד הריון...
בגדול, זה יהיה ההריון האחרון שלי (חלאס, אין לי כוח!) ואז אני אברר על הזריקה הזו רגע לפני שאני מעקרת את בעלי חחחחחחח
חחחחחחחחחחח התכוונת מסרסרת.......... איזו מצחיקה בדרום אמריקה מאוד נפוצות הזריקות הללו יש זריקות חודשיות ויש של כמה חודשים כפי שאמרו יש של חצי שנה הבנתי שגם עם התקן יש שנכנסות להריון לכל שיטה יתרונות וחסרונות לא ממליצה על החישובים למיניהם........... מפסידים אחלה של שבוע. חחחחח כמובן שיש גם דיאפרגמות...... (שגם הן לא מאה אחוז)
יום נעים לכולם
בקיצור, או להמשיך לפוצץ את הגוף בהורמונים (שעושים לי רע !) או להתנזר. טוב, אני אתייעץ עם בעלי.....