חבילת לידה בירכא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום נסעתי לטיול בירכא עם אמא שלי ואני חייבת לציין שהתרשמתי לטובה. ממש נעים שם והם הפתיעו אותי בידע שיש להם שם בכל מחלקה.
    לפני כן הייתי במוצצים בנתניה ומירכא יצאתי להפתעתי הרבה יותר מרוצה וחוץ מהעובדה שאין להם את העגלה שאני רוצה אז נביא אותה ממוצצים, המחירים שם הגיוניים לגמרי.
    מישהי קנתה שם ויכולה להמליץ או לא להמליץ על החנות?

7 תגובות
עמוד 1
  • אני קניתי שם, ויצא יחסית זול. אמנם לא קניתי חבילה שלמה כי מיטה ולול יש לי, ככה שהסכום הכי גדול הלך על עגלה (2600 ש"ח) ועוד 2000 שקל על כל הדברים הקטנים, מזרונים למיטה וללול ושידה... וקניתי חצי חנות כמעט
  • צוצית יש להם שם מבחר גדול של עגלות?

• יותר מדיי מבחר
  • והכל עם תו תקן ישראלי?
  • לא שמעתי עליהם בכלל. איפה החנויות שלהם?
  • מיי-בייבי בירכא זה בירכא בצפון, 5 דקות מצומת אחיהוד
    יש שם הכל מהכל ומאוד מומלץ
    הלכנו פעם אחת לראות ולהתרשם. לא היה לנו מושג בכלום והמוכרת נתנה הסברים מלאים למרות שראתה עלינו ישר שבאנו להתרשמות ולא לרכישה.
    היינו שם בערך שעה וחצי (במחלקת העגלות והמיטות בעיקר)
    אחרי שבוע שעשינו עוד סקרים בעוד מספר חנויות הבנו מהר מאוד ששום חנות לא מתחרה במחירים של מיי-בייבי ועל המבחר וחזרנו לשם לערוך את הרכישה
    מה שגם העגלה שמצאה חן בעיננו הייתה שם בהנחה של 1200 ₪!
    יצאנו בנזק של 6800 אבל כולל הכל.

בקיצר - מומלץ בחום
  • זה אחלה מחיר משיח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה