בננננות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בשעה טובה הזקיקים גדלו ובעזרת השם ביום שישי השאיבה
    יש טיפים? עצות ייעול?
    מתי בדר״כ ההחזרה?

אני אוכל לצאת בשישי בערב למסעדה?
10 תגובות
עמוד 1
  • אין לי מושג אבל שיהיה מלללאאא בהצלחה!!!!
  • שיהיה המון בהצלחה!
    את צריכה להיות בצום, תביאי איתך כפכפים.
    כל הסיפור הוא די קצר וממש לא נוראי, כל אחת מגיבה אחרת להרדמה אבל תשתדלי להיות רגועה ולסמוך על הצוות ויהיה בסדר.
    אני לא הייתי עושה תוכניות לערב, יכול בהחלט להיות שתרגישי טוב אבל עדיף להיות במנוחה, בכל זאת זה פעם ראשונה ואי אפשר לדעת איך תגיבי.
    ההחזרה מתבצעאת בד"כ יומיים או שלושה אחרי השאיבה - משמע בראשון או שני.

מחזיקה לך אצבעות!
  • היייי
    מה הגודל של הזקיקים??

השאיבה שלי הייתה בבוקר ואחהצ הייתי בים..
    הפעם לא אעשה את זה (גם כי כבר חורף חחח)- מיהרתי לחזור לשגרה ועכשיו אני מבינה שזה טעות... תנוחי קצת.. תתפנקי

זה בכל זאת הרגשה של ניתוח לכל דבר וחשוב להתאושש כמו שצריך כדי שהגוף לא יהיה בטראומה

הכאבים שהיו לי הם כמו כאבי מחזור והתחלתי להרגיש אותם רק בערך 4/5 שעות אחריי שהתעוררתי מההרדמה

המון בהצלחה.. כמובן שמחזיקה לך אצבעות!!!

ליטלילי

• אצלי גם הייתה שאיבה ביום שישי וביום ראשון הייתה החזרה, לגבי תוכניות תלוי איך תגיבי על הרדמה, לי היה דווקא מה זה קל ויצאתי בערב לסרט. בהצלחה ובשורות טובות.
  • בשורות טובות ובהצלחה מתוקה!!!!!

ממליצה לך על התפנקות ומנוחה במקום לצאת...

איה
  • כמו שהבנות רשמו לך הכול תלוי במצבך..אני אחרי כול הרדמה הקאתי את נשמתי עד הערב.אבל כול אחת לגופה...בהצלחה
  • תודה מתוקות, אקח הכל לתשומת ליבי!
    ליטל- אין לי מושג מה הגודל, לרופא שלי יש בפירה מוזרה מס׳ כפול מס׳..?
    טאלס- למה הכפכפים? מתקלחים שם או משהו?
  • הספירה היא אורך*רוחב של הזקיק. כפכפים כי את מסתובבת שם עם חלוק וגרבים ונוח יותר להיות עם כפכפים..
  • בהצלחה!!!
    שזה יעבור מהר, בקלות ועם תוצאה מספקת
  • בהצלחה יקירה!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה