מכירות את זה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש את השלב הזה בתחילת הריון כשהבטן רק מתחילה לבלוט מה שקורה איתי עכשיו, אני בשבוע 15.5 ועד עכשיו לא ראו את הבטן מבעד לבגדים ולאחרונה הבטן קצת בולטת אם כי עדיין לא ממש שמים לב אבל אני מרגישה מן צורך כל הזמן להסתיר וללא סיבה כי זאת לא בושה ואין לי בעיה שכולם ידעו כבר. ככה היה לי גם בהריון הקודם היה שלב שככה הרגשתי עד שהבטן ממש יצאה והיה ברור שזה הריון רק אז הרגשתי נוח ללבוש צמוד. האם זאת שריטה רק שלי????
4 תגובות
עמוד 1
  • אני הלכתי איתה בגאווה
    אצלי יצאה ממש בהתחלה
    והייתי צריכה לעבור למכנסי הריון ושמלות מאוד מוקדם כי הג'ינסים שלי לחצו לי שם על הרחם גם עם כפתור פתוח ואחרי כן כבר פשוט לא עלו עליי יותר מההתרחבות של אגן הים התיכון שלי

• אני לא חושבת שזו שריטה
    אני גם לא הראתי אותה בהתחלה
    גם כי בהתחלה עדין לא מספרים לכולם וגם כי את לא מפנימה שאת גדלה פיתאום
    רק כשהיא ממש הייתה בחוץ וראו שזה הריון התחלתנ להדגיש אותה
    אבל גם עכשיו בשבוע 29 אני דואגת שהיא תמיד תהיה מכוסה ולא עם חולצות צמודות מדי אלא תמיד רפוי. רק עם דגש מתחת לחזה
  • גם אני הייתי ככה...
    הסתרתי והסתרתי עד שיצאה וכבר אי אפשר היה להסתיר
  • אני מסתירה כי אני עדיין לא סיפרתי לבוס...
    אחרי שאספר לו כבר לא יהיה אכפת לי שידעו כולם!!!

מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה