הנקה עזרה דחופההה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למנוסות!!

יש לי מצד ימין אחלה זרימה של קלוסטרום ומתחיל אוטוטו החלב,
    כשאני לוחצת יוצאת כמות טובה לעומת זאת מצד
    שמאל לא יוצא כלום!! לוחצת לוחצת לוחצת וכלום!
    הוא מוצץ וכלום לא יוצא!! אחרי המון לחיצות וכאבים יוצאת טיפה!!
    ואז אני מחברת אותו אבל הזרימה לא אותה זרימה מ2 הצדדים!!
    מה אני עושה???

4 תגובות
עמוד 1
  • הי מותק , קודם כל בלי לחץ
    הנקה מסתדרת אחרי כמה ימים תמיד צד אחד גדול יותר צד אחד מלא יותר
    שאת מניקה שימי לב שאת מכניסה לו לפה את כל ההילה ולא רק את הפיטמה הזרימה של החלב לא חיית לצאת בלחיצות לא לכולם יש טיפטופים וזרמים חזקים
    אני לדוגמא חייבת רפידות כי מהר מאוד יש לי נזילות ,או אם היא אוכלת מאחד השני ישר עם לחץ וזורם החוצה , אחותי לדגמא לא משתמשת ברפידות ולא יוצא חלב רק אם הקטנה יונקת ...
    הזרימה בהתחלה זה לא בדיוק חלב ויוצא מעט מאוד כמו שתינוק אמור לאכול עוד יום יוממים תרגישי כבר גודש אבל גם זה יעבור מהר מאוד וזה יתחיל להיות מאוזן ....
    את כבר בבית או עדין בבית החולים??
    יועצת הנקה או טיפת חלב יוכלו לעזור לך מאוד מבחינת התפיסה הנכונה
    הנקה נכונה לא אמורה לכאוב או לגרום לפצעים
    בילד הראשון סבלתי מאוד מכאבים וזה היה כמו סיוט בשבילי כי פשוט לא הנקתי נכון ואז יועצת נקה שהגיעה אליי הביתה פתרה לי את הבעייה ואז ינק מעולה במשך שנה וחצי (: .....
    אביבית
  • שיינק והרבה!
    זה יגיע!
    כדאי שתניקי/תשאבי סדיר כי אחרת פתאום נהייה גודש זוועתי!
    בהצלחה!
    אאיזה כיף!
    כמה אני מחכה.............

• כמה שיותר לתת לו למצוץ, במיוחד מהצד שיש בו פחות (כמובן, לא להזניח את הצד השני) רק זה יגרום לחלב להכנס.

מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!
  • את הקולסטרום לא אמורים לראות. יש לך גם בצד השני רק לא רואים כי זה טיפות קטנות ולא ממש זרימה כמו חלב.
    זה לא המדד. תניקי בכל פעם מצד אחר (שלא יהיה גודש) והמדד הוא שהתינוק רגוע אחרי אוכל.
    תוך כמה ימים הקולסטרום יהפך לחלב נוזלי ותראי סופר זרימה..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה