היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שיתפתי אותכן שקנינו ב"ה בית ואנחנו משפצים אותו עכשיו...
רציתי את דעתכן על העיצוב דעתכן הכנה כמובן
16 תגובות
עמוד 1
את חדר השינה אהבתי
נדירררר! ממש בית מלון :) תהנו ותמלאו את הבית במלא מלא ילדים אמןןןןן
אני מאד אוהבת את חדר השינה!
לגבי המטבח לדעתי כדאי להוסיף לו עוד קצת צבעים חמים, אפשר בעזרת דברים צבעוניים על השיש, מפה יפה ואפילו כמה אריחים מודבקים.
תתחדשו, ובעז"ה רק בשורות טובות
מהמם! לי אישית יש מטבח בצבע לבן שמנת..ובעל שלא יודע לגעת רק בידיות אלא חייב לגעת בדלתות עצמם....בעיה. קחי בחשבון את הלבן עם ילדים...בעל.;)
בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
מעלףףףףףףףףףף גם אני עשיתי עכשיו מטבח חדש
חדר השינה מדהים המטבח לבן מדי לטעמים וכמו שהבנות לפני אמרו = הוא לא ישאר כזה לבן לזמן רב...
איזה מטבח מושלם! מהמם! גם החדר שינה יפה
אני הצלחתי לראות 2 חדרי שינה ! ואת שניהם אהבתי יום נעים לכולם
אני אקח את הערות שלכן בנוגע ללבן בחשבון....
מקסים מקסים... רק קחי בחשבון שאת הולכת לנקות לעיתים קרובות את המטבח ואת כל מה שבעצם בהיר, כי רואים על זה כל פיפס של אבק ולכלוך... מה שכן, הייתי ממליצה לעשות את הפסיפס עד גובה הארונות כדי שלא יצטברו לכלוכי שומן וכדומה בדפנות של החרסינה שאז צריך לתחזק יותר. זוהי דעתי.
עשיתם את ההדמיה אצל מעצב/ת? נראה מאוד מקצועי. סתם ככה, אני עוסקת בזה לכן יש לי עין חדה יותר בנושא. תתחדשו ושיהיה ישוב טוב בבית החדש :)
l]
מימי- את צודקת ... מי שמעצב לנו את הבית הוא גם אדריכל וגם מעצב פנים והוא עשה את ההדמייה בחור ממש מוכשר!!
מהממם לגבי המטבח לא נכון יש לי מטבח לבן ויש ילדים בבית ובעל והוא תמיד נראה נקי לגבי צבע נוסף הייתי מוסיפה בחפצים על השיש וכו לי היו קלאפות בצסע אדום ומהר מאוד נמאס מהצבע שלהם עכשיו החלפנו אותם ללבן !
אביבית
מסכימה עם אביבית, לי יש מטבח בצבע עץ מהדור הישן שאני מתה להחליף אותו למטבח לבן מודרני- זה נראה הכי נקי ויפה רק להוסיף כמה אביזרים בצבע. החדר שינה מעלף!!!