ס-ק-ר ... כמה עליתן במשקל בהריון??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני שבוע 25 עד כה עליתי6 קילו
    לפי המנוסות פה
    כמה אני יעלה עד סוף ההריון??

19 תגובות
עמוד 1
  • אני האמת לא עליתי כלום בהריון הזה
  • הכל טוב ויפה שזה תקין אבל זה ״ לא תקין ״ לעלות ככה
    אמאלה איך זה יורד בסופו של דבר???
    אני 1.54 לא דוגמנית חחח

• זה שטויות... חצי מזה יורד בשניה שאת יולדת... חלק מאוד גדול מזה זה המשקל של המים + עובר + שילייה
  • כרגע שבוע 37. כל ההתחלה רק ירדתי בגלל ההקאות, בערך בשביעי הצלחתי לחזור למשקלי ההתחלתי ומאז הוספתי עוד כ3 ק"ג. מנוסות יקרות, כמה יורד מיד אחרי הלידה?
  • כרגע שבוע 37. כל ההתחלה רק ירדתי בגלל ההקאות, בערך בשביעי הצלחתי לחזור למשקלי ההתחלתי ומאז הוספתי עוד כ3 ק"ג. מנוסות יקרות, כמה יורד מיד אחרי הלידה?
  • בהריון הראשון 5-6 משהו כזה
    בשני 7-8 לא בדיוק זוכרת
    אבל אני די מלאה.

• בהריון הראשון עליתי 20 קג
    בהריון השני עליתי 7 קג
    ובהריון השלישי עד עכשיו עליתי 1 קג

• אני שבוע 27 -עליתי 10 קילו!!!

את ההריון הראשון סיימתי ב20 קילו יותר, נראה מה יהיה עכשיו..

לא אכפת לי לעלות את האמת... אני פוחדת שתהיה קטנה :(

בשורות טובות ויאללה אני עפה הביתה!!!

• אני ברביעי ועד עכשיו עליתי 2.5 ק"ג.
  • עליתי עד עכשיו 6 ק"ג- שבוע 24
    בחודש הראשון ירדתי במשקל בגלל ההקאות כ2.5 ק"ג
    יום נעים לכולם
  • צוצית- את חודש שמיני ולא עלית במשקל בכלל?

יום נעים לכולם
  • גם לא עליתי ....

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• איך לא עולים
    במשקל?!?! איך ייתכן התינוק השילייה המים זה כבר משקל..
    אני שבוע 26 עליתי 10 קילו לצערי זה המון
    אני בחורה קטנה 1.56 לאן נגיע ....
    אני ממש מקווה בע״ה שעם ההנקה השומן הזה יירד!

מעבר לזה הכי חשוב שהם יצאו בריאיח ושלמים!!
  • אוראל בואי להליכה חחחחח
    גמני שבוע 26 אבל עליתי פחות ממך וגמני מאוד נמוכה
    מפחיד אותי שיתקע לי השומן הזה בבטן

• אני בשבוע 37 ועד עכשיו עליתי 15 קילו
    זה מלא תמיד הייתי רזה ועכשיו אני מרגישה ענקית
    ועוד עם רגליים נפוחות אז בכללללל

• שבוע 29 עם 6 קילו תוספת
    בהתחלה ירדתי 3 קילו מההקאות ועכשיו אני נראית כאילו רק יצאה לי בטן למרות שבעלי ואני רואים שגדל לי התחת והירכיים

• בהחלט אפשר לא לעלות. אני עוד דקה יולדת ועליתי 3 קילו ואחריי שאלד אני אצא רזה יותר ממה שהתחלתי את ההריון והתחלתי אותו כשאני במשקל תקין ונראית אחלה, פשוט הצטמקתי לי. זה קורה כשאת מאבדת את התאבון ובעיקר את התשוקה לאוכל לאורך כל ההריון, כשכבר בא לך לאכול בא לך פירות וירקות ואצלי יש גם עניין לא שולי שאני גרה בקיבוץ שדוגל באוכל בריא, אין פה מכולת לקנות שטויות וגם אין אופציה לעשות טייק אוויי או לקפוץ לקיוסק לקנות שטויות כשבא כי אילת במרחק 20 דקות. אז יורדים במשקל בקלות.

• עכשיו בשבוע 27 ועליתי 12.5 קילו. הנחמה שלי זה שיש לי שניים בבטן אז זה סביר יחסית

• טוב אז יקרות כפי הנקרא אני לוקחת את כולכן, עד כה עליתי 18 ק"ג (!!!) שבוע 29.
    מרגישה את הצורך לציין שנכנסתי להריון במשקל 51 (גובה 1.70) אז כולם מנחמים אותי.
    אז תרגישו טוב עם עצמיכן כי אני כן
    הכול יורד אח"כ, קצת ספורט ושינוי ת**** והכול חוזר למקום (הריון ראשון לכן האופטימיות )
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה