ד"ר ערן כסיף מקבל לסקירה מוקדמת במכבי? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,
    ראיתי כאן בפורום מספר המלצות על ד"ר ערן כסיף לסקירה מוקדמת דרך מכבי בתל אביב. אך לא הצלחתי למצוא פרטים ליצירת קשר, ובמכבי אמרו שהוא מקבל רק באשדוד...
    האם מישהי יודעת אחרת?

לחלופין, אם למישהי יש המלצה לרופא אחר שמבצע סקירה מוקדמת באזור תל אביב- ראשון- הרצליה, אז יותר מאשמח....
    תודה רבה לכן!
5 תגובות
עמוד 1
  • בחולון ד"ר דוד פרדי עושה סקירות והכל אצלו במרפאה. רופא מקסים, מקצועי וחברותי
  • אני עושה את הסקירות והשקיפות אצל ד"ר אוקטב סגל ברמת גן...

ממליצה בחום...רופא מקצועי,מסביר הכל ונותן תחושה נעימה...

בהצלחה

• הי,
    הייתי אצל דר' כסיף בסקירה ראשונה ואני במכבי...
    דרך מכבי הוא אכן עובד רק באשדוד. הייתי אצלו באופן פרטי. הוא מקבל בת"א באחד הבניינים של עזריאלי, במקום שנקא מכון רביד. תעשי חיפוש בגוגל.
    הוא ייסודי, נראה שמקצועי ומנוסה, אבל גם בדחן לא קטן, צריך להיות מוכנים לזה:)
    יחד עם זאת... את השקיפות ואת הסקירה השנייה עשיתי במכבי אצל דר' נלינגר בת"א. ובדיעבד אני חושבת שאין סיבה לשלם סכום כזה לפרטי.הוא גם רופא מצוין ויסודי. אז כן, הוא לא עשה מופע סטנדאפ תוך כדי... אבל אני לא בטוחה שבשביל זה צריך להוסיף עוד 1500 ש"ח.
    בקיצור, לשיקולך:)
    בהצלחה!

~~ענת~~
  • הי,
    הייתי אצל דר' כסיף בסקירה ראשונה ואני במכבי...
    דרך מכבי הוא אכן עובד רק באשדוד. הייתי אצלו באופן פרטי. הוא מקבל בת"א באחד הבניינים של עזריאלי, במקום שנקא מכון רביד. תעשי חיפוש בגוגל.
    הוא ייסודי, נראה שמקצועי ומנוסה, אבל גם בדחן לא קטן, צריך להיות מוכנים לזה:)
    יחד עם זאת... את השקיפות ואת הסקירה השנייה עשיתי במכבי אצל דר' נלינגר בת"א. ובדיעבד אני חושבת שאין סיבה לשלם סכום כזה לפרטי.הוא גם רופא מצוין ויסודי. אז כן, הוא לא עשה מופע סטנדאפ תוך כדי... אבל אני לא בטוחה שבשביל זה צריך להוסיף עוד 1500 ש"ח.
    בקיצור, לשיקולך:)
    בהצלחה!

~~ענת~~
  • אני את כל הסקירות ראשונה ושנייה, ושקיפויות - עשיתי במכון "קולמדיק" בבניין UMI ליד קניון הזהב

ממליצה בחום!!!!!!!! כל הרופאים שם מעולים
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה