היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בוקר טובבב....אז אני התחלתי את השבוע 19 (עובר לי לאטטט) הריון שני האמת יש לי שאלה שמסקרנת אותי.... מה הבדל בין סקירה מאוחרת לסקירה מורחבת?? איזה מהן כדאי לעשות והאם אפשר לעשות גם וגם?? תודה ואשמח לתשובות
4 תגובות
עמוד 1
לא הכוונה לאותה סקירה?? נראה לי שזה אותו דבר
יש סקירה מוקדמת ומאוחרת (שזאת המורחבת) תתקנו אותי אם אני טועה
יש דברים שעדיין לא רואים בסקירה הראשונה וחכן יש סקירה נוספת
יש סקירה מוקדמת, סקירה מאוחרת ויש גם סקירה מורחבת. ניתן לעשות את המורחבת גם כראשונה וגם כשניה וניתן גם לא לעשות אותה. אני עשיתי את המורחבת כראשונה משום שהיה לי חשש לאדמת בתחילת ההריון ורצינו לדעת שהתינוקת מתפתחת כמו שצריך. יש לי הרבה חברות שלא עשו את המורחבת בכלל. הרופא רואה את האיברים של העובר גם בלי המורחבת. אגב, היא עולה 1400 בממוצע דרך המושלם, ניתן לקבל החזר עד 60% מגובה הבדיקה אבל רק לסקירה אחת. כלומר, אם תבקשי החזר לא תקבלי את השניה ב 140 ₪ זה גם משהו לחשוב עליו
יש סקירה מוקדמת, סקירה מאוחרת ויש גם סקירה מורחבת. ניתן לעשות את המורחבת גם כראשונה וגם כשניה וניתן גם לא לעשות אותה. אני עשיתי את המורחבת כראשונה משום שהיה לי חשש לאדמת בתחילת ההריון ורצינו לדעת שהתינוקת מתפתחת כמו שצריך. יש לי הרבה חברות שלא עשו את המורחבת בכלל. הרופא רואה את האיברים של העובר גם בלי המורחבת. אגב, היא עולה 1400 בממוצע דרך המושלם, ניתן לקבל החזר עד 60% מגובה הבדיקה אבל רק לסקירה אחת. כלומר, אם תבקשי החזר לא תקבלי את השניה ב 140 ₪ זה גם משהו לחשוב עליו