איזה מן הריוניות אתן? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יצא לי לאחרונה לדבר עם כמה הריוניות לשעבר...אחת אמרה שניקתה כל הזמן, אחת בישלה, אחת רק אכלה ו...במקרה שלי כל הזמן יש לי דחף לא מוסבר לאפות.
    אז....מה הקטע שלכן בהריון?

13 תגובות
עמוד 1
  • לישון .... לישון ... לישון...

אה,

ולריב עם בעלי על כל נשימה שהוא נושם חחח מסכן שלי, אחרי הלידה ב"עה אני אפצה אותו...

• לישון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• אצלי כלום...
    הכל כרגיל
    אולי אולי יותר עצבנית מבדרך כלל
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • לקטר, אני פשוט הפכתי לקוטרית שזה מדהים....מסכן הבעלול...
  • אני הפכתי לעצלנית
  • זה מאוד תלוי באיזה שלב בהריון.. אני עד עכשיו היה לי דחף רק לנוח.הרגשתי חולשה גדולה והרבה כאבי ראש והקאות. עכשיו כשהתחלתי רביעי (שבוע 16) אני מרגישה טוב יותר אבל לבשל למשל עדיין אין לי חשק.. אבל יש לי חשק לגויאבות וקלמנטינות...
  • אני מהמקיאות, עדיין... (בתשיעי כרגע..) ואולי עם קשר להקאות ואולי בלי אני קצת סמרטוט כזה, אין לי כוח לכלום ורוצה רק לישון...
  • עייפהה!!! עם חשק ללא לעשות כלוםםםם
    חחחחחח

• לא חושבת שמשהו מיוחד
    בהתחלה בגלל ההקאות כל הזמן עייפה אבל עכשיו אין משהו מיוחד
    רק רגישה יותר אבל לא משהו הסטרי
  • הקטע עם הבישול והאפיה מדהים כל כך הרבה כאלה מכירה ... הקטע של האפייה היה לי לקראת סוף ההריון ... והניקיון זה בקבוע גם בלי הריון אבל לקראת הלידה היה את תקופת הקינון של כל היום לסדר לארגן להכין הכל לקראת הפשושית ...
    אביבית
  • אוכל ונומי נומי...זה בנתיים..
  • אחת כזו שעדיין לא יודעת איזו מן הריונית היא........

• אבל כמובן שמכורה לפורום הזה!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה