מאיה (Eski) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי מותק,
    יש לי פד (אלסנס) שקיבלתי מהבי"ח כדי לעקוב אם יש לי דליפה של מי שפיר, ואחרי שהוא התייבש הוא מראה לי שם כתמים לא ברורים בכחול...

זו גם אותה התוצאה שהייתה לי בבי"ח, עם אותו הכתם ושיחררו אותי עם אלסנס הביתה למעקב.. ושוב עשיתי אותה אחרי 48 שעות, ועדיין יש כתמים.

את יודעת אם צריך שיהיה פס ברור כמו בבדיקת הריון, או שכל כתם כחול נחשב לדליפה?

4 תגובות
עמוד 1
  • אני לא יודעת אם זה צריך להיות פס ברור ,אף פעם לא השתמשתי בפד הזה
    אבל מה שאני כן יודעת שלפד הזה יש המון FALSE POSITIVE OR NEGATIVE אז ככה שאת מבינה שהבדיקה לא ממש אמינה , ממליצה לך אולי לפנות לרופא המטפל שלך ולראות מה ההמלצות שלו ...אם יפנה אותך למיון או שיעשה בעצמו אולטראסאונד לראות האם יש כמות תקינה של מי שפיר ...
  • אני אלך אליו היום בערב.. בעיקרון הייתה לי כבר היסטוריה כזו בהריון הקודם וזה כלל אשפוז + צלסטון וממש לא בא לי להעביר את הזמן בשכיבה בבי"ח
  • היו לי התכווצויות והרופא ראה שיש לי התקצרות של הצוואר
    בביהח ראו שיש פתיחה (כנראה פיזיולוגית ) ולא היה דליפה.נתנו לי צלסטון כי אני הייתי סוכרתית.
    יש מצב שלך לא יתנו שבשבוע שלך אם את לא סוכרתית אין בעיה של התפתחות הראות ,משבוע 34 אצלינו במאיר לא מאשפזים ולא נותנים צלסטון
  • כנראה שאז כשנתנו לי בהריון הקודם את הצלסטון זה היה כי הייתי לפני שבוע 32.. כי אני זוכרת בוודאות את הזריקות הלא נעימות האלו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה