טיפולי שיניים בהריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אז אני פחדנית מאוד מרופאי שיניים והזנחתי שן שהיתה צריכה טיפול שורש. איך שנכנסתי להריון החור שם נפער וגדל עד כדי כך שחצי שן נשברה..
    האם מותר לטפל בהריון???
8 תגובות
עמוד 1
  • עד כמה שידוע לי, לא אמורה להיות בעיה... .רגישי טוב, כאבי שיניים זה באסה...
  • תודה. דווקא לא כואב לי
  • הבנתי שלא הכל מותר. תבררי.
    אני עם כמה וכמה טיפולי שורש בפה... מכירה את זה היטב
    אל תזניחי עוד כי זה עוד יכול להחמיר (קרה לי)

יום נעים לכולם
  • אני יודעת שעושים בשליש השני את הטיפולים וגם לא כל דבר
    משתדלים בלי צילומים ואם אין ברירה אז עם מגן כפול
    זריקות אם אני זוכרת נכון זה בעיה כי זה עובר שיליה
    בשליש הראשון לא עושים בגלל בחילות מרובות ובשליש האחרון גם לא אבל לא זוכרת את הסיבה
    רופא השיניים אמור לדעת מה מותר ומה אסור להריונית, עדיף שתשאלי אותו

בהצלחה
  • אני יודעת שעושים בשליש השני את הטיפולים וגם לא כל דבר
    משתדלים בלי צילומים ואם אין ברירה אז עם מגן כפול
    זריקות אם אני זוכרת נכון זה בעיה כי זה עובר שיליה
    בשליש הראשון לא עושים בגלל בחילות מרובות ובשליש האחרון גם לא אבל לא זוכרת את הסיבה
    רופא השיניים אמור לדעת מה מותר ומה אסור להריונית, עדיף שתשאלי אותו

בהצלחה
  • משיחית תודה על התשובה המפורטת. אם יש בעיה עם זריקות אז איך אטפל??? חוצמזה אני עדיין בשלב של בחילות ולא בא לי להקיא על הרופא...
  • אני לא יודעת בדיוק אבל לדעתי יש פיתרון. אם את עדין לא בשליש השני, או לחילופין יש לך עדין בחילות קשות, תמתיני עם זה.
    אבל לדעתי הכי טוב לגשת לרופא שיניים ולהתייעץ איתו מה ניתן לעשות.
  • תודה משיחית. אני בשליש השני וכמעט לא מקיאה אבל עדיין יש דברים שגורמים לי להקיא.. הכי טוב באמת להתייעץ עם רופא כי כל יום אני מרגישה התדרדרות.. העובר שלי זולל סידן..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה