12 יוא"ב.....במידה ונקלטתי, אפשר לעשות כבר בטא? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בעלת שחלה פלוציסטית וב 23.07 הייתה לי הפלה טבעית בשבוע 4+4....מאז לא קיבלתי ולפי ביקור אצל הגיניקו שלי בייצתי ב 02/10/13.....אני כל כך רוצה את זה !!!! שבוע הבא אנחנו נשואים שנה ואני ממש רוצה איזה בשורה משמחת, מעבר לזה שלשלום הרגשתי כמו דקירות כאלה בבטן,יש לי חום 37.1 לאורך כל היום (כולל בוקר) כבר 3 ימים רצופים....זה אומר משהו ?!!?...כי בקודם לא שמתי לב כי זה לא היה מכוון בכלל...

תודה לעונות =)
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום מתוקה ושיהיה בהצלחה!!
    אני לא רוצה לבאס אבל דווקא בגלל שאת פוליציסטית כדאי שתחכי לפחות 16 יום לפני הבדיקה..
    סבלנות, גם ככה אח"כ אנחנו צריכות לחכות תשעה חודשים.. אז מה זה כבר עוד שלושה\ ארבעה ימים?! :)

מאחלת לך הריון תקיןם ובריא עוד החודש שיפתח לכם את חגיגות שנה לנישואין בשמחה וצהלה!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה