היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בעלי רוצה לקרוא לתינוקת תהל ,אני אוהבת את השם אבל לא סגורה במאה אחוז ולכן כשכל הסביבה הקרובה שלי אומרת לי שהוא לא משהו זה משפיע עליי.האופציה השנייה שלנו זה רומי ואת זה כולם אוהבים ,גם את השם הזה אני אוהבת אבל לא במאה אחוז. לא מצליחה להחליט ותכף אמורה ללדת. מה לעשות?מה לדעתכן יותר יפה?
12 תגובות
עמוד 1
אני אישית אוהבת יותר תהל.. בהצלחה.
לא רומי.... אם כבר אז תהל. אין עוד אופציות?
חכי שהיא תוולד.. יכול להיות שכשתראו אותה יבואו לכם רעיונות נוספים או שמשהו מאד יתאים לה...
ר ו מ י !!! בגדול
מסכימה עם תמרה, חקי שהיא תיוולד, ברגע שתראי אותה את כבר תדעי ככה היה גם לי בלידה הקודמת
חכי שהיא תוולד.. יכול להיות שכשתראו אותה יבואו לכם רעיונות נוספים או שמשהו מאד יתאים לה...
בעיני שני השמות מוצאים חן. מניסיון, יכול מאוד להיות שאחרי הלידה תהיי סגורה רק על אחד מהם או שתבחרי בשם אחר לגמריי.. אז למה לשבור את הראש מעכשיו?
אם את לא סגורה חכי אחרי לידה ,זו בת ואין לחץ של החלטה ,יש לך הרבה זמן ,אפילו חודש ללא שם זה בסדר ,בנים יש זמן רק עד הברית ...
חכי אחרי הלידה.. אחרי שתסתכלי עליה את תראי מה היא יותר- תהל או רומי אולי בכלל תרגיש לך כמו יוכבד?!
אני אוהבת את השם רומי!
ואם אינכם בטוחים, חישבו על שמות אחרים ספר השמות מלאאאאא בשמות מקסימים לבנות
ומבאס שאני לא מתלהבת ממש משום שם!!
לא מספרים לסביבה..תמיד יש להם מה להגיד. [/center] [/center]