טיסה בהריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן.
    אני בהריון ראשון, שבוע 17, עד כה הכול תקין ברוך השם.
    אנחנו מאוד רוצים לנצל את התקופה הקרובה ולטוס לחו"ל לגיחה קצרה ליוון, בודפשט או משהו בסגנון :-)
    רציתי לדעת אם מישהי טסה בהריון ואיך הייתה החוויה.
    וחוץ מזה איך החוויה של לטייל בחו"ל עם הבטן והעייפות.
    תודה לכולן!
    ליטל
4 תגובות
עמוד 1
  • מהכי לא קשורים --- איזה שם יפה יש לך!!!

אני גם מתה לטוס לחו"ל אבל בעלי ממש מתנגד, אומר שעדיף לחסוך את הכסף לטיול לאחרי הלידה...

טולי חתולי
  • אני טסתי בהריון בשבוע 26 לארה״ב, טיסה ארוכה, קןנקשיין של 7 שעות וטיסה קצרה של שעה. עבר בסדר גמור. אם ההריון תקין מבחינה רפואית אין מניעה. תשאלי כמובן את הרופא. מבחינה ההרגשה עבר בסדר גמור. טיול עם בטן גם היה בסדר גמור. היה לי קצת קשה לקבל את זה שיחסית לטיולים אחרים התעייפתי מהר יותר ויותר נעזרנו בתחבורה ציבורית לעומת הליכה ברגל. אבל סך הכל היה ממש אחלה.
  • אני תסתי בהריון ראשון לחופשה באיטליה זה היה בשבוע 21 למיטב זיכרוני , עכשיו תסתי בשבוע 19 לארה"ב כלל קונקשן וגם עבר בסדר גמור . המצחיק הוא שאחרי הטיסה העייפות עכשיו עברה כמעט לגמרה . בהריון הראשון בכלל לא היתה העייפות
    http://www.holdthatpic.com/
  • תודה לכולן
    ממה שאני רואה זה בהחלט אפשרי, רק הטיול הוא בקצב אחר.
    ההתלבטות באמת היא אם לנסוע עכשיו או לחכות לאחרי הלידה...
    מצד אחד עכשיו יש את כל תופעות ההריון מצד שני עוד מעט יהיה תינוקי קטן לדאוג לו...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה