האם קרה למישהי???? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות , יש לי תופעה מוזרה ומצחיקה בהריון מאז תחילת ההריון החלטתי שאני לא צובעת את השיער עקב סבל מהריח הנוראי שעושה לי בחילות ומחודש רביעי השורשים שלי בשיער ניהיה בהירים נוראאא ממש ג׳ינג׳י הצבע הטבעי שלי בכלל הוא שחור חום כזה האם קרה למישהי שהשיכור שלה נהפך לבהיר בהריון????

6 תגובות
עמוד 1
  • סליחה השיער נהפך לבהיר???
  • לא נתקלתי , אבל אני צובעת עם צבע של לוריאל מסוג קסטינג - זה לחא אמוניה ואין ריח , אולי תינסי כת הצבע הזה
  • אולי הוא פשוט דהה כי לא צבעת הרבה זמן.
    אני גם כן לא צבעתי איזה 7 חודשים בדיוק מאותן סיבות אני לא יכולה לסבול את הריח ולשבת במספרה ברבה זמן ב"ה אני כבר ברביעי ומתחזקת ונקווה בקרוב לצבוע..
  • לא יכול להיות שדהה כי אני בחודש תשיעי ולא צבעתי בכלל כל ההריון וזה ממש בהיר עד בלונדיני בשורשים הקדמיים של הראש :) אולי היא תצא בלונדינית :):) חח
  • בהריון קורין כל מיני דברים טובים לשיער, בגלל ההורמונים.

הכל יכול להיות
    פייס: ortal_hori

• לי עד ההריון הראשון היה שיער שתני, ואז בהריון הוא פשיט קיבל גוון אדמדם, אף אחד לא האמין לי כשאמרתי שלא עשיתי גוונים... בקיצור הכל יכול להיות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה