היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בוקר טוב בננות... רציתי לשאול אם מישהי עברה מה שאני חווה עכשיו-
אני חולה,מצוננת בטירוף,האף סתום,כולי ברעידות..היה לי חום אתמול בלילה... (ואני בכל זאת בעבודה )והדבר הכי מלחיץ- זה שאני משתעלת בטירוף!!!!!! האם השיעול הזה פוגע בעוברונית שלי? כל פעם כל הגוף שלי מתכווץ ואני פוחדת עליה..בתדירות גבוהה.. האם יש סיבה לדאוג?או שהיא שמורה? אני ממש אוכלת סרטים..
11 תגובות
עמוד 1
אל תדאגי.. היא מוגנת היטב ולא יקרה לה כלום
גם אני מקוררת משלשום, צמודה כל הזמן לטישו
בננות תרגישו טוב!
אין סיבה לדאגה- היא מוגנת טוב טוב בתוך הבטן. מה שכן- צריך לזכור שגם אמא צריכה להרגיש טוב ולא רק העוברית! למה את בעבודה??? מעבר לעובדה שאת לא תצליחי להבריא ככה (ואז חלילה זה יסתבך ותצטרכי אנטיביוטיקה), את רוצה להדביק אחרים? לכי הביתה, תשתי המון מים ותה עם ג'ינג'ר ותאכלי מרק עוף. תרגישי טוב!
חן,
תודה מאמי:) אבל את לא מבינה איך עושים לי בעיות פה אם אני מחסירה או אם אני חולה.. הם לא מבינים בקטע הזה,
אז אני יושבת לי וסובלת- גם ככה אם אני אהיה בבית הם יחפרו בטלפונים. ובכלל אין לי ימי מחלה אז אני גם לא יכולה להרשות לעצמי כי זה על חשבוני :( בכל אופן תודה, אני מקווה שאמת שהיא בסדר אני דואגת רק לה ...
נטלי, אז אם ככה- לפחות תשתעלי על הבוסים, שיידבקו גם הנבלות... וברצינות- רדי קני לך ג'ינג'ר טרי ושימי אותו בתה. ג'ינג'ר עובד כמו שום, הוא אנטיביוטיקה טבעית לגוף.