משאבת חלב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות

בעלי רוצה לקנות משאבה ולא לקחת מיד שרה
    איזו ממולצת?

23 תגובות
עמוד 1
  • אם כבר לבזבז כסף אז על משאבה טובה!
    אני נהניתי מאוד מהחדשות של מדלה
    סווינג
    פאמפ אין סטייל
    פרי סטייל

כנסי לפה:
    http://www.medi-link.co.il/mother-and-baby/shopby/מדלה.html

אני נהניתי מאוד מדו צדדי
    חוסך מלא זמן!!!

בהצלחה!!!!

• אני השתמשתי באוונט הידנית - מרוצה וממליצה בחום
  • 2000 שקל משאבה??
  • אני שואבת שנה
    ויד שרה נותנים רק ל-3 חודשים
    בלית ברירה שכרתי ממשהי פרטית ועלה לי הון.
    עדיף לקנות!!!
    ידנית לוקח מאה שנה........... בעבודה זה לא שייך.
  • זה לא נכון, אפשר להאריך מיד שרה - פשוט להודיע להם.

אני השתשמשתי בכל הלידות במשאבה של יד שרה - והיה מעולה! ממליצה מאד!!

את האוונט אמא שלי בזמנו קנתה לי ולא עזר לי בשיט, בייחוד שכבר היה גודש...זה היה מתסכל ולא אפקטיבי.

[email protected]
    פייס: ortal_hori

• בדיוק עכשיו אנ ישואבת בידנית של אוונט

• תלוי מה הצרכים שלך !
    אם זה לשאיבות פעם ב...אז גם ידנית סבבה והיא יחסית זולה
    אם זה לשאיבות בלעדיות אז גברת זה הוצאה של 2000 ש"ח לפחות !
    לי יש מדלה סווינג החשמלית וגם אוונט ידנית ,אז אני משתמשת בשתיהן בו זמנית על ציצי אחד חשמלית ועל ציצי שני ידנית תוך 10 דקות אני שואבת 240 CC ,אבל זה דרש ממני למידה ומיומנות זה לא מגיע ישר . סווינג ממש טובה לי כי איתה אני מצליחה להגיע לשיחרור חלב ממש בקלות יחסית
  • לי יש של מדלה מיני אלקטריק עוד מהלידה של הגדול עובדת עד היום יופי לא השתמשתי בה המון כי לא היה לי צורך כי העדפתי להניק אבל השאלתי אותה לפני שתיים לקרובת משפחה שילדה תאומים ושאבה להם מצויין בזמן הפגייה ... ועבדה שעות נוספות !
    אביבית
  • לא חשבצי על להשקיע 2000 ₪ זה בטוח...אבל ההחלט ראיתי שיש כמה אופציות בלא יותר מ700 ₪ כמו המדלה סווינג או המבי מונו...אפילו הזמנתי יועצת אתמול והצלחתי חשאוב עם המבי משהו כמו 20 סיסי...אני פשוט ממש לא רוצה אחת אלימה
    כמו הספקטרה- אמרו שהיא ממש חזקה...אני צריכה משהו עדין.
    המבי גם כתוב שיש להשיגה בניו פארם בלבד ואין שם...
    המדלה סווינג אני יכולה להשיג ב600₪ בערך האם כדאי?

• יש מקסי סווינג
    http://www.medi-link.co.il/mother-and-baby/%D7%9E%D7%A9%D7%90%D7%91%D7%AA-%D7%97%D7%9C%D7%91-%D7%9B%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%94-%D7%9E%D7%A7%D7%A1%D7%99-%D7%A1%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A0%D7%92-breast-pump-swing-maxi.html

אם תמצאי אותה במחיר אטרקטיבי זה ממש שווה ומקצר זמן שאיבה ביותר מחצי
  • ושוב זה תלוי אם זו שאיבה פעם ביום או בשבוע או שאיבה בלעדית . הכי טוב תסתדרי עם ההנקה קודם ותראי אם את בכלל צריכה משהו כזה ,חבל לבזבז 700 ש"ח ואז להבין שהיית מסתפקת בפחות או בכלל אין צורך או שאת צריכה משהו הרבה יותר חזק...אני מקוה שיועצת עזרה לך עם תפיסה נכונה וההנקה יותר חלקה
  • היי

קניתי את המשאבה של מדלה מיני אלקטריק ב420₪ היה לי זיכוי
    במוצצים אז יצאה לי 200₪ בערך..היא טובה סה"כ קצת איטית אבל עושה את העבודה..
    שואבת עד פעמיים ביום בגלל שהתחיל לי גודש...
    בקיצור קטני אוכל יפה מבקבוק וזה מקל עליי..אני רק צריכה להתארגן
    על המתי אני מביאה בקבוק ומתי אני נותנת לו להתאמץ ולינוק?
    יש הצעות של המנוסות?

• אם את כבר רוצה לתת לו בקבוק ,אז קחי בחשבון שיכולה להתפתח העדפת בקבוק והוא לא ירצה לינוק יותר . אחרי שלקחת את זה בחשבון תעשי את זה ממש בזהירות עם כל הכללים .אני הצגתי את הבקבוק לראשונה בגיל חודש או 6 שבועות ,אני חושבת ,רק מהפחד שלא ירצה לינוק אחרי זה ...לקחתי בקבוק של מאמ (הוא מתאים ליונקים ) יותר נכון בעלי לקח כשלא הייתי בבית .זה גם כלל שממני רק ציצי . אני הייתי בוחרת ארוחה למשל בבוקר לפני שבעלך הולך לעבודה שיתן לו בקבוק ואת תמשיכי לישון . רק צריך להבין שבזמן שהוא נותן בקבוק את בעצם מאוטטת לגוף לא לייצר עוד .לגבי גודש ,עדיף להניק ולא לשאוב ,גם יניקה יותר יעילה וגם שוב כשאת שואבת יותר ממה שהוא אוכל את אומרת לגוף שלך לייצר עוד ומחמירה את הגודש . עכשיו צריך לבדוק למה יש לך גודש ,כי זו תקופה ראשונה והגוף עדיין משתגע או שהתינוקי לא יונק יעיל ,מה יועצת אמרה לך על התפיסה ? ועל איך שהוא יונק?
    כשבעלך יתן בקבוק חשוב מאוד שהתינוק יתאמץ להוציא את החלב ,זה אומר פיטמה מלאה רק בחצי בחלב כמעט מקבילה לקרקע (שהחלב לא ישפך לפה) עם הפסקות יזומות כשהפיטמה נשארת בין האף לפה כדי שידע לאוטת שהוא רוצה עוד ויפתח את הפה שוב ,כמובן פה גדול כשכל הפיטמה בפה שלו שלא ילמד מהבקבוק לפתוח פה קטן . בקבוק זה עוזר וזה אחלה ,אבל הרבה יותר קל בהמשך להניק . אין צורך בלחמם ,לשאוב,שלפת ישר בטמפרטורה הנכונה בכל מקום יש לך אוכל בלי בקבוקים ובלי כלום .הכי כל והכי נוח
  • הגודש נובע מחוסר ההעדפה לצד שמאל. אני מחברת אותו כמובן
    אבל הוא מסרב ובוכה ולא רוצה ועושה פרצופים בגלל הפטמה השמאלית
    אחרי מלחמות ממושכות הוא לוקח...מאייש.
    בקשר לבקבוק לצערי צדקת..אתמול זה גרם לו לחוסר נוחות
    בבטן ממש! בכה וצעק עד שיצא לו קקי וגרעפס אז כנראה זה לא כזה
    להיט ואחזור לזה בעוד מס. שבועות...

• אולי תעשי לו כבר סרגל?! יש לו שם? בן כמה הוא כבר?!

בשבועיים הראשונים - רק ציצי! הם מבססים הנקה.

אני התחלתי אחרי חודש להוסיף בקבוק אחד בלילה, שאולי תישן טוב (אבל זה סתם חרטא! היא גם לא אהבה את זה...

• מצטרפת לשרשור....
    למי שהייתה משאבה ידנית של אוונט- שאבתן הרבה או רק לפעמים? כי שמעתי המון המלצות לגביה והיא נראית לי מצוינת, השאלה אם היא מתאימה לשאיבה של פעם ביום או לכמות יותר גדולה.
    ועוד שאלה- אולי קצת מצחיקה- זה לא כואב ביד?....

• אני שואבת כל יום פעם אחת .מה שאני עושה כדי לקצר את הזמן בשד אחד אני עם סווינג ובשד השני אני עם אוונט ,תוך 10 דקות שני הבקבוקים מלאים בחלב ,ברגע שיש שחרור החלב לא צריך לעבוד הרבה עם המשאבה מספיק כמה לחיצות ארוכות והחלב זורם יופי וממלא את הבקבוק
  • שושי ,אני ממליצה לך לנסות נוחה אחרת בשד השני ,מה קורה אצלי עם השד הימני .קשה לו יותר עשות וואקום בתנוחה הרגילה לכן אני מחברת אותו בתנוחת פוטבול וכך משד השמאל הוא יונק בתנוחה הרגילה ומהשד הימני בתנוחת פוטבול . כשיגדל עוד קצת אז כבר הוא יתחבר יותר בקלות
  • טוב יצאתי עילגת לגמרי בהודעה האחרונה
  • מאיההההה זה מה שאני עושה שד שמאל תנוחת פוטבול עדיין לא מת על זה אבל לוקח לו
    פחות ניסיונות...בשד ימין תנוחה רגלה. פעמיים או שלוש והוא מחובר יופי.
    איזה קטע.

אורטל - מחר הברית! מתה כבר לקרא לו בשמו ולא בשם פצ'ון חחחחחח
    אני בפחד חושבת להבריז מהברית חחחחחח

• אותו סיפור .
    יש לי זוית קצת שונה בפיטמה לכן יותר קשה לו לעשות וואקום ..לא נורא תכף זה ישתפר
  • בהצלחה מאמי

• מזל טוב!
    ביד שרה שוכרים רק את המנוע, (שכרתי אתמול) החלקים האישיים,כולל בקבוק רוכשים שם ב130 ש"ח,
    המכשיר (הכחול) היה אצלנו בשימוש עם 2 ילדים,והוא בסדר גמור,
    סבתא שרה :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה