ווייי אני מתה מפחד! עזרה בבקשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום עשיתי בדיקת דם לגילוי הריון והיא מראה כביכול אני לא בהריון ....
    מילא זה אבל אני מרגישה את כל הסימנים והכי מוזר ששלוש(!!!!) בדיקות הריון מחברות שונות מראות שני פסים !!!
    אני לא יודעת מה לעשות! יש לי בדיקה חוזרת מחרתיים ואני יושבת כאן ומתפרקת....
    התייעצתי עם אחות ואמרו לי שלעיתים רחוקות בדיקת דם לא נלקחה כמו שצריך ועוד כאלה - גם לא הגיוני כי בדיקות ביתיות מזהות בדיוק את אותו ההורמון כמו בדיקת דם?

..... יואו...!!!!
24 תגובות
עמוד 1
  • היי אולגה,
    תהיי חזקה ואל תמהרי להספיד הכל.
    תחכי לבדיקת דם עוד יומיים ואנחנו נחזיק לך אצבעות
  • היי מאמי,
    אני חושבת שהסיכויים לטובתך, אז תנסי להירגע ולהתעסק בדברים אחרים עד לבדיקה הקרובה..
    למרות שזה קשה
  • כבר שיגעתי לבעלי המסכן את השכל להביא לי עוד בדיקה רביעית במספר!!!
    מילא לא הריון אבל אני והוא ראינו את התוצאות - ואני מרגישה כאילו אני משתגעת זה מה שמפחיד.
    אבל אני אחכה עוד כמה ימים - אולי ההריון צעיר מאוד למרות שאני מרגישה ממש בהריון
    מה הסיכויים שארבע בדיקות טועות?

תודה על התמיכה ואני מתנצלת על השגעון שלי
  • הכל אפשרי, לי גם יצא בבדיקת דם שלילי ואחר כך התברר שכן הייתי בהריון... מחזיקה לך אצבעות
  • היי, אל תדאגי. אני מכירה מישהי שהייתה בהריון עם תאומות ( הצפי שבטא יהיה יותר גבוה ) ובדיקת דם שלה יצאה שלילית
  • תודה בנות יקרות.
    אני הולכת לבדיקה נוספת מחר בואו נקווה שהיא תהיה נכונה...
    אבל נכון שזה לא הגיוני ש 4 בדיקות הריון שונות מחברות שונות מראות שיש הריון ובדיקת דם מראה שלא? מה גם שהבדיקה הביתית האחרונה הייתה אחרי שראיתי את התוצאה.
  • נו אולגה? תבשרי לנו בשורות טובות
  • אולגה??
    יש בשורות???

ליטלילי

• הי בנות.
    לצערי גם הבדיקה השניה הראתה שאני לא בהריון.
    אני מרגישה רגועה יותר אבל עדיין מוזר לי כל העסק עם הבדיקות הביתיות אבל הפגישה עם הגניקולוג רק בעוד שבוע וחצי. המחזור עדיין לא הופיע ואני גם לא מרגישה כאילו הוא עומד להופיע . כמובן היה לי סיפור של שחלות פוליציסטיות וגם לחץ מעבודה חדשה...
    אני חושבת פשוט להתקשר למיון נשים ולהתייעץ עם מישהו משם ולראות מה לעשות הלאה...
    אבל ... כמו שאומרים הכל נעשה לטובה לא?

תודה על התמיכה!
  • היי, תזייפי קצת כאבי בטן, לכי למוקד נשים/מיון שיעשו אולטרסאונד
  • במילא יש לי בדיקה מסויימת ביום ראשון בקפלן ויש שם מיון נשים. אבדוק שם
  • מוזר...
    אני אחזיק אצבעות
    הלוואי ותתבשרי בבשורות טובות
    בהצלחה

• איה
  • הי בנות!
    אז כן הייתי אצל רופא נשים היום והוא עשה בדיקת אולטרסאונד ולא ראה דבר.
    מה שהוא אמר זה שקורה לעתים מאוד מאוד נדירות שבדיקת שתן בשלב מאוד מוקדם של הריון מגלה הריון ובדיקת דם עדיין לא. במקרה שלי הוא אמר שככל הנראה או שלא השתמשתי בבדיקות בית כמו שצריך או שהיו פגומות - אני יודעת נשמע מפגר אבל מילא.
    מבחינתו אני לא בהריון.
    אמר כי היות ויש לי שחלות פוליציוסטיות - והוא ראה את העניין באולטרסאונד - כנראה שפשוט לא ברור מתי היה אצלי ביוץ ( אגב אמר שראה משהו שנראה כמו סימן לביוץ בשחלה) ובגלל לחץ חשבתי שזה הריון.
    בכל מקרה יש לי ביקור אצל רופאה שלי בעוד שבוע.
    אני פשוט שמחה לדעת שמבחינה פיזית ממה שהוא ראה הכל בסדר.

תודה לכן על התמיכה!
  • העיקר שאת רגועה והכל בסדר
  • הזוי לגמרי, 4 בדיקות שונות היו פגומות?!
    תנסי לעשות עוד בדיקה אולי..
    אני חושבת שאי אפשר לסמוך על רופאים יותר מדי..
    פעם באתי למעקב זקיקים ביום השלישי למחזור לרופא נשים שהיה פנוי, הוא עשה אולטרסאונד חיצוני בגלל המחזור.. ואמר שיש מצב שאני בהריון לפי מה שהוא רואה.. חח
    המלצה שלי, אל תעשי דברים שאסורים בהריון ליתר ביטחון..
  • אולגלית חמודה חברה שלי גם עם שחלות וליציסטיות ואצלה הרופא בכלל לא ראה את ההריון... היא גילתה שהיא בהריון רק בשבוע 8. אני אומרת שתמתיני.. אל תקחי שום תרופה .. עד שתקבלי מחזור בתקווה כמובן שלא תקבלי.. בכל מקרה היי זהירה.

Lironle
  • אולגלית חמודה חברה שלי גם עם שחלות וליציסטיות ואצלה הרופא בכלל לא ראה את ההריון... היא גילתה שהיא בהריון רק בשבוע 8. אני אומרת שתמתיני.. אל תקחי שום תרופה .. עד שתקבלי מחזור בתקווה כמובן שלא תקבלי.. בכל מקרה היי זהירה.

Lironle
  • לא 4 בדיקות 7 בדיקות ביתיות! עשיתי כל יום אחת - בשבת הייתה האחרונה של קליר בלו שגם הראתה כאילו אני בהריון עם קו חלש אבל עדיין עם קו. שיגעתי לבעלי המסכן את השכל חחחחח.
    אתמול גם אחות שעשתה לי בדיקת שתן להריון אמרה שאין הריון - מי יודע עד כמה בדיקות הריון אצלה נכונות אבל גם היא ועוד מישהי אמרו לי שזה יכול לקרות כשהריון מאוד צעיר.

מעצבן והזוי במיוחד... אני עדיין בספק קל - לפחות עד להופעת הווסת או לפחות עד לביקור אצל רופאה שלי ב 21.
    אבל כן לפחות פיזית הכל בסדר כך שאני יכולה לפחות להירגע.

תודה בנווותתתתת!!!!
  • היי, העיקר שלא תצאי לחגוג בטיול גיפים עם וודקה רדבול וקצת חשיש :)
  • אגב מישהי שהייתה בהריון בשבוע 8 הלכה לעשות אולטרסאונד והרופאה גם לא ראתה כלום. היא מאוד כעסה ואמרה שרצתה להביא את הבת שלה לרופאה להראות
  • יוליה - אולי תתקשרי אלי?
  • היי, אני אשתדל בין המטופלים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה