שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ידוע למישהי על בית חולים שמרשה לבעל או למלווה אישה להישאר לישון לידה אחרי לידה ? מישהי ישן איתה מישהי או מישהו ? אני חרדתית מאוד על זה. הייתי רוצה שבעלי ישאר לישון לידי על הכסא או לא משנה אחרי הלידה. או אם אסור גבר אחותו לפחות. אוף זה כל כך מטריד אותי מה אפשר לעשות ? או איפה יש חדרים פרטיים אחרי לידה ? אני אפילו מוכנה לשלם על זה
23 תגובות
עמוד 1
  • באיכילוב ובתל השומר יש מלונית. נראה לי שבמלונית אפשר שמלווה יישן. תבררי בטלפון.
  • יש מלוניות שמותר לבעל להשאר... בבי"ח רגיל, אסור.

• אחרי קיסרי בבלינסון
    בקשתי מאחות ראשית שבעלי יישאר והוא נשאר עד הבוקר
    ילדתי ב-12 בלילה
  • מה??? מה זה השטויות האלו?
    אסור שהבעל ישאר לישון עם האישה???

• לנו לא הסכימו
    פייס: ortal_hori

• בדרך כלל, בבתי חולים לא מרשים, במלוניות אפשר בתוספת קטנה של תשלום....
  • מי בכלל צריך אותו אחרי הלידה??
  • חחח...צוצית צודקת. בלילה בבי"ח לא צריך את הבעל. יש עייפות כ"כ גדולה אחרי לידה שמנצלים כל דקה אפשרית לשינה.עד כמה שאפשר.. שיבוא בבוקר. בעלי היה הולך בערב ובבוקר מגיע ממש מוקדם. בשבע. בלילה זה סתם מיותר שיישן שם.שיישן בבית ויבוא עירני בבוקר.
  • אני עם צוצית ולבנדר....
  • חחחח ברור שהכוונה לישון בלילה..
    לא התכוונתי להתחיל עוד בבית חולים ל״עבוד״ על אח/ות לפעוט.. חחח
    אבל אני מאוווווד ארצה שבעלי ישאר לישון לצידי
    וגם בעלי רוצה..
    מישהי יודעת איך זה בקפלן???

• לנו לא הסכימו בסורוקה אבל ביקשתי מהאחות שם ובסתר היא הסכימה כי לא יכולתי לא לקום לבד ופשוט כלום אחריי הקיסרי אפילו לקום לפיפי בכיתי מכאבים..
  • האמת שזה לא בשביל לראות את בעלי ולהתחיל לנשק אותו על הבוקר ממש לא. יש לי קצת בעיות חרדה שאני לא מתלהבת לדבר עליהם. אני נוטלת גם כדור נגד זה לצערי .. אם בעלי לא יוכל לישון לידי זה הולך להחמיר לי את החרדה וכרגע היא רק עולה עם המחשבות. ככה שזה יותר מפחיד אותי מהלידה עצמה.
    אני מתחילה לברר ממחר בנתניה הבנתי שיש שם חדרים פרטיים. אני מעדיפה לשלם על חדר ולא להיכנס להתקף חרדה אחרי הלידה. לא חסר לי. לא מאחלת לאויבים שלי להתנסות בזה .
  • בתל השומר לא הייתה בעייה, אפילו הביאו לבעלי כרית
    והיו שם עוד בעלים

• דייי אני בשוק!
    לא ידעתי שאסור לבעל לישון לצד האישה בלילה ...
    שלא יישן במיטה ברור שישן על כורסא!
    ואם האישה צריכה עזרה ?
    עזרה לקום לשירותים.. להתקלח.. עזרה עם התינוק?!
    איך אפשר להיות בלילה לבד?!?!
  • דיאנה אם יש לך בעיות של חרדות וכאלה אז תבקשי. לא נראה לי שיגידו לך לא. בסה"כ בבתי חולים די הולכים לקראת היולדת. מה את מבקשת בסה"כ, שיישן על כיסא לידך. בכל אופן שתדעי שבמלונית זה אפשרי רק שזה עולה די יקר וצריך להזמין מראש.
  • מתוקונת29
    גם אני מתכננת ללדת בעזרת השם באסף הרופא...
    אני לא רוצה שבעלי ישן איתי במיטה, אבל אולי בכורסא לידי
    גם זה לא אפשרות?

• בנתניה -יש אפשרות לחדר פרטי אבל זה רק על בסיס מקום פנוי ואת אמורה לשלם על כך מראש, הכוונה זה שאם במקרה תפלי על יום עמוס בלידות לא יוכלו לתת לך חדר פרטי למרות ששילמת על כך, לפחות זה מה היה לפני 4 שנים שאני ילדתי שם ושקלתי את האופציה. אבל נראה לי שמרשים לבעל להשאר בתנאי שזה לא מפריע לבת הזוג שלך לחדר.
  • אני ילדתי בליס איכילוב
    בבית חולים היה אסור אבל במלונית מותר
    בשתי הלידות בעלי ישן איתי במלונית

• באסף הרופא מאד מקפידים על שעות הביקור. יש שומר שסובב את כל הקומה ואומר לנו להתפנות.

בלידה הראשונה בעלי אמר לו כן כן..ונשאר שם איתנו
    פייס: ortal_hori

• בלידה של הגדול באיכלוב היה זוג מאשדוד שישנו יחד באותה מיטה- הייתי בשוק כי היולדת היה צריכה לישון טוב אחרי הלידה.
    בלידה של השלישי היה זוג עולים חדשים שלא דיברו עברית בכלל- הבעל ישן על סדין ברצפה לידה. גם בחדר שלי ישן לילה אחד הבעל- אני אמרתי לאישה בנחמדות ובצורה יפה שלא נעים לי שיש בחדר גבר- למחרת הוא נשאר עד מאוחר וישן בביתו. נראה לי שבשלוש המקרים לא שמו לב או התעלמו, למרות שהכריחו את המבקרים לצאת בסביבות השעה תשע.
    בעניין הליווי- תאמיני לי שלא תרצי שיפריעו לך- אישה אחרי לידה צריכה לנוח טוב ולהיות בהיכון לתינוקיה כשקוראים לה. אישה אחרי לידה עייפה מאוד ובמצב נפשי חדש לסטטוס החדש וגם כשמדובר בלידות שניות והלאה.
    תאמיני לי כשיבוא היום הלחץ יתחלף בעייפות ובצורך לשקט.
    שתהיה לידה קלה!!!!

• באיכילוב כעיקרון אומרים שהבעל צריך ללכת באיזו שהיא שעה (אני חושבת שב-21:30), אבל בפועל אף אחד לא אוכף את זה.
    בעלי רצה להישאר על הכורסה לידי, אבל בערך ב-23 בלילה שלחתי אותו הביתה שיישן כמו בן אדם.

• אני מקווה שינסו להבין אותי. אני ינסה לבקש מכתב מהרופא גם......
  • אני לא רוצה שישן איתי על המיטה כי בא לי לקיים איתו יחסי מין ישר אחרי הלידה !!! רוצה שישן בכורסא כי יש לי בעיות חרדה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה