היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בננות אשמח אם תעזרו לי בנושא הזה: 1. אם עשיתן מסג' פרינאום? אם כן, עשיתן לעצמכן או שבן הזוג הושיט יד...? 2. השתמשתן בשמן שקדים או שמן אחר? 3. האם השתמשתן בשמן שקדים בלידה? ואם כן, מי מרח לכן....? 4. האם זה עזר? האם היו תפרים? ממליצות?? 5. ואם כן, אז מתי צריך לעשות את זה?
12 תגובות
עמוד 1
אני קניתי שמן שקדים לעיסוי פרינאום אבל לא הספקתי כי ילדתי איך שהתחלתי תשיעי (36.1). אבל הבאתי אותו איתי לחדר הלידה והמיילדת שפכה כמויות בלידה וזה כנראה עזר כי לא היו תפרים
לא קניתי ולא עשיתי.בלידה הראשונה יילדתי בלי תפרים..מקווה שגם בלידה הנוכחית אצא מזה בזול כמו בקודמת..
ישראלית נראה לי שחודש לפני מתחילים למרוח
בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
שלחו לי מישראל שמן שקדים....... בן זוגי נבהל נראה לי!
אני לא עשיתי באף אחד מהלידות... כשלוחצים נכון - הכל בסדר..
מכירה גם הרבה נשים שמרחו ועדיין היו קרעים
ישראלית, אני גם בדקתי לגבי העניין... נראה לי אעשה לעצמי ולא איעזר בבן הזוג... יש לו שתי ידיים קצת שמאליות
אנחנו עשינו בהריון הראשון עם שמן שקדים, לא ממש עזר, היו לי מלא תפרים, המיילדת אמרה שזה פשוט רקמות פריכות....
חחח... ת'אמת אין לי מושג.. עשיתי פרצוף קקי והמיילדת צעקה לי "יופי! את לוחצת נהדר!!!" אז כנראה זה- זה חחחח
חחחחחחחחחחחחח צוצית את התיאורים שלך
צוצית- את מצחיקה!!!! חוץ מפרצוף קקי מה עוד מומלץ????
בגדול מלמדים שלחיצה נכונה זה לא באמת ללחוץ אלא לקחת נשימה עמוקה ולשחרר אותה לאט לאט וככה לגרום לסרעפת לדחוק את העובר החוצה. הבעיה היא שלרוב מה שהמיילדות בחדר לידה אןמרות זה " תלחצי כאילו את בשירותים" ולא ממש מאפשרות....
תראי, אני הייתי עם אפידורל - ככה שלא ממש הרגשתי אם אני לוחצת מהרחם או מהישבן