מקלוני ביוץ באמת עובדים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ובעלי מנסים להכנס להריון מזה כמה חודשים בודדים ומועטים. החלטנו שמההתחלה נבדוק מתי הביוץ כי הבנו שזה לא תמיד 14 יום וכו... במשך חודשיים אני בודקת עם המקלונים בכל יום ביומו כולל ימי המחזור ואין שם ביוץ. לאן הוא ברח? :) דרך אגב אני בריאה תמיד תמיד תמיד מקבלת מחזור בזמן הוא מאוד סדיר. לא לקחתי גלולות מעולם. ואני באמת רציתי לשאול אם מישהי ניסתה את המקלונים או שזה סתם?

בנוסף היינו אצל רופאת נשים לבדיקה שגרתית ושאלנו אותה על הביוץ והמקלונים היא אמרה שהיא בכלל לא יודעת מה זה ושהם לא עובדים עם דברים כאלה. ושאין לנו מה לדאוג בגלל שרק התחלנו לנסות להכנס להריון אז אין לה מה לדבר איתנו. רק שלא נצליח עוד שנה שנגיע אליה. חוצפנית אבל זה כבר נושא אחר...

תודה על העזרה
4 תגובות
עמוד 1
  • איזה מן רופאה לא יודעת מה זה ערכה לזיהוי ביוץ? היא נתנה לך בדיקות דם לבדיקת הפרופיל ההורמונאלי שלך? כי זה מה שצריך לתת.... אני לא אומרת חלילה שמשהו לא בסדר כן?! פשוט לכי לרופא אחר ותדברי גם איתו:-) בהצלחה לך.

Lironle
  • היי ,
    אני גם קניתי את המקלונים והם לא הראו לי מעולם מתי הביוץ שלי , יש את האפשרות לבדוק ע״י חום השחר - אני לא כל כך בקיאה אבל יש הרבה הסברים על זה באינטרנט ..
    אנחנו מנסים ממש מעט זמן אחרי שימוש של 3 שנים בגלולות , שיהיה בהצלחה לכולנו ובשורות טובות :)
  • הי
    מקלוני ביוץ לא עובדים אצל כולם אותו דבר. הם בודקים קפיצה בהורמון LH שרמתו עולה לזמן קצר בזמן ביוץ. אצל חלק מנשים העניין קורה ממש מהר ואז ההורמון יורד בחזרה - זאת אומרת אם את למשל בודקת כל יום ב 3 יש סיכוי שהביוץ היה דווקא באמצע הלילה וברור שהמקלון כבר לא יתפוס אותו.
    בכל מקרה יש לך מאה אחוז ביוץ אחרת לא הייתה לך וסת. אם יש לך וסת סדירה ואת יכולה לחשב פחות או יותר מתי ביוץ - תמיד בין 14-12 ימים לפני הופעת הווסת עצמה ובימים אלו תנסי מדידת חום.
    בהצלחה
  • היי,
    זה באמת ההנחיות הטיפשיות של קופות החולים
    רק אחרי שנה.
    אני חושבת שאם אחרי 7 חודשים לא נקלט אז תתחילו בבדיקות
    את תבדקי ביוץ אחרי הפניית גניקולוג. ובעלך יבדוק את הזרע ואיכותו בבדיקת זרע במעבדה בהפניית אורולוג. ואז תדעו אם יש בעיה.
    ההנחיות לשנה לפחות זה רק להתחלת טיפולים. סבלנות תנסו קודם כמה חודשים ורק אז תבדקו מיותר להכנס לחששות לפני שניסיתם מספיק זמן.
    בהצלחה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה