-
היא פשוט חסרת חיים!!! עצוב שבחורה בגיל מבוגר כמו שלה מתנהגת ככה
היא פשוט אכולת קינאה כלפייך אין דרך אחרת להסביר התנהגות שכזאת
אני לא היתי מסכימה שתהיה עם הילד שלי בלעדיי
אבל אני לא מבינה איפה בעלך בכל הסיפור..
אם חמתי הייתה רק מעזה לעשות משהו בסגנון הזה אפילו הכי קטן
בעלי היה נכנס בה ולא רואה ממטר לא משנה שזאת אמא שלו
קודם כל האישה! מי היא בכלל???? כלבה כזאת!
-
וואו באמת שטן! אישה חולה!! לדבר ככה ליד הילד, אשרייך שהחזקת את עצמך ככה אני הייתי מעיפה לה סטירה! הכי לגיטימי בעולם לבקש מבעלך שהילד הולך לשם רק איתך, בסופו של דבר היא דברה ככה על הילד, זה החינוך של שניכם לא רק שלך! וסליחה על השאלה, אבל מה עמדתו של בעלך בנידון? וואי נעשיתי עצבנית מלקרוא מה שכתבת.... בהצלחה יקרה! נשמע התמודדות כל כך לא פשוטה.... וכל הכבוד לך על האיפוק!!
-
ב"ה
-
תודה על החיזוקים יקירות שלי!
-
האמת אני ממש חושבת שהיא חולת נפש.ברברית.אישה מהשוק הכי פשוטה שיש לא היתה מדברת ככה...........
האמת גם לא הייתי מרשה לילד שלי להתקרב אליה......
לאנשים כאלו יכולה להיות השפעה הרסנית ובמיוחד על ילדים.
מצטערת.
ומה עם כיבוד הורים?שתלמד איך לדבר ליד הילד וליד אמא שלו.......
-
צפתי היקרה
מבחינתי סיפור החמות הוא אף פעם לא קל
דבר ראשון אני אישית לא הייתי הולכת לשישי אצלה
שישי אצל המשפחה נועד על מנת לכבד ואני חושבת שהיא דואגת היטב לא להיות ראויה לכבוד הזה
לדבר ככה לידך? וליד הילד? נשמעת לא שפויה וסתם רעה
אני חושבת אישית שהאישיו כאן אינו האם לקחת לשם את הילד או לא? אלא הרבה מעבר לזה
היכן בן זוגך? האם הוא מעיר לה? האם מישהו מהמשפחה העיר לה במעמד השולחן בשיחות מגעילות על האקסיות?
אני בהחלט הייתי יושבת לשיחה עם בן הזוג שצריך ללמוד להעמיד את אימו במקום
והוא בעצמו יכול לאיים בקלות על שישי אצלה אם לא תלמד לדבר ולהתנהג
אני חושבת שניתן לפתור את העניין בשיחה צפופה עם בן זוגך וללא פשרות
הוא לא היה רוצה שאמא שלך תדבר על האקסים שלך בארוחת ערב או תדבר גסויות ליד הבן שלכם.......
יום נעים לכולם
-
זו באמת בעיה מאמי,
קשה להסתדר במצב כזה.. במיוחד אם זה לא מפסיק ורק מחמיר ומשמשיך וממשיך וממשיך...
אממה- את צריכה לעשות הפרדה.
זה שהיא ככה איתך זה לא קשור לילד או לבעל. היא עדין אמא שלו /סבתא שלו.. ואת תיצאי גדולה אם תתני לו את הילד. מה אכפת לך? קצת זמן איכות עם עצמך/חברה... כוס קפה,לק,פן... תמצאי לך משהו..
בלי שום קשר לזה שהילד ילך אליה- את חייבת ליידע את בעלך שיהיה מודע לעקיצות ולמצב בינכם, את יכולה גם להגיד לו שיידבר איתה- שיסביר לה שזה פוגע גם בו היחס שלה אליך, שהוא לא מוכן שזה ישאר ככה ושיעמיד דברים במקום. זה אך ורק תפקידו!!!!! חוץ מזה .. תמשיכי הכל רגיל. פגעו בך- את לא הולכת ולא מתערבבת. אבל זה לא קשור לילד.. ילד תמיד יעדיף את אמא שלו,ככה את תצאי מלכה!
-
הי צפתי,
צר לי שאת חווה קשר כזה עם החמה אבל אין כ"כ איך לשנות אותה היא האמא של בעלך (זו שסחבה אותו במשך 9 חודשים והניקה וטיפלה בו). אני עכשיו ידבר מתוך ניסיון של ילדה ולא של אישה נשואה. אמא שלי וסבתא שלי שנאו אחת את השניה, בשלב מסויים אמא שלי החליטה שהיא לא הולכת לשם יותר (וזה היה הכי מוצדק וגם במקרה שלך אם תחליטי כך) כפועל יוצא אנחנו בקושי הכרנו את הסבתא, כי עם השנים אבא גם לא הלך כי נמאס לשמוע איפה אמא איפה אשתך למה לא באה, לאט לאט חגים שם פסקו, לאירועים משפחתיים כמעט לא הלכנו ונוצר מצב שאני היום בת 30 קברנו את הסבתא לפני פחות משנה ואני אפילו לא ידעתי מיהי, לא היא ולא יתר בני המשפחה המורחבת.
אני לא יכולה להגיד לך לכי או תלכי אבל כן ממליצה לך לקחת בחשבון שהילדים של יפסידו והקשר שלך עם בעלך יפגע (ההורים שלי בסוף התגרשו) ולא יתחזק. בעלך אוהב אותך, ואני בטוחה שמעריץ אותך ואם תתעקשי הוא יעמוד מול אמא שלו, אבל תבחרי את המלחמות בקפידה.
ממליצה לך לענות לה פעם הבאה בשנינות ליד כל המשפחה שהיא עושה את זה וכדי שהיא תבין איתך לא להתעסק (כנ"ל להגיד למה חשוב לך לדבר על האקסיות שלו שאני בשולחן זה במטרה לפגוע בי, או למה לא עניצ לי שבירכתי אותך) את תהי גאה יותר בעצמך ובטוחה שזה יגדיל את הערכת בעלך אליך.
סליחה על החפירה פשוט יודעת לאן המצבים האלו מגיעים מניסיון,
בהצלחה ואל תתני לה להשפיע עליך
-
שירן- ריגשת!
-
-
ההתבטאויות שלה באמת לא לעניין! ממש גסה ! גם אני במקומך לא הייתי הולכת אליה יותר.
שבעלך ילך עם הילד.את לא יכולה למנוע ממנו וזה גם טוב לך קצת חופש..
ממנה תשמרי מרחק. אם יהיה דיסטנס היא גם תכבד אותך יותר ותחפש את קרבתך.
חבל שיש חמות כאלה מעצבנות ולא מבינות שהן מפסידות מהכל. אגב, גם לחמתי לא חסר.. למדתי לשמור מרחק.
-
לפני שקראתי את התגובה של שירן אז התגובה שלי היא בשום אופן לא לתת לה לראות את הילד שלא בנוכחותך. אבל יש משהו במה ששירן רשמה....
את יכולה בתור התחלה להעניש את האישה הברברית הזאת ולא לתת לה לראות את הילד ואחרי כמה זמן לדבר עם בעלך על הנושא
וואי חוצפנית !!!!!!!
בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
-
אני נשואה שנה וחצי וחמתי ממש נחמדה אלי
רק השבוע ישנתי שם 2 לילות רצופים ועוד בלי בעלי...
אני מרגישה כל כך בנוח שאני אפילו מבשלת במטבח שלה
זה כל כך מוזר לי לשמוע שחמות מתנהגת כך לבחירת ליבו של הבן שלה, לאם ילדיו!
מאיפה כל זה בא ?
ואמנם השאלה הזו חזרה על עצמה כל השרשור אבל - איפה בעלך בכל הסיפור?
אמנם זו אמא שלו ואתן לא חייבות להיות חברות הכי טובות, אבל מפה ועד לזלזל בצורה כזו - ועוד מולו? אין לו גב ?
את חייבת לעשות לו שיחה ולגרום לו להבין את סדר העדיפויות. זה לא הגיוני שישאר בינכן נתק, שתיכן המשפחה שלו והוא חייב לעשות משהו בנידון
-
בשום אופן לא לשלוח את הילד בלעידייך. פעם אחת ולתמיד תבהירי לה אפילו בלי מילים את פוגעת בי את לא רואה את הילד. ככה אני חינכתי את חמתי מילה היא לא אומרת לי כי ברגע שתגיד מילה לא במקום אני נעלמת מהשטח ביחד עם הילדים וכשהיא ראתה ששבוע שבועיים לא ראתה את הנכדים מילה היא לא אומרת לי רק ככה לחנך אותם. ואם בעלךך יגיד משהו תשלחי אותו לאמא שלו שידבר איתה על איך שהיא מתייחסת אלייך ובנוגע לילד הוא לא צריך להתערב. ככה בכל אופן מתנהל אצלי בבית תתחילי לחנך את אלו שעושים לך רע.בהצלחה
-
אני חושבת שאם היא מזלזלת בך בצורה כזו אז אין מקום ללכת אלי, לגבי הילד זו דילמה רצינית כי היא בסופו של דבר סבתא, אבל כמו שאת לא תחשפי את הקטן לאנשים זרים ש דברים באופן לא ראוי, זה צרך להיות תשף גם לגביה. אולי לדבר עם הבעל ולהציב כתנאי שאם הוא לו ח את הילד איתו להורים, הוא צריך קודם לדבר איתה ולהציב חוקי דיבור והתנהגות ברורים.
-
אוי נחנקתי פה מצחוק..ואם הייתי בשולחן הייתי פשוט נחנקת מצחוק מולה.אני לא יודעת להתעצבן על בורות כזאת של אנשים וזה פשוט מביא אותי לצחוק ולהסתלבט להם בפנים..
קודם כל ממליצה לך לא להרבות עם ההגעות לשם ואת גם לא חייבת לשלוח את הילד ולמען האמת סליחה שאני אומרת את זה אבל בעל שלא מגיב ונותן למילים כאלה לחלוף לייד אוזן של אשתו הוא לא גבר בעיניי..אני לא מצפה שיהפוך מול אימך את השולחן אבל הוא לא היה צריך לשתף פעולה בשיחה ואם אחרי כל השטויות שהיא אמרה הוא המשיך לענות לה על שאלות לגבי הציצי של האקסית שלו אז בכלל..עדיף שאשתוק..תפסיקי לשתוק ולאכול את הלב..
-
פייס: ortal_hori
-
וואי היא חולת נפש ברמות קשוות!
-
צפתוש

אני קוראת את דברייך ובא לי לבכות..לנשים מסוג זה לא מגיע להקרא סבתא בכלל!!!
את תחליטי מה תעשי עם הילד שלך..אם ממש רע לך אז תשלחי אותו לזמן מוגבל..ותוודאי עם בעלך שלא תקלל ותדבר יפה לידו!!!
לא ייאמן כל חמה שניה יש לה דפיקה רצינית בראש!!אני כאן בשבילך אם את צריכה משהו!!
-
וואווו!!!
לא רק שלא הייתי הולכת אליה יותר לעולם! לא הייתי מאשרת לה להכנס אלי הביתה לעולם!
ואם בעלי היה מתעקש להמשיך ללכת אליה - הייתי משאירה אותו שם ושלא יחזור!!!
למה לעזאזל את צריכה לספוג את המטורפת הזו??
-