אני אומרת לכם הכל פסיכולוגי!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלא תבינו לא נכון... אין לי מושג איך עושים את זה אחרת... אני רק אעדכן קודם היום קבלתי מחזור... שאיחר ב 6 ימים! עכשיו, זה לא שזאת הפעם הראשונה שהמחזור שלי מאחר אבל מהרגע שהתחלנו לנסות או בכלל שהנושא עלה לאוויר והחלטנו להביא ילדים... התחושות שלי הרבה יותר חזקות , פתאום אני שמה לב לכל מיחוש וקשקוש שמתרחש לי בגוף. כאילו הגוף שלי עושה לי תעתועים ומאכיל אותי סרטחם!!!:-)
    עכשיו יש לי חברות שאומרות לי שזה סתם מלחיץ והכל פסיכולוגי. ושהן נכנסו להריון הן בכלל לא חשבו על זנב והנה זה קרה.. וכמובן שאני חייבת להרגע!!!! אבל איך?!?!?! כל כך בא לי את זה! זה לא הכי טבעי בעולם לחשןב על זה כל הזמן? אני טועה?
    תגובות בננות, בבקשה:-)

Lironle
1 תגובות
עמוד 1
  • אני הייתי בדיוק באותו מצב שלך... כל היום במחשבות
    עד שהחלטתי שדיי אני לא חושבת על זה יותר וכדי להירגע אמרתי לבעלי אנחנו חייבים חופשההה
    לא נכנסתי לפורום חודש לא קראתי כתבות ולא התייעצתי עם אף אחת פשוט שיחררתיייי לא בדקתי מתי הביוץ כלוםםם פשוט עשינו את זה טבעי כשהיה בא לנו...
    ואני נשבעת לך שזה עזר כי בחודש שעבר ששיחררתי ונסענו לחופשה והיתי רגועה ולא חשבתי על זה בכלל נקלטתי!!! ואני בחודש שני עכשיו...
    אני מציעה לך להרפות... לנסיע לחופש וקצת להשתחרר מהפורום....כי כשאת שומעת פה את כל הצרות של כולן את נכנסת ללחצים ולסרטים ככה לפחות זה היה אצלי...
    בהצלחה!!

מורן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה