לבנדר ?? ורד??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יואו אני לא מאמינה לא מזמן חשבתי עליך חשבתי על הפורום וכמה בנות עזבו יחד איתי מאז איזה כיף לראות אותך פה, מה עם הקטנה איזה הריון את?
    אני בשלישי כבר
6 תגובות
עמוד 1
  • גם אני אמרתי לה את זה!! אבל היא לא זכרה אותי חחחחחחחחחחחחח

• נילי מה את כבר בחודש שמיני
  • ראית מה זה?? הזמן טס! (לכם
  • ממש פגישת מחזור

• איזה מוזר!! עניתי להודעה וזה נעלם.. רינת מתוקה נעים להיזכר!! ומרגש לשמוע שחשבת עליי מה שלומך????? ליה בת 5. זה הריון שני. אני בשבוע 15. איזה יופי שאת בשלישי! יש לך שני בנים?
    **צוצית בסוף זכרתי אותך..!!
    גם את eski זכרתי. פשוט לקח כמה דקות עד שנפל האסימון.. אבל אני לא עד כדי כך זוכרת פרטים כמו שמות הילדים סיפור הלידה וכאלה ועל זה כל הכבוד לצוצית!!!!
    עכשיו ניפגש כאן הרבה כי התחלתי להיכנס בימים האחרונים, לפני כן לא הרגשתי טוב (הקאות,כאבי ראש). ב"ה איך שהתחלתי רביעי זה נעלם..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה