צריכה בגדים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,
    איפה קונים בגדי הריון בסכומים סבירים (שמכנס ושמלה עולים פחות מ200), ממש לא אהבתי את הבגדים ברמי לי ובH&M המבחר ממש דל.
    יש לי מכנס הריון אחד!!! למזלי החולצות שלי עוד טובות לי...
    דחוף צריכה בגדים,עדיף באזור פתח תקווה...

16 תגובות
עמוד 1
  • אני יודעת שהרבה בנות קונות דג׳ינס רגיל ואז הולכות לתופרת שתגזור מה שלמעלה ותשים במקום זה מן חגורה מבד טריקו ואז יוצא אותו דג׳ינס שעולה ים של כסף בחנות ...
  • אני גם לא מצאתי בגדים שגם נראו לי וגם היו במחירים סבירים, ולא קניתי שום בגד הריון, התאמתי בגדים רגילים... חלק קניתי דברים בגזרה נמוכה ככה שנסגרו מתחת לבטן, אחד הבאתי לתופרת שתוסיף לי את חתיכת הבד הזו כמו שעושים ברמי לי... הרבה שמלות וטוניקות עוד מלפני ההריון טובות לי גם עכשיו.. ממליצה, ככה אני לא אתבאס אחרי ההריון...
  • גם אני בבעיה ..בקיץ היו עוד שמלות אז פחות בעיה אבל עכשיו שמתחיל להתקרר זה כבר סיפור
    תנסי אולי באייביי
    לי עוד יש מלא אירועים בכלל בעיה...

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • גם אני בבעיה ..בקיץ היו עוד שמלות אז פחות בעיה אבל עכשיו שמתחיל להתקרר זה כבר סיפור
    תנסי אולי באייביי
    לי עוד יש מלא אירועים בכלל בעיה...

• אני לא ניסיתי עדין, אבל אמרו לי שיש באיזור יפו את כל חנויות המפעל של בגדי הריון והמחירים מאוד זולים.... אני מתכוונת ליסוע לשם בקרוב, אשמח לעדכן :-)

Michali 28
  • לקראת החורף וחורף הכי טוב זה טוניקות וטייץ נראה לי , נו ודג׳ינס כמובן ..

סוודרים בדרך כלל נמתכים יופי אז לא אמורה חהיות בעיה בכלל ...

רק מה אפשר לעשות עם מעיל זה נראה לי בעיה הכי מעניינת ...
  • מעיל ..ללכת איתו פתוח
    אני אישית שונאת טייצים מעולם לא לבשתי
    השבוע פעם ראשונה לבשתי טייץ הרגשתי כאילו אני בדרך לאירובי ..
    אבל כנראה שלא תהיה ברירה ...טייצים בכל הכח !

• לפעמים יש מצבעים בחנויות למידות גדולות למשל כמו עונות ומתאים לי...
    יש להם חצאיות ומכנסיים עם גומי.
    אני קניתי שם עליוניות יפות (אפשר למצוא דברים יפים במידות הכי קטנות שלהם) וגם כמה חצאיות ואפילו גופיות מגומי באיזור הבטן משהו ממש נוח...
    בהצלחה.

l]
  • לי שלחו מישראל בגדים של MALKA
    ממליצה
    טייצים וג'ינסים עם הרחבה מקדימה
    אפילו סקיני ג'ינס יפים
    וגם חולצות נוחות

• בנוסף
    אני קניתי בגדים באינטרנט באולד נייבי
    OLD NAVY
    יש להם מחלקת הריון ענקית עם חולצות ב 8 דולר ומכנסיים ושמלות ב-10, 12 דולר כל פריט
    קניתי 2 זוגות מכנסיים, 2 חולצות ושמלה אחת ארוכה והכל יצא כ-50 דולר!!!
    משלוח בתוך ארה"ב חינם! ושלחתי עם חברת משלוחים לבית שלי
    הגיע כעבור שבועיים ואני ממש מרוצה
    יש להם שם אופציה לראות את המידה שלך בהתאם למידה אמריקאית.
    נוח וקל להזמנה
  • אני קניתי את כל מה שאני לובשת בימים אלו בחנויות שנטי כאלה. כמו בראשית או כל מיני כאלה. יש להם בדים ממש נעימים ונמתחים והמחירים ממש הגיוניים וזה דברים שאפשר ללבוש בכיף גם אחרי ההריון.
    יש להם מלא טוניקות ושמלות ומכנסיים נעימים. שווה לך לבדוק

• לא צריך חנויות להריוניות!

אני קניתי את כל הבגדים שלי בחנויות רגילות לחלוטין....כמו ג'אמפ, אריסטו שמט, זארה, קרייזליין, פול אנד בר....

יש לך בסירקין את הקניון של העודפים - לכי ותהני
    פייס: ortal_hori

• גם אני באותו מצב. בכר אין לי מה ללבוש
  • תודה רבה נעשה shoping בקרוב

• חוץ מכנס קצר הריון שקניתי בh&m לא קניתי בגדי הריון הבגדים שלי עלו עליי ומכנסים שהם בגזרה נמוכה נסגרו עליי .... וגם קניתי גינס אחד ממנגו עם גומי דק למעלה ושימש אותי הרבה במהלך ההריון ... אפשר למצוא בגדים רגילים במלא חנויות ... והרבה. יותר זולאביבית
  • בתור אחת שקנתה בהריון הראשון שלה כמו אהבלה במתאים לי וב -H&M וברמי לי ובכל חנות של בגדי הריון אחרת - הכל מיותר וחבל על הכסף!!!!

אני זוכרת שקניתי כולה 2 מכנסים ועוד 2 חולצות ויצא לי 500 שקל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה