מצטרפת לביצה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות
    אחרי שנה ו3 חודשים מתחילה פורגון + אביטרל ( מקווה שלא טעיתי בשמות ) .
    הייתי רוצה לשמוע חוויות מאלה שעברו את הטיפולים הנ"ל - תופעות לואי, יעילות וכל דבר אחר שתרצו להגיד לי בנושא
    תודה רבה ובהצלחה לכולנו
5 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק, ברוכה הבאה לשהות קצרצרה!!
    אוביטרל לקחתי חודש אחד, האחרון, הוא ממש ניפח אותי בשילוב עם איקקלמין אבל זה מאוד אינדיבידואלי.
    הלחיצה אותי הזריקה אבל עברנו את זה כמו גדולים :)

המווון בהצלחה!!
  • היי, גם אני חסרת סבלנות אבל כנראה שאין לי ברירה
    כמה זמן הייתה הנפיחות? האם היו לך שינויים במצבי רוח/תיאבון?
    תודה רבה
  • היי,
    גם אני הזרקתי פיורגון ואוביטרל..

לי הייתה נפיחות וכאבי בטן וגם תאבון מוגבר ולטענת בעלי- גם מצבי רוח

בעיקרון אהבתי את הגונאל קצת יותר מהפיורגון אבל בסופו של דבר- מתרגלים להכל וזה לא כואב....

עם פיורגון היו לי 5 ביציות בשאיבה.עם גונאל רק אחת.. אבל זה מאוד מאוד אינדיווידואלי
    בהצלחה מאמי..

ליטלילי

• היי,
    גם אני הזרקתי פיורגון ואוביטרל..

לי הייתה נפיחות וכאבי בטן וגם תאבון מוגבר ולטענת בעלי- גם מצבי רוח

בעיקרון אהבתי את הגונאל קצת יותר מהפיורגון אבל בסופו של דבר- מתרגלים להכל וזה לא כואב....

עם פיורגון היו לי 5 ביציות בשאיבה.עם גונאל רק אחת.. אבל זה מאוד מאוד אינדיווידואלי
    בהצלחה מאמי..

ליטלילי

• בנות המון תודה לכן . מחזיקה אצבעות לכולן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה