היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות קיבלתי כבר תשובה של העמסת סוכר 50 כתוב 135 מה זה אומר?
אמרו לי מעל 135 זה לא טוב צריך לעשות אל ה 100 ואם זה מתחת ל 135 זה טוב אבללל לא אמרו לי מה קורה עם זה בדיוק 135!!
10 תגובות
עמוד 1
בעיקרון מעל 140 זה לא תקין אבל לרוב מחמירים ומעל 130 שולחים להעמסה של ה100.. מצטערת מאמי.. תהיי חזקה...
לא נכון... זה מעל 140 לחברה שלי יצא 138 ולא נתנו לה לעשות זה תלוי ברופא שלך
אל תכנסי ללחץ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
את בגדר הנורמה זה בסדר . הבדיקה של ה100 לא כזו מפחידה וגם לא גועלית לי היה אפילו טעים... אין לך מה לחשוש ממנה גם אם יבקשו ממך לעשות את זה
זה בסדר גמור.
מורן, ערכים תקינים הם פחות מ90 בצום ופחות מ130 שעה אחרי העמסה ( אני דיאטנית שעובדת במכון סוכרת ). תעשי העמסה של 100 ואם תהיה בעיה פני בהקדם לדיאטנית בהצלחה
מאמי שלי.. אל תדאגי.. הכל יהיה בסדר... לי יצא 137 והרופא כן שלח אותי... ואז יצא לי בסדר...
תעדכני...
אז כנראה שזה ממש גבולי דיברתי עם הרופא שלי היום והוא אמר שזה ממש גבולי הוא עדין לא יודע אם לשלוח אותי ל 100 או לא בנתיים ביקש ממני להקפיד לא לאכול הרבה פחמימות בהתחשב בעובדה שאני צמחונית זו בקשה ממש קשה
לדעתי זה תקין לגמרי.. אני עשיתי עמסת סוכר 50 ויצא לי 139 והרופא לא שלח אותי.
רציתי לשאול אותך , מה זה האוראל הזה בחתימה שלך? את מורן לא?