מיואשת... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני כבר לא יודעת מה אני מרגישה, חושבת או רוצה...
    אני מתחילה להרגיש שאני ממש מיואשת ובא לי להרים ידיים...
    היום הייתי אצל רב, אחרי כמה שאלות הגענו כמובן לעניין ההריון...הוא אמר לי בצורה החלטית שיש לבעלי בעיה בזרע..העניין הוא שאני אישית ביצעתי את כל הבדיקות הדרושות וברוך ה' הכל יצא תקין, אבל בעלי טרם נבדק.
    הייתי אצל שני רופאים ששניהם אמרו פה אחד שבעלי צריך להיבדק ועכשיו גם הגב חרץ ואמר שיש לו בעיה.
    אמונה זה נתון למחלוקת אז לא אכנס איתכן לשם, אבל שנה שלמה של נסיוניות ושני רופאים שדורשים שבעלי ייבדק זה מלחיץ..
    ועכשיו לבעיה...בעלי לא מוכן לעשות את הבדיקה בטענה שבכל בסדר אצלו ושאין צורך לבדוק כלום..כמובן שהוא מדבר מפחד ואפילו האגו שלו ממש נפגע...
    אני לא יודעת מה לעשות כבר, זה מעכשיו לא תלוי בי .. אם הוא לא יילך לבדוק רשאר ככה...
    ממש מתוסכלת ולא מםסיקה לבכות גם מהחשש שאם חלילה קיימת בעיה...נכון שזה שכיח ויש המון גברים עם בעיות, אבל האם לכלל בעיית זרע יש פתרון? משום מה הראש שלי הולך לכיוון הכי שלילי...
19 תגובות
עמוד 1
  • פוקההה יקרה !!
    רק שתדעי שחשבתי עלייך המון השבוע! ואני שמחה שכתבת משהו:-)

אני לא רוצה שתהיי עצובה ואני רוצה שתהיי חזקה ! לכל דבר יש פתרון!
    הלוואי והייתה דרך יותר אישית שהיינו יכולות לדבר !
    בכל מקרה אני חושבת שכרגע אולי אתם צריכים קצת קצת לנוח אתם מנסים די הרבה זמן ובטח נמצאים בלחץ מכל העניין! את חיית לזכור שהילד הזה צריך להגיע מתוך אהבה וחברות ובשביל זה אתם חייבים לעבוד על זה ולזכור שאתם קודם כל זוג:-)

בעלך , הוא מודע לכך שזה שכיח מאוד שיש אי אלו בעיות לגברים ? אולי צריך להבהיר לו שזה לא רק הוא וזה שכיח וזה לא סף העולם!!!

הרי אני משערת שגם הוא מעוניין להקים משפחה:-)וכנראה הבדיקה הזאת תגלה לכםאיזה אפשרויות נוספות יש לכם להפרייה!
    בכל מקרה פוקה חמודה שלי.. גם הדרך אליו, למרות העצסים והתסכול חייבת להיות עם הרבה אהבה
    אם יש לנו דרך לדבר בפרטי.. ובא לך... אז בואי מעשה זאת!!
    מלא חיבוקים.. והיי לפחות אנחנו יודעים שאת בסדר!!! זאת גם מתנה!
    Lironle
  • אה ועוד משהו קטן.. אולי כדאי לברר בכלל מה הבדיקה שהוא צריך לעשות... לספר לו על זה בשתי מילים... בלי לעשות דרמה וקצת לקבוע לו עובדה שהוא הולך! בכל זאת נם גברים... צריך להציג להם נושאים חדשים קצת כמו לילדים קטנים :-)

Lironle
  • יפה שלי, אל תתיאשי.
    בעלך צריך דחיפה קטנה ע"מ שהוא יבין שזה דרוש, אני אכתוב לך עצות בפרטי. תהיי חזקה הכל יהיה בסדר!!
    יש את הדברים הרגילים שכדאי לעשות- להכניס עוד שום לאוכל, לקחת ויטמין e q10 וכד' וכמובן לשתות מיץ רימונים טרי-.זה שיפר לבעלי את הזרע בצורה פלאית!!!!
    יהיה בסדר נסיכה :-*
  • http://www.kipa.co.il/community/show/2893144
    משהן שעזר לי כהשמיים.שלי נפלו...
  • היי פוקה
    קודם כל אני הכי מבינה אותך בעולם אבל אל תתיאשי!!! זה מתסכל, זה עצוב אבל זה מה שנגזר עלינו כנראה והלוואי והיינו יכולות לעשות משהו בנדון!

בעלך לא שונה מרב הבעלים שלנו...גם בעלי היה בטוח במיליון אחוז שהזרע שלו טוב ושהכל יקרה כל כך מהר...ולצערנו בעלי עם בעיית זרע , אין איזה פתרון שהם יכולים לעבור אלא הכל דרכנו כמו שאת בטח יודעת

יש הזרעות יש הפריות, ברוך השם יש פתרונות
    אבל חכי אל תמהרי להסיק מסקנות קודם כל שיעשה בדיקת זרע!

תשבו לשיחה טובה בינכם ואני בטוחה שהוא יגלה הבנה ויסכים לעשות את הבדיקה
    איה
  • היי פוקה
    קודם כל אני הכי מבינה אותך בעולם אבל אל תתיאשי!!! זה מתסכל, זה עצוב אבל זה מה שנגזר עלינו כנראה והלוואי והיינו יכולות לעשות משהו בנדון!

בעלך לא שונה מרב הבעלים שלנו...גם בעלי היה בטוח במיליון אחוז שהזרע שלו טוב ושהכל יקרה כל כך מהר...ולצערנו בעלי עם בעיית זרע , אין איזה פתרון שהם יכולים לעבור אלא הכל דרכנו כמו שאת בטח יודעת

יש הזרעות יש הפריות, ברוך השם יש פתרונות
    אבל חכי אל תמהרי להסיק מסקנות קודם כל שיעשה בדיקת זרע!

תשבו לשיחה טובה בינכם ואני בטוחה שהוא יגלה הבנה ויסכים לעשות את הבדיקה
    איה
  • בנות אתן כול כך מדהימות על התגובות והעידוד שלכן, אתן לא יודעים כמה זה עוזר!!
    אני פשוט אדבר איתו בעדינות שיבין שזה בשביל שנינו...
    אין ספק שזה פוגע בגבריות שלהם, זה לא נעים בכללל....
    אני פשוט מפחדת מהתהליך שיבוא או יהיה...אני מקווה שהוא יעשה את הבדיקה ויבין את המשמעות שלה כי עד אז אנחנו פשוט תקועיםםם!!

היום באמת לא שלי, עבר עליי יום מלא בדמעות ובבאסה..אני מקווה שבעזרת ה' מחר יהיה יום חדש!

לירוני, אני יכולה לרשום לך בהודעה במייל את הפייסבוק שלי
    ..את מקבלת הודעות למייל??
  • דברי איתו בעדינות..
    גם מהבחינה ההלכתית אין בעיה, תוכלו לקבל אישור הלכתי
  • איך מקבלים אישור לזה?
    כאילו בתאכלס איך זה מתבצע??
  • אין לי מושג אם אני מקבלת הדעה למייל דאך כאן.. אבחר זה המייל שלי בכל מקרה :-)lironlevy86@gmail .com

Lironle
  • תשאלו רב מרבני צוהר, יש בynet טלפון לפניות תחפשי בגוגל, אני לא במחשב :-\
  • תעשי גוגל על מכון פועה.....

איה
  • פוקה יקרה!!
    אני מזה מצטערת לשמוע... תקשיבי קודם כל תירגעי לכל דבר יש פתרון ועם הטכנולוגיה של היום זה כל כך פשוט... לדעתי את צריכה לדבר עם איזה רב שיש לו השפעה על בעלך כדי שידבר איתו על הקטע... או כל בן אדם שיש לו השפעה עליו... בלי שום קשר את חייבת להגיד לו שהוא חייב להיבדק.... כדי שתתחילו כמה שיותר מהר לטפל בבעיה.. יש לי חברה שגם לה היה אותו סיפור ואחרי הזרעה אחת היא נקלטה והיום יש לה בן בן שנה כבר!!
    או שאפילו תקחי את בעלך איתך ליועץ פריון!!!
    מבטיחה לך שהוא ישכנע אותו לעשות בדיקת זרע....
    בנוסף הייתי מציעה לכם לנסוע לחופשה קצרה... להתנתק קצת ולהרפות לחצים!!!
    תהיה חזקה
    ובהצלחה..:-)

מורן
  • כמו שמורן אמרה, אולי באמת תלכו למומחה יחד ואז הרופא יגיד לו שהוא חייב?!
    לגבי חופשה - הם חזרו עכשיו :)
    מכון פועה קצת יותר מחמירים בגלל זה אמרתי שתחפשי על צוהר,
    יש את האתר הזה http://www.taharat.com/FAQ.aspx
    שהם עונים ממש מהר.
  • הוא בעייתי מאוד..לא מוכן לבוא או לשמוע שום דבר בנתיים..
    הוא טוען שהכל בסדר והוא ילך לבדוק רק עוד 4 חודשים...לפנייכן לא מוכן לשמעע אננ לא יודעת מה הקטע הזה אבל אני רק יודעצ שזה ממש מעכב את התהליך ואני ביומיים האחרונים בבאסה...
    אני מקווה שה' ישמע את תפילותיי ויעזור לי כי אני באמת על סף ייאוש....אפשר לומר גם מרגישה קצת לבד במערכה..זה לא שהוא לא תומך או מקשיב, אבל לא פעיל נגיד כמו ללכת להיבדק ודברים כאלו.....

שירה, תודה נסיכה....מה הייתי עושנ הלעדיייך חיים ---!!
  • אולי שידבר עם מישהו ....
    רב, חבר, אבא כל אחד
    זו לא בושה גם אם יש בעיה, אבל להגיד שהוא לא בודק כי הכל בסדר , זה לא עוזר
    חבל על ה4 חודשים .....

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• יקירה, הראש שלך הולך לכיוונים הכי שליליים כי את במצב של אי ודאות, וזה הכי גרוע!
    ברגע שיודעים מה בעיה - יודעים מה צריך לעשות, וכמעט תמיד תמיד תמיד תמיד יש מה לעשות...
    גם לנו הייתה בעיית זרע (אני בהריון אחרי IVF), למזלי לבעלי לא הייתה בעיה להיבדק. זה לא קל לגבר, ולאגו שלו, אין ספק. אבל תסבירי לבעלך שאין דרך אחרת להתקדם, שההדחקה הזאת לא תקדם אתכם אלא רק תאריך את תקופת המתח והפחד מהלא נודע.. נשים עושות כ"כ הרבה, שפשוט אין מה להשוות... אז שיעשה את המאמץ הקטן הזה ופשוט יבצע את הבדיקה בלי לחשוב יותר מדי.
    ודרך אגב, אם כבר יש בעיה חלילה - עדיף בד"כ שתהיה אצל הגבר, כי זה יותר קל לטיפול.

שיהיה המון המון בהצלחה, ואל תתייאשי, אף פעם!
  • אני יודעת ומבינה אותו, אני יודעת שהוא ממש חושש מזה ויחד עם זאת מאוד פגוע מהקטע של האגו, אין ספק...
    אבל הוא בנאדם שקצת קשה לשכנע...שהוא החלטי קשה להוציא אותו מהדעה שלו...
    אני יודעת שאני כרגע תקועה במקום והארבעה חודשים האלו יכולים רק להועיל ועד אז אני יכולה בעזרת ה' להיות בהריון...
    אבל זה בעייתי...
    אני מקווה שהוא יתרכך קצת ויוותר על הארבעה חודשים האלה שנוכל להתקדם...

כמובן שלא שוכחים את בורא עולם ואת התפילות אליו...
  • אני בעד ללכת להיבדק כמובן בהקדם
    אבל יכולה להבין אותו לא רק מבחינת האגו אלא גם מהבחינה שברגע שמחפשים
    בעיות, מוצאים בעיות...ואולי הגישה שלו זה לשמור על אופטימיות ולהאמין שיהיה
    טוב ובע״ה יהיה טוב
    כמה זמן אתם מנסים?
    אולי תתני לו קצת זמן עוד חודש...ואם לא תצליחו בחודש הזה
    והוא יראה שוב אכזבה מהצד שלך הוא יתרכך
    אל תתווכחי איתו, תני לו קצת זמן כי עם עצבים וכעסים הוא בטח לא יסכים

איה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה