בדיקת GBS - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    הרופא נתן לי לעשות את הבדיקה אבל אני לא על כך יודעת איך
    מישהי תוכל להסביר לי?
    צריך לעשות אחרי מקלחת?
    הוא אמר לי לעשות רק בנרתיק לא צריך גם בפי הטבעת?

7 תגובות
עמוד 1
  • את לוקחת את המקלון מהמרפאה תצטרכי עזרה של מראה לראות מה קורה שם למטה את מכניסה אותו לנרתיק ומוציאה ומחזירה למבחנה ולוקחת לרפאה מומלץ אחרי מקלחת ושהאיזור נקי מחיידקים לכלוכים וכו ' לא מסובך בכלל כל ההריונות עשיתי לבד
    ולא צריך בפי הטבעת אביבית
  • מה???
    זה בדיקה שעושים לבד???

• אתן יודעות שיצאה הצהרה של משרד הבריאות בשום אופן לא לבצע את הבדיקה של הGBS עם הסטיק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!רק בדיקת דם/שתן!
    אני עשיתי בהריונות קודמים- השתדלתי לנקות טוב קודם.
  • אני גם קיבלתי הפניה לבדיקה הזו, אבל באמצעות דם ושתן
  • מה זו הבדיקה הזו ?
  • גם אני אשמח לדעת מה זו הבדיקה הזו? ומתי אמורים לעשות אותה?

יום נעים לכולם
  • זו בדיקה שמגלה אם יש חיידק בנרתיק שעלול לגרום להדבקה חלילה של העובר אם לא מטפלים בה בזמן באמצעות אנטיביוטיקה...

אם יש את החיידק הזה ולא יודעים שהוא קיים, העובר עלול להידבק כשהוא יוצא החוצה דרך תעלת הלידה...

עושים אותה לרוב בשבועות 35-37 להריון...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה