שאלה למנוסות שביניכן! לגבי הלידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה עדיף שיחתכו לפני שיהיה קל להוציא את העובר?
    או לתת לזה להיקרע כי הבנתי שזה לא הכי טוב שזה נקרע

5 תגובות
עמוד 1
  • נראה לי שאם המיילדת מבחינה שיש צורך בחתך אז היא עושה.. אין סיבה לעשות סתם חתך..
  • האמת אני יודעת שאני צרה וב2 הלידות הקודמות חתכו, אז עכשיו אמרתי לה אחרי 2-3 לחיצות שהיא ראתה שהוא יורד ועולה חזרה ושוב.. אותו תסריט של הלידות הקודמות... אז אמרתי לה יאללה תחתכי ונגמור, היא לא ששה לעשות את זה אבל כשראתי שאין התקדמות עוד 2 לחיצות, חתכה (הזהרתי אותה קטן ומדויק

• אז לא כולם נקרעות ולא כולם צריכות חתך .
    מי שצריכה חתך המיילדת רואה ,בדרך כלל זה כדי למנוע קרע בדרגה מאוד גבוהה בצורה לא מבוקרת שיכולה לפגוע בסוגרים של פי הטבעת ולגרום לדליפת צואה .
    לי בלידה השניה לא היו קרעים הייתה שריטה באותו מקום שהיה קרע בלידה הראשונה ,משהו ממש קטן שתפרו אותו רק בשביל אסטטיקה ...בלידה הראשונה גם לא היה צורך לחתוך .
  • כמובן אני מסייגת שרק כאשר מתעורר צורך או אין התקדמות והמילדת רואה מצוקה עוברית (כמו אצלי בלידה 1) ורואה לנכון לשקול חתך, אז ורק אז עדיף בעיניי לבצע אותו בצורה מבוקרת ולא מתוך לחץ של מצוקה עוברית מה שגורם לחתך להיות לא מדויק- מה שמקשה על התפירה ועל ההחלמה של התפרים.
    בהריון 3 היא חתכה לבקשתי עדיין כאשר לא התעוררה מצוקה- רק כי מנסיון העבר אני צרה ולא גמישה כ"כ והעדפתי חתך מדויק וקטן כשאין לחץ רפואי.. וזה אכן כך היה והייתה החלמה נהדרת! לא הרגשתי אפילו יום את החתך.

• אצלי רק בלידה הראשונה חתכו.

הכל תלוי במיילדת ובהתקדמות הלידה....היא אמורה להתריע על זה

את ממש לחוצה, אה?
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה