כמה ימים שיש לי דקירות קטנות בבטן.. מוכר? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בסוף שבוע 25
    מזה הדקירות האלו? דמוי צירים? הכנה? חחח

9 תגובות
עמוד 1
  • איפה דוקר לך?
  • איפה שהילדה בועטת בצדדים

• יש ממה לחשוש? או שזה טבעי?
    הילדה גודלת זה כתוצאה מכך לא?

• אם הדקירות בבטן התחתונה או בגב התחתון אז יש ממה לחשוש...

אם זה בכיוונים אחרים, זה סביר להניח או הגברת או שהרחם ממשיך להתרחב

• תדה צוצית אין עלייך!!!
    זה לא שם ולא שם זה בצדדים.. נבהלתי קצת
    תודה אהובתי
  • גם לי יש קצת דקירות לעיתים
    החודש יש לי א"ס בעזרת השם אז נבדוק מה קורה
    אבל האם צריך לדאוג? באיזה שלב?
    אני מרגישה את העובר כל הזמן (גם ברגע זה)
    לא רוצה להיבהל סתם.....

יום נעים לכולם
  • היה לי המון בשבועיים האחרונים וחלף...........
    מקווה שיישאר רגוע בעז"ה!
    האמת...

• בנות - לפעמים צירונים (אלו שבגב התחתון יחד עם הבטן התחתונה - לפעמים זה גם יכול להרגיש כמו כאבי מחזור מציקים) נובעים מחוסר בשתייה. חשוב לשתות, גם כשלא חם...

במידה ואתן מרגישות כאלו כאבים, שימו לב כל כמה זמן זה קורה, והאם זה משתנה כשאתן זזות.. אם אתן זזות וזה מפסיק לכאוב - אלו צירים מדומים.

כשזה קורה בצדדים או באזורים מוזרים אחרים, זה יכול לנבוע מסתם תנוחה של העובר על שריר, גיד או הרחם שמתרחב...

דקירות זה גם סביר שיהיו בגלל התנוחות של העובר... תספרו גם תנועות עד כמה שניתן..

ברור לי שזה מלחיץ (גם אני, אחרי שלוש הריונות נלחצת לפעמים
  • גם לי היו דקירות חדות בבטן תחתונה צד ימין/שמאל לסירוגין וזה שום דבר, לפחות אצלי, הרופא אמר שזה רצועות של רחם ולפעמים יש כאבים חדים בהריון שלא יודעים ממה זה. אם החשש הוא מצירים, בד"כ הבטן התחתונה מתכווצת כולה (ולא באופן חלקי כמו ברקסטון שזה נראה כמו כדור טניס בצד אחד) לכדור ונהיית קשה. בכמו שכבר צויין אם את משנה תנוחה או מצב רוח וזה עובר ולא סדיר אלו צירי לידה מוקדמים שצריך לבדוק את זה (אני בשמירה משבוע 17 בגלל צירים מוקדמים).
    אני אתן לך את העצה הכי טובה שקיבלתי (מבחורה אחרת שפגשתי בפורום בתחילת השמירה) אם יש ספק אז אין ספק, תבדקי את זה.
    בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה