מעקב גדילה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מעבר למשקל מה עוד אני צריכה לדעת ולוודא שברופא בדק במעקב?

6 תגובות
עמוד 1
  • את המשקל הם בודקים לפי גודל ירך ראש בטן ורכות אז לדעתי אם בדק לך משקל הוא בדק את הפרמטרים החשובים
    אולי איברים פנימיים כמו בסקירה ?
    לא יודעת...
  • בדר"כ בודקים שיש פעימות לב כמובן, ובודקים מעקב גדילה דרך מדידת הבטן, הראש ועצם הירך..
    בודקים גם לפעמים מצב צוואר הרחם

מעבר לזה לא אמורים לבדוק יותר כלום
  • סבבה תודה. ממש מתרגשת כבר לראות כמה היא שוקלת ומה הגובה שלה. מקווה שהכול בסדר כי אנשים אומרים לי שהבטן שלי קטנה לחודש שביעי
  • אל תתרגשי ממה שאומרים לך אנשים
    זה תלוי מה הגודל המקורי שלך וכמובן גם של בעלך, זה תלוי אם את בולסת כל היום שטויות ומשמינה או שאת אוכלת נורמלי ועולה רק מה שצריך
    אם בסקירות שלך לא היו בעיות והעובר תואם לשבוע אז הכל בסדר
  • אין קשר בין גודל הבטן לעובר
  • חחחח גם נכון, כבר נוכחתי בזה שעל כל דבר יש מה להגיד בזמן הריון, אנחנו הופכות לנחלת הכלל.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה