היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הלילה התחיל בבית כל 10 דק׳ ציר עד 7 בבוקר בעלי לא סבל תבכי שלי יותר נסענו לוולפסון אחרי בדיקות והכל יצא שיש לי מוגלובין נמוך החליטו לאשפז אותי.. יומיים שוכבת עם צירים של 10 דק ופתיחה 1 וחצי כלום לא זז.. לילה שני בבית חולים צירים נהיו כל 3 דק׳ פתיחה 2 וחצי וזה לא הספיק החלטתי לקחת טשטוש ונרדמתי נגמר הטשטוש התעוררתי עם פתיחה 3! וצירים אחד אחרי השני... הורידו אותי בשעה 3 בלילה לחדר לילה נתנו לי זירוז עשו לי חוקן פתיחה 4 קיבלתי אפידורל שכבתי במיטה מחכה הכל הלך לאט שעה 8 בבוקר רק פתיחה 6 כלום לא זז הגיע השעה 2 בצהריים פתיחה 8 ופתאום החום עלה לי 39 הדופק של העובר כמעט על 200 ומכל הבלאגן ניהיה לי זיהום פתאום נכנסו 4 רופאים ו2 אחיות עם טופס לחתום על קיסרי דחוף ושאני והעובר בסיכון.. פתחתי בבכי לא יכולתי לזוז!! חתמתי והוציאו אותי לקיסרי באותו שניה לא הייתי רגועה כשהכניסו אותי לניתוח הביאו לי עוד סוג של הרדמה שלא השפיע עליי הרגשתי כל מה שעושים לי וכאב לי התחלתי לצעוק עליהם שם עד שעשו לי הרדמה כללית ולאחר שעתיים התעוררתי בהתאוששות ילדתי נסיך במשקל 4152 !
היה קשה וההחלמה קצת קשה .. אבל בעז״ה נעבור הכל !!! מזל טוב לכל אלה שילדו..
14 תגובות
עמוד 1
מזל טוב מתוקה! בסוף בסוף עבר בשלום החלמה מהירה לך ולתינוקי! איך בסופו של דבר החוויה בוולפסון שמעתי שמחלקת יולדות שם מצוינת אני מתלבטת איפה ללדת...
בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
ווואווו לא קל ולא פשוט אבל התוצאה משכיחה הכל.... מזל טוב .!!! בריאות אושר והכי חשוב בחלמה מהירה
טולי חתולי
היולדות בוולפסון מצוין הצוות מדהים ! החדרים קצת פחות אבל שהצוות כזה מסור זה משנה הכל!
מזל טוב מותק.. מקווה שאת מתאוששת!!! הרבה אושר ונחת מהקטן
וואו איזה סיפור! לפחות את אחרי ושניכם בריאים ושלמים
המון מזל טוב ותרגישי טוב
חדר הלידה בוולפסון- רמה אחת מעל כולם וביולדות החדרים קטסטרופה- מטונפים, עם לכלוך שומני בשירוים ובמקלחות ועם ג'וקים בקפיטריה.
ציטוט:פורסם במקור על-ידי לילך גלמידי
צזל טוב והמון נחת מהאוצר שנולד. חדר הלידה בוולפסון- רמה אחת מעל כולם וביולדות החדרים קטסטרופה- מטונפים, עם לכלוך שומני בשירוים ובמקלחות ועם ג'וקים בקפיטריה.
ואו איזה מלחיץ!! ברוך ה׳ שאת והנסיך הקטן בסדר !! החלמה מהירה והמון מזל טוב
וואו.לא קל. אבל יש לך אוצר בידיים!! מזל טוב!!!!! תרגישי טוב!!
שיר יקרה ברוך השם שעברת את זה והכל מצויין איתכם מתארת לעצמי שההחלמה מהקיסרי לוקחת זמן אבל בטוחה שתעברי את זה מהר!! המון מזל טוב על האוצר הקטן ותיהנו ממנו באיזה שבוע ילדת תזכירי לי? ילד ראשון שלך?
הי מותק לא חוויה נעימה בכלל ללידה ראשונה אבל העיקר שהכל עבר בשלום בסופו של דבר ואת חובקת היום נסיך קטן במשקל חמסה חמסה !!! מלא נחת ואושר ולך המון בריאותתתת החלמה מהירה
ואל תתעלמי ...
אביבית
וואווווווווו מסכנה שלי פייס: ortal_hori
מזל טוב מאמי! הכי חשוב שהכל עבר בשלום...!!!
אני עברתי גם קיסרי, ועידו שלי נולד 4.152 בדיוקקקקקקקקקקקקקק!!!
הכי כיף.... החלמה מהירה,ואל דאגה שבוע את כמו חדשה!! העיקר שאת והתינוקי בסדר:)